.....::::::موي سر :::::::.....

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: مشکل با موي سر

پست توسط boy »

[quote="mohsen2000"]با سلام
من موهای سرم خیلی نازک و پر پشت و در عین حال مجعد هست.
وقتی که ازحمام بیرون میام اولش یه کم حالت داره ولی به مرور پس از چند ساعت از حالتش خارج شده و یه جورایی مثل اینکه به هم می چسبند به شکل بدی در میان. در ضمن مو هام زیاد هم بلند نیستن. :? :? :?

من هم همین مشکل رو دارم می خوام موهام ضخیم بشن
!!!!!
New Member
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط ajaxmen »

سلام
منم موهام معمولي هستش و تازگي زياد سفيد شده . در ضمن ريزش مو هام هم زياد تر شده کسي راه حلي نداره :?
شامپو يا داروي خاصي رو ميشه معرفي کنيد ؟ البته با دليل و استدلال آخه تبليغ زياد ديدم ولي کمکي نکردن بدتر شده بهتر نشده
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

يعني چي به هم ميچسبند؟
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار
تماس:

پست توسط Damavand »

توصيه من به آنهايي که موهاشون ريزش يا بدحالت يا...
موهاتون رو مرتب کوتاه کنيد ؛ چرا ؟ چون من هزار نوع دوا و شامپو و روغن تقويت کننده و .... هزار تا کوفت و زهرمار زدم ولي بدتر شد ولي بهتر نشد. در ضمن به خاطر حالت گرفتن موهام ، ريزش پيدا کرد و هيچ کسي هم تو فاميل هامون کچل نيست (يعني ريزش موي من ارثي نيست)
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

براي اينكه موهاتون از مجعد بودن خارج بشه و نرم بشه مي تونين از كانديشنر يا نرم كننده ي سان سيلك استفاده كنين البته نه اينكه موهاتون صاف بشه ولي باز بهتره
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 37 بار

پست توسط limo_torosh »

اگه موهاتون زيادي خشكه ميتونيد شامپوتونو عوض كنيدمن ديدم دوستام شامپوي emron(اگه اشتباه ننوشته باشم)استفاده مي كنند
يا بعد از حمام از واكس موي خوب استفاده كنيد
يا يه نوع ‍ژل هست كه جداي از اين كه موها رو خشك نمي كنه نرم هم مي كنه و حالتم ميده
من خودم از ژل امسون emson استفاده مي كنم هم نرم كننده هست هم موهارو هميشه خيس نشون ميده و هم حالتشو حفظ ميكنه
(البته من تو اين كار تخصص ندارم فقط تجربياتم رو گفتم)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

بناول هم نرم کننده و تقويت کننده خوبيه
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

mohsen2000, و boy, عزیز
میتوانید برای مشکل خود از نرم کننده هایی که دوستان معرفی کردند استفاده کنی

ajaxmen, عزیز
سفید شدن و ریزش مو های شما اگر برای سن شکا غیر نرمال باشد می تواند دلیلی برای بیماری باشد.
برای معاینه و بررسی بیشتر باید حتما پیش یک متخصص پوست بروید تا علت این تغییرات موی شما مشخص شود و درمان یابید
و هر شامپو و دارویی نمیتوانید مصرف کنید چون میتواند باعث بدتر شدن بیماری شود.
(((( البته امید وارم برای حل مشکل موی خو د پیش یک آرایشگر - داروساز و پزشک عمومی نروید که نتیجه عکس را خواهید یافت و ممکن است به مشکل به حدی برسد که دیگر پزشک متخصص هم نتواند کاری بکند ))))9

این را هم بدانید که تمام بیماریها که مانند سرماخوردگی نیستند که 3روزه درمان یابند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

درمان شوره سر

پست توسط JavadRadical »

