.....::::::موي سر :::::::.....

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

درمانهای موجود برای آلوپسی منطقه ای

پست توسط nt »

درمانهای موجود برای آلوپسی منطقه ای
تصویر 

بدون درمان
این بیماری اصلا قابل پیش بینی نیست. در بسیاری از موارد، این مناطق فاقد مو بدون هیچگونه درمانی بهبود پیدا میکنند. بخصوص اگر یک یا دو نقطه کوچک به این بیماری مبتلا شده باشند، بسیاری از پزشکان هیچگونه درمانی را توصیه نمیکنند و معتقدند که نیازی به درمان نیست. به این حالت انتظار با دقت کافی میگویند. اگر منطقه فاقد مو ظاهر چندان بدی نداشته باشد، ارزش چندین ماه صبر کردن را دارد. معمولا رشد مجدد موها از ماه سوم به بعد اتفاق می افتد. میتوان با تغییر آرایش مو مناقط بدون مو را پوشاند. در صورتی که وسعت ضایعه زیاد باشد یا مدت زمان آن بیش از حد باشد، میتوان از درمانهای موجود استفاده کرد. اما حتی در موارد وسیع نیز میتوان امید داشت که موها بدون درمان و بطور خودبخود رشد کنند.
متذکر میشوم که آلوپسی منطقه ای بیماری تهدید کننده حیات انسان نمیباشد و در صورت خودداری از درمان آن هیچگونه مشکلی برای بیمار ایجاد نخواهد کرد. در صورت اجرای درمان دارویی، باید به عوارض داروها توجه نمود. از طرف دیگر بعضی درمانها ممکن است باعث رشد مجدد موها شود بدون اینکه عامل زمینه ای آن از بین رفته باشد. به این ترتیب با قطع درمان ممکن است موها دچار ریزش مجدد شوند.
تزریق استروئید
تزریق موضعی استروئید در داخل منطقه بدون مو باعث مهار واکنش ایمنی ایجاد کننده آلوپسی میشود. به این ترتیب ریشه مو به عملکرد طبیعی خود باز میگردد و مجددا رشد خواهد کرد. از این روش میتوان برای درمان ضایعات کوچک هم استفاده کرد. بعضی از متخصصین معتقدند که این روش موثرترین درمان برای آلوپسی منطقه ای کوچک است.
از آنجایی که این درمان صرفا توسط پزشک پوست باید انجام میشود، برای انجام آن باید به مراکز درمانی مراجعه نمود. در هر جلسه درمانی چندین تزریق با فاصله یک سانتی مترانجام میگردد. با توجه به درد تزریق، این درمان برای آلوپسی های وسیع مناسب نیست. برای گرفتن بهترین نتیجه، درمان باید هر 6 هفته تکرار شود.
استروئید موضعی
محلول، ژل یا کرم استروئیدی به رشد مجدد موها کمک میکند اما تاثیر آن به اندازه تزریق نمیباشد. از این روش درمانی برای مواردی که بیمار در انتظار ویزیت پزشک خود است یا مواردی که وسعت ضایعه زیاد است و نمیتوان تزریق انجام داد میتوان استفاده کرد. در صورتی که بعد از 6 ماه نتیجه درمان دیده نشد، دیگر نیازی به ادامه آن نیست.
محلول مینوکسیدیل
در بعضی موارد استفاده موضعی از این محلول میتواند باعث رشد مو شود. مکانیسم درمانی این دارو مشخص نیست. تعداد مواردی که با این روش درمان میشوند زیاد نیست اما ارزش امتحان کردن آنرا دارد بخصوص مواردی که مناسب تزریق استروئید نمیباشد. نتیجه درمانی این دارو بعد از 3 ماه ظاهر میشود و بهترین پاسخ را بعد از یکسال دیده میشود. به این ترتیب نیازی به درمان بیش از یکسال نیست.
استروئید موضعی بعلاوه محلول مینوکسیدیل
بعضی از متخصصین معتقدند که تاثیر استفاده توام از استروئید موضعی و محلول مینوکسیدیل از مصرف هریک از آنها به تنهایی بخصوص در آلوپسی وسیع بیشتر است. البته بهتر است قبل از استفاده، با پزشک خود مشورت نمایید.
ایمنی درمانی موضعی
این روش درمانی بهترین گزینه برای موارد آلوپسی وسیع میباشد. این دارو فقط با تجویز پزشک پوست به بیمار داده میشود و برای دریافت آن حتما نسخه پزشک لازم است. مکانیسم اثر این دارو نیز هنوز مشخص نمیباشد. ماده ای حساسیت زا به پوست زده میشود که باعث بروز واکنش حساسیتی در موضع میشود. معروفترین دارو در این دسته دیفن سیپرون است که با غلظتهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. این دارو آنقدر استفاده میشود تا التهابی خفیف مانند اکزما در پوست ایجاد شود. این التهاب با سرگرم کردن سیستم ایمنی به خود فرآیند تخریب ریشه مو را متوقف میکند و موها فرصتی برای رشد مجدد پیدا میکنند. این روش عوارضی نیز دارد که باید به آنها توجه نمود مثلا در بعضی موارد این واکنش التهابی بقدری شدت می یابد که میتواند ایجاد تاول کند. استفاده از این دارو در بچه ها جای سوال دارد و به نظر بعضی از متخصصین میتوان استفاده کرد. زمان شروع رشد موها از 6 ماه تا 3 سال دیده شده است. گفته میشود بعد از شروع رشد موها بهتر است درمان را با دوز بسیار کم ادامه داد تا مانع از ریزش مجدد موهای رشد کرده شود.
دیترانول
تاثیر درمانی این دارو کمتر از ایمنی درمانی میباشد ولی در بعضی موارد کاربرد دارد. این محلول به منطقه مورد نظر زده میشود و بعد از 20 تا 60 دقیقه شسته میشود. برای حصول نتیجه چندین هفته درمان لازم است. عوارض این دارو عبارتند از: خارش، قرمزی و پوسته ریزی. از آنجایی که روش مصرف این دارو قدری مشکل است، این درمان خیلی مورد توجه قرار نگرفته است.
کلاه گیس
این روش هم برای تعدادی از بیماران کاربرد دارد. در بعضی موارد وسیع که نمیتوان کاری از بابت ترمیم مو انجام داد، استفاده از کلاه گیس میتواند کمک کننده باشد.
سایر درمانها
درمان با نورهای مخصوص مانند اشعه ماوراء بنفش A (PUVA) در بعضی از موارد بیماران کاربرد دارد. برای گرفتن نتیجه مطلوب ممکن است جلسات متعددی از دریافت این اشعه لازم شود.
داروهای مهار کننده سیستم ایمنی مانند سیکلوسپورین میتوانند تاثیر شگرفی در رشد مجدد موها بخصوص در موارد آلوپسی وسیع داشته باشند. این داروها عوارض جانبی متعددی دارند. در بعضی موارد با قطع دارو ریزش موها ادامه پیدا میکنند.
پرهیز از آفتاب هم کمک کننده است. مناطق بدون مو را باید با استفاده از ضد آفتاب یا کلاه از برخورد اشعه آفتاب محافظت کرد.
هیچگونه شواهدی بر تاثیرگذاری درمانهای مکمل مانند مزوتراپی و طب سوزنی وجود ندارد و انجام این درمانها در کل توصیه نمیشود.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