سلام دوستان .
حتما همه ی شما میدونید شوره ی سر چیه :D
شوره ی سر به نحوی نوعی بیماری پوستی تلقی میشه . در افراد مبتلا به این بیماری پوستی ذرات سفید رنگ شوره ی سر که همون پوست مرده هست با شانه کردن یا حتی به طور خود به خود خودشون رو نشون میدن .
شوره ی سر بیماری خطرناک و دردناکی به حساب نمیاد . اما تاثیرات منفی بسیار زیادی رو بر روی زندگی عادی و روزمره ی افراد مبتلا میزاره :sad: . این بیماری در معادلات اجتماعی افراد تاثیر منفی داره افرادی که دچار این بیماری میشن گاها اعتماد به نفس اجتماعی خودشون رو از دست میدن و حتی گاهی گوشه گیری میکنند و سعی میکنند کمتر بین جمع دوستان حاظر بشن و یا با فاصله ی بیشتری از دیگران با اونها ارتباط برقرار کنند . این بیماری دردناک نیست اما گاهی بسیار کلافه کننده میشه . شوره ی بعضی اوقات یا بهتره بگم اکثر اوقات خارش کلافه کننده ای رو به همراه داره که برای خلاصی از اون افراد مجبور به خاراندن پوست سر خودشون میشن که به دنبال اون ذرات ریز شوره رو روی موها و لباسشون میریزند :? .
زمانی که این خارش ادامه پیدا کنه و با خاراندن بیشتر احتمال بروز زخمهای سطحی بر روی پوس افزایش پیدا میکنه که موجب نفوذ باکتری های عفونت زا به محل زخم میشه و که در مواردی باید با درمان انتی بیوتیکی زخمهای عفونی رو درمان کرد .
همچنین این بیماری تاثیر منفی زیادی بر خون رسانی به بافت پوست سر میزاره و گاهی اوقات موجب افزایش ریزش مو و کم مو شدن سر میشه . :eek: :-O

بهتره علت بیماری رو هم بدونیم بعد به درمان اون میرسیم :D :
شوره ی سر عوامل مختلفی داره مثل :

استفاده از رنگهای شیمیایی و اسیب به بافت پوست .
استفاده از مواد غیر طبیعی بر روی سر و ایجاد حساسیت و خشکی پوستی .
از کار افتادن غدد چربی پوست سر و یا کم کاری اونها و در نتیجه خشکی پوست .
حساسیت سر به شامپو ها و مواد شوینده ی خاص .
ابکشی ناقص بعد از شستشوی سر با شامپو و باقی ماندن شوینده در لابلای موها و پوست سر .
و در اخر .....
عامل قارچی :-O :lol:

شوره ی سر در دختر خانومها به نسبت اقا پسرها بسیار کمتره دلیل اونهم رعایت نظافت بیشتر از جانب اونهاست . ( پسرا شلخته تر هستن :grin: )

برای رنگهای شیمیایی بهترین درمان استفاده نکردن از اونهاست :?
برای مواد شیمیایی و حالت دهنده ها هم همینطور .
درصورتی که مشکل چربی کم پوست سر در میون باشه بهترین راه چرب کردن پوست سر قبل و بعد از حمام با روغن زیتون و یا روغن نارگیل هست تا جبرانی برای چربی کم پوست سر باشه .
در صورت حساسیت به شامپو خوب باید شامپو رو عوض کرد .
همچنین اگر میدونید علت شوره ی سر شما ابکشی ناقص هستش خوب بهتره این کار رو کامل انجام بدید .

اما مورد اخر ............ :
این مورد یکی از بدترین موارد شوره ی سر هستش . افراد مبتلا به این نوع شوره از خارش سر رنج میبرن . دچار زخمهای پوستی هستن مو هاشون درحال ریختنه :sad:
شاید برای بعضی افراد تعجب اور باشه که برای درمان این بیماری سالانه چه هزینه های هنگفتی حتی بیشتر از سرانه ی دندان پزشکی هر فرد صرف میشه . مراجعه به متخصصین پوست و مو . درمان با لسیونها دارو ها شامپو های ضد شوره ی جور واجور و غیره بعضی از افراد از شامپو هایی با قیمت های 40 یا 50 هزار تومان هم استفاده میکنند اونهم به مدت طولانی اما نتیجه نمیگیرند :-O . ( به من نگید چرا تعجب کردی چون خیلی ها مثل خودم سالی 1000 تومن بابت شامپو پول نمیدن :grin: )