شوره سر كشف  

راز ژنتيكي قارچي كه باعث ايجاد شوره سر مي‌شود، توسط گروهي از دانشمندان بين‌المللي فاش شد.

آنها اميدوارند اطلاعات دقيقي كه در مورد ژنوم (تعداد كلي ژن‌هاي تشكيل دهنده يك سلول خاص) قارچ "مالاسزيا گلوبوسا" به دست آورده‌اند، بتواند منجر به درمان‌هاي مؤثرتري شود و رشد آن را متوقف كند.

اين قارچ كه روي پوست انسان زندگي و از آن تغذيه مي‌كند، باعث خارش و پوسته‌پوسته شدن ناحيه مبتلا به قارچ مي‌شود.

نتايج اين تحقيق، كه توسط شركت تجاري پروكتر و گمبل انجام شده است، در گزارش آكادمي ملي ساينس به صورت مشروح درج شده است.

به‌نظر مي‌رسد حدود نيمي از جمعيت انسان‌ها از شوره سر رنج مي‌برند و ظاهرا مردان بيشتر از زنان مستعد ابتلا به اين قارچ هستند. به‌طور متوسط، بيش از 10 ميليون قارچ مالاسزيا گلوبوسا روي سر هر فرد وجود دارد.

اين قارچ‌ها كه به‌طور ژنتيكي با مخمرها هم‌خانواده‌اند، از سبوم (ماده‌اي چرب كه توسط غدد چربي‌ساز پوست توليد مي‌شود) تغذيه مي‌كنند.

سبوم (sebum)، پوست و مو را در مقابل از دست دادن آب محافظت مي‌كند و در ايجاد رطوبت طبيعي پوست مؤثر است و مانع از خشك شدن، شكنندگي و تركيدن آن‌ها مي‌شود. اين ماده توسط چربي‌هايي كه سلول‌هاي پوست توليد مي‌كنند و باقيمانده ذرات مرده چربي، ايجاد مي‌شود.