اما راه درمان چیه ؟ : :-x
نترسید کار چندان سختی نیست . :D
حد اکثر ظرف مدت 2 هفته دیگه اثری از بیماری وجود نداره و شما هم میتونید به زندگی عادی خودتون برسید البته با شروع درمان نتیجه ی اعجاب اور اون رو مشاهده میکنید .
تنها چیزی که نیاز دارید یک شامپوی ملایم برای موها مثل شامپو سیر و یک عدد صابون گوگرد 10٪ هستش همین :D :-)

برای درمان بهتره زمانی که استحمام میکنید اول یک نوبت سرخودتون رو با شامپو سیر شستشو بدید تا چربی اضافه و کثیفی موهاتون از اون خارج بشه حالا صابون گوگرد رو کمی خیس کرده و به پوست سرتون بکشید این کار رو به صورت کامل انجام بدید تا کف غلیظ اون تمام سرتون رو بگیره بعد به مدت 3 دقیقه پوست سرخودتون رو با نک انگشتان ماساژ بدید تا صابون به تمام نقاط اون برسه . بعد از این کار به صابون این اجازه رو بدید تا به مدت حدود 10 دقیقه روی سر شما باقی بمونه بعد ابکشی کنید و برای برطرف شدن بوی بد صابون 2 بار سرتون رو با شامپو سیر شستشو بدید . فردا نتیجه رو با دفعات قبلی مقایسه کنید . :-o
اما در کنار اون باید نکات دیگری رو هم رعایت کنید اول از همه اینکه بعد از هموم رفتن حتما رویه متکای خودتون رو عوض کنید و این کار رو در هفته ی اول 2 بار تکرار کنید چون قارچ با هاگ تکثیر پیدا میکنه و هاگها حتما در متکای شما هستن . در اغاز هفته ی دوم درمان متکای خودتون رو با یک متکای نو تعویض کنید و 2 بار دیگه این تعویض رویه رو تکرار کنید و برای تمیز کردن رویه ی متکای خودتون از مایع سفید کننده یا شوینده های ضد قارچ استفاده کنید .
برای گرفتن نتیجه هم باید هر یک روز درمیان شستن سر خودتون رو با این صابون تکرار کنید و تا پایان ماه حتی بعد از برطرف شدن بازهم درمان رو پیگیری کنید .
اگر از کلاه استفاده میکنید در طول درمان از اون استفاده نکنید همچنین بعد از تکمیل درمان یا از یک کلاه نو و یا اینکه اون رو با شوینده های ضد قارچ تمیز کنید . این شامل اون دسته از دختر خانومهایی هم که از مقنعه یا روسری استفاده میکنند هم میشه .
اگر جایی غلط بود عذر خواهی میکنم چون مجبور شدم تند بنویسم و وقت ویرایش نداشتم . در ضمن صابون گوگرد برای مو ها اسیبی نداره ولی مواظب باشید وارد چشمتون نشه :-)

به امید سلامتی برای همه :)
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

هركي هرچي راجع به ريزش مو ميدونه بياد بگه

پست توسط persepolis52-6-16 »

سلام درابتدا من خودم سئوالي داشتم راجع به لوسيون مو با نام آيروكس؟ :grin:
New Member
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط rayangraph »

با سلام
در مورد ريزش مو :
اول اينكه از يه شامپوي مناسب استفاده كن و شامپو تو هي عوض نكن
دوم وقتي از حمام بيرون مي آيي سشوار نكش
سوم مو ها تو به بالا شانه نكن بعد از اينكه از حمام بيرون اومدي بيرون با حوله كامل خشك كن
چهارم وقتي كه از حمام بيرون مي آيي يك ماساژ نرم انجام بده

در آخر اينكه ريزش مو ارثي هم هست به طوري كه در بعضي ها فقط قسمت پيشاني و در بعضي ها وسط سر
و اينكه ريزش مو به تعداد 100 تا در روز يك حالت طبيعي هست و براي اينكه تستي انجام بدي و بهتر متوجه شي مي توني تعداد كمي از تار ها مو رو دستت
بگيري و بكشي خيلي محكم نكش و و ببين چه تعداد مو دستت مي آد خودت متوجه خواهي شد.

فعلا - با آرزوي سلامتي
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط persepolis52-6-16 »

ميخوام بدونم نقش ويتامين ها چيه البته شنيدم روي -ويتامين ب -اي و عنصر سلنيوم خيلي موثره
ارسال پست

بازگشت به “بهداشت عمومي”