مالاسزيا گلوبوسا يكي از ساده‌ترين ارگانيسم‌هاي بدن است كه تا به حال توسط دانشمندان كشف شده است و با 4 هزار و 285 ژن، 300 بار كوچك تر از ژنوم‌هاي انساني است.

مالاسزيا گلوبوسا با اينكه براي ادامه حيات به اسيدهاي چرب نياز دارد، اما به هيچ‌وجه توانايي ساخت آن‌ها را ندارد و به همين علت از سبوم انسان به‌عنوان منبع تغذيه استفاده مي‌كند.
نقش آنزيم

آخرين تحقيقات نشان داده‌اند قارچ‌ها با توليد آنزيمي به نام " ليپاز" باعث ايجاد شوره مي‌شوند. اين روند به اين ترتيب است كه ابتدا، قارچ‌ها از ليپاز براي تجزيه سبوم استفاده مي‌كنند و ماده مركبي به نام اسيد اولئيك (يك اسيد چرب) توليد مي‌كنند.

اين اسيد وارد سطحي‌ترين لايه پوست سر مي‌شود و روند تغيير سلول‌هاي پوست سر را در افراد مستعد، تسريع كرده و در نهايت شوره سر تشكيل مي‌شود.

محققان دريافته‌اند اين قارچ در نهايت 8 نوع ليپاز و 3 فسفو‌ليپاز- كه باعث هضم چربي‌هاي پوست كف سرمي‌شود- توليد مي‌كند. آن‌ها حدس مي‌زنند كه هر كدام از اين پروتئين‌ها مي‌توانند به‌عنوان يكي از راه‌هاي درماني ضد‌شوره به‌عنوان هدف مورد مطالعه قرار گيرند.

همچنين اين گروه كشف كردند اين قارچ‌ها از لحاظ ژنتيكي، داراي قابليت جفت‌گيري هستند كه اين مورد تا به حال ديده نشده است. توماس داوسون، يكي از محققان مي‌گويد: ترتيب‌گذاري كامل ژنومي يك ژنوم مالاسزيا باعث ايجاد فرصت‌هاي شگرفي براي دانشمندان شده است تا فعل و انفعالات بين انسان‌ها و قارچ را بررسي كنند.

انواع شامپوهاي دارويي رايج كمك مي‌كنند تا عفونت قارچي كنترل شود، اما هيچ‌كدام از آنها به‌طور صد‌در‌صد قابل اطمينان نيستند.

حدود 5 سال پيش بود كه دانشمندان متوجه شدند مالاسزيا گلوبوسا اصلي‌ترين عامل ايجاد شوره سر است.

دكتر باو شرگيل، متخصص امراض پوستي مؤسسه پوست بريتانيا، مي‌گويد: ما از هرگونه تحقيق براي حل اين مشكل كه بسياري از افراد با آن دست به گريبانند، استقبال خواهيم كرد.

روند كشف راز ژنوم به اين صورت بود كه گروه دانشمندان، حدود 10 ليتر قارچ را در يك مخزن بزرگ كشت دادند و آن را در مايع نيتروژن منجمد كردند. سپس آن را به تكه‌هاي كوچك خرد كرده و DNA آن‌ها را خارج ساختند.

منبع : ایرانیان انگلستان
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

درمان ريزش موي مردان

پست توسط Dr.Akhavan »

ريزش موي  

نويسنده : دکتر هومن خليقي

مرد چيني را که 95 درصد بدنش از مو پوشيده است، ديده‌ايد؟ درباره او چيزي شنيده‌ايد؟ بسياري از آقايان مي‌خواهند روي سر خود مثل بدن‌ اين مرد چيني مو داشته باشند اما... بيشتر مردان در معرض ريزش مو قرار دارند و دنبال راهي براي پرپشت کردن موي خود هستند. تبليغات در‌اين زمينه زياد است اما راه حل کدام است؟
بدن انسان نزديك به 5 ميليون فوليكول مو دارد، در حالي كه پوست سر 100 تا 150 هزار از‌اين تعداد را در بر مي‌گيرد. افراد با موهاي بلوند بيشترين تعداد فوليكول‌ها را در سر داشته و بعد از آنها به ترتيب مو قهوه‌اي‌ها و موقرمزها قرار دارند.

رويش طبيعي موي سر 6/0 تا 1 سانتي‌متر در ماه است. به طور متوسط روزانه 50 تا 100 موي در مرحله استراحت مي‌ريزند.‌اين ريزش مو طبيعي است و همان ريزشي است كه در دوش گرفتن و برس زدن مو مي‌بينيم.‌اين موها دوباره رشد خواهند كرد.

ريزش موي مردانه

در مردها‌ اين ريزش مو، بعد از بلوغ، هر زماني كه ميزان آندروژن‌هاي خون (هورمون‌هاي جنسي مردانه) افزايش يابد، شروع مي‌شود. براي ريزش مو ممکن است هورمون‌هاي مردانه بيشتر از حد طبيعي نباشد. اگر ژن ريزش مو موجود و آندروژن‌ها در حد طبيعي باشند، ريزش موي مردانه يا آندروژنتيك بروز مي‌كند.

علل ريزش موي مردان

بيماري يا جراحي بزرگ: مانند مشکلات تيروئيدي، چه پرکاري و چه کم کاري، چربي زياد پوست سر، رژيم غذايي نامناسب که مهم‌ترين عامل ريزش مو است، اضطراب، نگراني و شوک ناگهاني، داروها مانند داروهاي ضدانعقاد خون (وارفارين، هپارين و...)، داروهاي ضدافسردگي، داروهاي ضدنقرس، شيمي‌درماني که براي سرطان‌ها استفاده مي‌شود، استفاده بيش از حد از ويتامين A، عفونت مانند عفونت‌هاي قارچي، بيماري‌ها مانند لوپوس يا ديابت و در بعضي از بيماري‌هاي مزمن هم ممکن است ريزش مو به وجود‌ آيد، مانند: سيفليس، تيفوس، آنفلوآنزا، سرماخوردگي و کم‌خوني و همچنين مراقبت نامناسب مثل کشش بيش از حد مو موجب ريزش مو مي‌شود.

درمان

بستگي به علت ريزش موي شما دارد. يک رژيم غذايي مناسب با پروتئين کافي، ويتامين B کافي و مس، روي و يد کافي نياز است و هر علتي که پيش از‌اين ذکر شد، بايد برطرف شود.
بعضي از داروها هم ممکن است کمک کنند.در‌اين مورد ماينوکسيديل که روي پوست سر استفاده مي‌شود و مردان و زنان مي‌توانند از آن استفاده کنند و فيناسترايد که به صورت قرص است و فقط مردان مي‌توانند استفاده کنند، وجود دارند. دو داروي آودارت و نيزورال براي جلوگيري از ريزش مو موثرند اما فقط براي‌اين مشکل استفاده نمي‌شوند، ضرورت دارد که براي تشخيص علت و نوع ريزش موي خود حتما به يک پزشک پوست و مو و زيبايي مراجعه کنيد و به طور خود سرانه دارويي را مصرف نکنيد.

فيناسترايد

دارويي است كه ابتدا براي درمان بزرگي خوش خيم غده پروستات به كار مي‌رفت و به دنبال استفاده از آن، اثربخشي آن در درمان ريزش موي نوع مردانه مشاهده و ثابت شد.
در خانم‌ها ريزش موي شبيه نوع آندروژنتيك وجود دارد كه به ريزش موي تيپ زنانه معروف است. فيناسترايد مي‌تواند روي جنين پسر، اثر نامطلوب بگذارد و به همين علت در خانم‌هاي باردار يا خانم‌هايي كه احتمال باردار بودنشان طي دوره درمان وجود دارد، تجويز نمي‌شود.

ماينوكسيديل

دارويي كه به صورت محلول‌هاي 2 درصد و 5 درصد و به صورت موضعي استفاده مي‌شود، بدون نسخه به فروش مي‌رسد ولي بهتر است تحت نظر پزشك پوست و مو استفاده شود. در ابتدا براي درمان پر فشاري خون تجويز مي‌شد ولي معلوم شد كه در درمان ريزش موي نوع مردانه نيز مؤثر است. ماينوكسيديل با اتساع رگ‌هاي خوني، بر رشد موها موثر است و هيچ تاثيري بر هورمون‌هاي مردانه ندارد. اين دارو در شروع ريزش و ريزش کم‌وسعت، مؤثرتر است تا در موارد طول كشيده و وسيع. تاثير آن در همه افراد يكسان نيست. ماينوكسيديل بر نواحي مركزي و قله پوست سر بيشتر از قسمت‌هاي جانبي و بر موهايي كه در فاز رشد قرار دارند، بيش از فاز استراحت و بر موهاي نازك و كركي و موهاي خشن به يک ميزان موثر است. هنگام استفاده از ماينوكسيديل، ريزش مو در فاز استراحت ممكن است براي مدت كوتاهي بيشتر شود.‌ اين اثر، موقتي است و موهاي ريخته شده، طي هفته‌هاي بعد دوباره رشد مي‌كنند.
در ضمن از ماينوكسيديل مي‌توان به عنوان درمان مكمل پس از ساير درمان‌هاي ريزش مو چون كاشت مو استفاده كرد. آثار جانبي ماينوكسيديل كم و جزيي است (تحريك و خارش موقت پوست) و كاهش فشار خون با استفاده از نوع موضعي پيش نمي‌آيد. احتمال رشد موهاي زايد در صورت وجود دارد كه اغلب به علت تماس اتفاقي دارو با پوست صورت است.

پزشکی امروز
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

ماينوكسيديل از اون دسته داروهاست که با قطعش ريزش دوباره شروع ميشه
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

درمان مو های چرب در خانه

پست توسط h4t3 »

شما هر روز صبح موهایتان را می شویید و فرم می دهید، اما طی چند ساعت ، موهایتان خراب و کثیف به نظر می آیند. شما نیز مانند میلیونها نفر دیگر موهای چرب دارید. اما از غدد مربوط موهایتان به دلیل انجام وظیفه شان عصبانی نشوید . چربی به موهایتان جلوه و درخشندگی می دهد. اما متأسفانه ، برخی اوقات این چربی بیش از اندازه است .

تصویر

چرا موها این قدر چرب هستند ؟ چند عامل این مساله را ایجاد می کنند، از جمله :
• وراثت : اگر پدرتان موهایی چرب داشته باشد ، احتمال این وجود دارد که موهای شما نیز چرب شود.
• نوسانات هورمونی : در زنان بالغ ، این امر ممکن است در دوره قاعدگی یا با استفاده از قرص های ضد بارداری پدید آید. در نوجوانان موهای چرب مانند جوش جوانی به دوران بلوغ مربوط می شود.
وقتی که عمل هورمونها از جوشش می افتد ، معمولاً مشکل هم حل می شود.
• بدن سازی (حجیم سازی) : چربی اضافه از عوارض جانبی استفاده از هورمونهای آندروژنیک که برای بدن سازی بکار می روند ، می باشد.
• بافت مو : موهای نرم معمولاً چرب تر از موهای زبر هستند ، زیرا جای کمتری در پوست سر می گیرند. بدین معنی که افرادی که موی نرم دارند معمولاً تعداد موی بیشتری نسبت به افراد دارای موی زبر در سرشان وجود دارد و هرچه موی بیشتری وجود داشته باشد ، چربی بیشتری هم وجود دارد، چرا که هر فوکیلول مو با دو یا سه غده چربی ساز همراه است.
رژیم غذایی را مقصر ندانید
توجه داشته باشید که رژیم غذایی جزولیست متهمان به تولید چربی نیست بر خلاف آنچه بسیاری افراد می پندارند ، رژیم غذایی نقش چندانی در ایجاد موی چرب ندارد، خوردن سیب زمینی سرخ کرده روغن را مستقیماً به موهای شما نمی فرستد ، مگر آنکه سیب زمینی ها را به موهایتان بمالید خوشبختانه موهای چرب می تواند با درمان های خانگی با موفقیت سر وسامان بگیرد:
• درمان های خانگی برای موهای چرب :
اگر چه موهای چرب ممکن است مشکل زا باشند ، کنترل آنها با درمان های زیر نسبتاً آسان است. از این چند روش پیروی کنید ، آن گاه شما موهایی دارید که همیشه خواهان آن بودید.
مرتب شامپو کنید : نگران زیاد شامپو کردن نباشید . اگر شما موهای چرب دارید شامپو کردن روزانه آنها فکر مناسبی است.
شامپوی صحیح استفاده کنید:
معمولاً شامپو ها حاوی انواع مواد افزودنی و نرم کننده ها هستند . افرادی که موهای چرب دارند ، نیاز به شامپو با قدرت حل کنندگی مناسب دارند که بتواند چربی ها را حل کند. برای اینکه قدرت شامپوی خود را بالا ببرید، می توانید حتی چند قطره مایع ظرفشویی به آن اضافه کنید . اگر از این راه خوشتان نمی آید ، شامپوهای متعددی در بازار وجود دارند مانند مارکهای قدیمی مثل suave , prell یا مشابه آنها ، که می توانند چربی های اضافه را حل کنند. موهای معمولی شامپویی با pH بین 5/4 تا7/6 نیاز دارد. به دنبال شامپوهایی با pH بالاتر 7/6 باشید یا به طور ساده تر ، شامپوهایی که رویشان نوشته برای "موهای چرب".
موهایتان را کاملاً بشویید : هر نوع شامپویی که استفاده می کنیید . مطمئن شوید که موهایتان را به خوبی آب می کشید. باقیمانده های صابون به سرعت خاک و چربی را جذب می کنند.
نرم کننده ها را فراموش کنید : نرم کننده ها روی مو ، پوشش ایجاد می کنند ، چیزی که موهای چرب اصلاً نیاز ندارد. اگر موهایتان خشک شده است ، خیلی کم نرم کننده به موها بمالید.
موهایتان را خیلی شانه نکنید : 100 بار برس کشیدن را فراموش کنید هربار که شانه را به موهایتان می کشید ، چربی را از پوست سرتان بیرون کشیده و آن را در موهایتان پخش می کنید .
شستن با اسید را امتحان کنید : یک راه برای کاهش چربی مو این است که پس از شستن مو باشامپو آن را با سرکه یا آب لیموی رقیق شده آب بکشید.
به یک پیمانه آب ، 2 قاشق غذا خوری سرکه سفید یا آب یک لیمو که صاف شده است ، اضافه کنید . مخلوط را روی موهایتان بریزید . سپس موها را با آب گرم آب کشی کنید.
درمانهای خانگی با استفاده از کابینت آشپزخانه :
الکل : همه مشروبات الکل خاصیت خشک کنندگی خوبی دارند . هرچه میزان الکل بیشتر باشد بهتر است . یک لیوان کوچک از مشروب را با دو پیمانه آب مخلوط کنید و موهایتان را با آن شسته و سپس آب کشی کنید.
سرکه سیب : موهایتان را در ظرف کوچکی از آب و 4/1 پیمانه سرکه سیب غرق کنید، یا اینکه مخلوط را داخل اسپری ریخته و موهایتان را با آن کاملاً اسپری کنید. سپس موها را با آب گرم آب کشی کنید . این کار باعث کنترل عمل شامپو می شود .
چای : موهایتان را در چای رقیق خیس کنید .چای حاوی اسید تانیک است. این ماده قابض بود. و می تواند چربی را از بین ببرد.
درمانهای خانگی با استفاده از یخچال :
ماء الشعیر : این ماده خاصیت خشک کنندگی دارد در عین حال که پوست سر را تمییز می کند، به موها نیز درخشندگی خاص می بخشد.
آب لیمو : معادل آب یک لیمو را با یک پیمانه آب مخلوط کنید و موهایتان را با آن بشویید . سپس با آب گرم آب کشی نمایید . آب لیمو نیز می تواند در کنترل مواد ساخته شده توسط شامپو کمک کند.
اکنون شما می توانید از روش های گفته شده ، یک یا چند راه را انتخاب نموده و از نتایج آن لذت ببرید .

مترجم سلامت نیوز : مرجان قرائتی
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

سلام خدمت همه دوستان :

افرادي كه دچار ريزش مو هستند وافعا خوش به حالشون (البته از نظر من ) براي اين ميگم خوش به حالتون كه الان كل موي سر و ابرو و صورت و مقداري از قسمتهاي دست و پاي من ريخته و از بين رفته و فقط سبيل و پلك و همينطور مقداري مو در قسمتهاي دست و پا باقي مونده كه فكر ميكنم اونهم در اينده ريخته بشه و تمام بدنم اري از مو بشه پس بريد خدارو شكر كنيد كه همچين مشكلي نداريد حالا من تو اين تاپيك اومدم و مشكلم رو مطرح كردم تا دوستاني كه روشي براي درمان اين بيماري ميشناسن رو بهم معرفي كنن بايد خدمت شما بگم كه داروهايي مثل ماينوكسيدل تاثيري نداشته ولي يه بار به يه دكتر رفتم كه امپول كورتون رو همراه با قرص مترونيدازول و همينطور محلول ايروكس كه واقعا تاثيري خوبي داشت و اكثر قسمتهاي موي سرم در اومد (اونموقع ابرو و صورتم نريخته بود ) كه واقعا فكر ميكردم دارم بهبود پيدا ميكنم ولي در نسخه ي سوم كه به اين دكتر رفتم قرص مترونيدازول رو قطع كرد و وقتي داشتم حموم ميكردم ديدم موهايي كه در اومده داره ميريزه كه واقعا دنيا رو سرم خراب شد البته من اونموقع سرم رو با تيغ زود زود ميزدم كه رشدش بيشتر بشه ولي متاسفانه شروع به ريختن كرد و من اونقدر عصباني و ناراحت بودم كه ديگه به دكتر نرفتم و امپول و داروها رو قطع كردم و اين باعث شد ابروهاي من هم مانند موهاي سرم بريزه حالا سوالي كه من از شما دارم اين هست كه ايا قطع شدن قرص مترونيدازول باعث ريزش دوباره موهاي رشد كرده شده بود و يا تيغ زدن زود زود و اينكه من اگه دوباره اون داروها رو از داروخانه بگيرم و بخورم مشكلي داره يا نه در ضمن بايد بگم كه من هميشه در بدنم خارش دارم و وقتي به حموم ميرن براي رهايي از اين خارش بدنم رو با اب داغ ميشورم كه واقعا اگه بدن شما به همچين حرارتي از اب برخورد كنه حتما سرخ ميشه ولي به وقتي به محلهايي كه احساس خارش در اونجا ميكنم رو با اب داغ ميشورم و اينطوري براي چند ساعت هم كه شده خارش بدنم رفع ميشه البته اين خارش بيشتر موقع خوابيدن شروع ميشه در ضمن بايد بگم كه هيچ قارچي در بدنم وجود نداره و ازمايش قارچ من منفي بوده ولي از وقتي كه اون دكتر قرص مترونيدازول رو براي من نوشته بود همراه با اون امپولها هم خارش من برطرف شده بود و هم موهام واقعا داشت در ميومدكه در اخرين نسخه دكتر اون قرص رو قطع كرد و بعد از مدتي با شروع خارش در سرم كم كم موها داشت ميريخت و بعد هم كلا ريخت و من ديگه به اون دكتر نرفتم و كلا نه تنها موهاي در اومده ريخت بلكه موهاي ابروها هم ريخت كه فكر ميكنم به خاطر قطع اون امپول باشه من ديگه واقعا از اين وضعيت خسته شدم خواهش ميكنم كمكم كنيد تا دوباره بتونم موهام رو به دست بيارم البته خيلي ها ميگن اشكالي نداره و بايد عقل ادم درست كار كنه و از اينجور حرفها ولي با اين همه من تو كتم نميره واقعا تا اين اتفاق براي يه نفر نيافته نميتونه بفهمه من چي ميگم منتظر كمك شما هستم من بايد چيكار كنم (البته بايد بگم موهاي سفيد كوچيك هميشه در سر و ابروها و صورتم وجود داره و فكر مكينم اگه علت ريزش مو پيدا بشه ميتونم درمون بشم راضي بودم سرطان بگيرم و بميرم ولي اين مشكل برام پيش نياد (الان 6 ماهي ميشه كه به خاطر اين مشكل حتي يك بار هم از خونه بيرون نرفتم و عين يه زنداني تو خونه حبس شدم قبلا ابروها نريخته بود و با كلاه ميتونستم بيرون برم ولي تقريبا شش ماه هست كه ابروهام هم ريخته به همين خاطر خونه نشين شدم )
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

david68, دوست عزیز شما چند اشتباه انجام دادی که به این صورت وضعیت شما در آمده است :
1- شما باید اول همان موقع که حس کردی . دیدی ریزش مویت زیاد شده به پیش یک متخصص پوست و مو میرفتی و نه هنگامیکه تقریبا تمام موهای سرت ریخته باشد.
2- ترجیحا پیش متخصص پوست و مویی باید بروی که عضو هیات علمی دانشگاه باشد - یعنی یا استاد تمام باشد یا استادیار
3- سرخود و بدون اطلاع پزشک دارویت را قطع کردی و نسخه جدید را کامل اجرا نکردی
4- مترونیدازول دارای عوارض زیادی است و بهتر است سرخود این رامصرف نکنی که بیشتر از این ضرر میبینی چون مترونیدازول در اصل داروی ضد انگل است. ولی باعث افزایش رشد مو هم مقداری میشود.
5- آیا مشکل خارش پوست را به دکترت گفته ای؟
6- خارش پوست را که نباید با آب داغ درمان کرد و همین آب داغ میتواند باعث افزایش ریزش مو شود.

به نظر من بهتر است پیش متخصص پوست و مویی باید بروی که عضو هیات علمی دانشگاه باشد - یعنی یا استاد تمام باشد یا استادیار .
بیماری شما مثل سرماخوردگی نیست که 4 روزه خوب شود و درمان طولانی مدت نیاز دارد و به شرطی شما جواب میگیری که دوره درمان را کامل کنی و به انتها برسانی

در اخر بگویم که اگر میخواهی خوب شوی فقط و فقط نسخه پزشک را رعایت کن و درمان گیاهی و تشخیص سرخود و دستور عمه و خاله و بقیه فامیل و دوستان و .... را مخلوط نسخه پزشک نکن - که ضرر میبینی.

بهتر باشی
:razz:
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

يعني خوب ميشم راستش دكترها علت خوارش رو نميدونن و ميگن كه حساسيته ولي فكر نميكنم حساسيت باشه مشكل من در اومدن مو نيست بلكه ريزش دوباره ان است كه علت رو نميفهمن .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

به زودی من راجع به درمان و داروها نکاتی رو عرضه می کنم که کاملا تجربه شده و تا حد زیادی یه سری اشتباهات رو تصحیح می کنه .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

Mohammad 1985, عزیز
لطفا تجربیات شخصی و یا داروهایی را که برای فرد خاصی تجویز شده است را معرفی ننمایید . چون به نظرم پزشک متخصص پوست و مو تشخیص باید بدهد و هر ریزش مویی درمان واحدی ندارد- چون بیماریهای مختلف باعث ریزش مو میشوند.

از قدیم گفتند هر گردی- گردو نیست.

david68, عزیز
شما بهبودی می یابی به شرطی که دستور پزشک را کاملا عملی کنی و دیگر حمام آب داغ نگیری.
به پیش یک فوق تخصص غدد هم میتوانی بروی که مشکلی از لحاظ هورمونی نداشته باشی.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

Dr.Akhavan نوشته شده:Mohammad 1985, عزیز
لطفا تجربیات شخصی و یا داروهایی را که برای فرد خاصی تجویز شده است را معرفی ننمایید . چون به نظرم پزشک متخصص پوست و مو تشخیص باید بدهد و هر ریزش مویی درمان واحدی ندارد- چون بیماریهای مختلف باعث ریزش مو میشوند.

از قدیم گفتند هر گردی- گردو نیست.

نه عزیز من تجربه کلی رو عنوان خواهم کرد ! توضیحات بیشتر به زودی !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

سلام :

در مورد اينكه چرا از اول دكتر نرفتم بايد بگم موقعي كه پشت سرم به اندازه يه سكه ريخته بود چند تا دكتر رفتم ولي چون همشون محلول ميدادن و علاوه بر اون روز به روز اندازه اين سكه بزرگتر ميشد بعد از چند نسخه داروها رو قطع ميكردن و ميرفتم سراغ دكتر بعدي تا اينكه اخرين بار با اين دكتر رفتم و اين دكتر براي اولين بار اون امپولها رو نوشت و موها در اومد البته بايد بگم واقعا مشكل من دراومدن مو نيست چون حتي با داروهاي گياهي هم يه تيكه كوچيك از سرم در اومد و خوب شد ولي بعدا ريخت مشكل من اين هست كه چرا موهاي من ميريزه و وقتي به دكتر ميرم فقط دارو مينويسه و علت رو هيچ كدوم نميدونن البته ميدونم كه علتهاي زيادي داره ولي وقتي علت رو نميشه فهميد يه دكتر چطوري دارو ميده اين شبيه اين ميمونه كه داروي مخصوص يه بيماري رو به يه بيماري ديگه تجويز كني راستي يكي از فاميلهاي دور ما هم مشكلي تقريبا مشابه با مشكل من براش پيش اومده بود البته كل موهاي سرش نريخته بود ولي قسمتي از موهاي سرو همينطور كل ابروهاش ريخته بود ولي الان يه ماهي هست كه خوب شده ميگفت پيش يه دكتر خون رفته و اون دكتر تشخيص داده كه بدن اون توانايي جذب ويتامين ب رو نداره و بعد از نوشتن امپول ويتامين ب و فوليك اسيد مقدار از موهاش در اومده ولي بعدا ريخته و دكتر بهش گفته الان بدن تو اماده زدن امپول به سرت هست و تعداد زيادي امپول به سر و ابروش زده و الان كاملا خوب شده در ضمن دكتر خون بهش گفته بود كه نوعي رماتيسم هست و همينطور تعدا تاكثير قلبولهاي سفيدش هم زياده ميخواستم بدونم شما اطلاعي در اين موارد داري كه دقيقا منظور از رماتيسم چي هست و همينطور تعداد تاكثير قلبول راستي من فكر ميكنم ريزش موي من با خارشم در ارتباط هست ولي دكترها ميگن اين حساسيت هست و امپول حساسيت مينويسن و بعداز مدتي خوب شدن دوباره خارش شروع ميشه و همينطور فكر ميكنم اين خارش با خوردن قرصهايي مثل مترونيدازول از بين ميره حداقل اونموقع كه اين قرصها رو ميخوردم اينطوري بود به ايا خارش واقعا در ريزش مو ميتونه نقش داشته باشه يا نه و اينكه اين امپولهاي كورتون چه ضرري ميتونه داشته باشه البته در مورد اون فاميلمون يه نكته رو هم بگم مثل اينكه بيماري ايشون با من فرق داره چون ظاهرا ايشون قبلا يه بار خوب شده و دوباره همونطوري شده و الان دوباره خوب شده .
ارسال پست

بازگشت به “بهداشت عمومي”