با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما .
با عرض پوزش من چند سوال مهم از شما داشتم که خیلی ذهنمو مشغول کرده و ندونستنش برام زجرآوره و از شما تقاضا دارم و میخوام که لطفی در حق ما کرده و بهترین و کاملترین جوابا رو تحویل من بدید ، و با تجربه خوبتون ما رو از راهنمایی هاتون بهره مند سازید . من خیلی از سایتها رو رفتم و دیدم اما نتیجه بخش نبود تا اینکه سایت خوبه شما رو دیدم و خیلی خوشحال و امیدوار شدم که بتونم مشکلاتم رو حل کنم . اینم بگم که من پسری 19 ساله از استان فارس هستم . و از شما خواهش میکنم سوالات رو به خوبی مطالعه کنید و سرسری از روشون نگذرید چون همش برام مهمه ، ممنونم .
حالا سوالهای من از شما :
1- بسیار از موهای زائد و غیر زائد روی دست ها و پاها و یه کمی هم روی گونه ها و جاهای دیگر بدن رنج بسیاری می برم و خیلی اذیتم میکنه ، من خیلی از پسرا و دخترا رو میبینم که دست و پاها و مخصوصا صورتشون خیلی تمیز و شفاف و سفید و عاری از هر گونه مو می باشد و همیشه در حسرت یه روزی که مثل اینا بشم موندم . مثلا همین دست و پاهای والیبالیستها . و من همیشه تو این فکر بودم که اینها چیکار میکنن ، از بعضی دوستان و سایتها تیغ ، موبر ، کرم مبر ، موچین ، بند انداختن ، لیزر ، الکترو لیزر ، روغن مورچه و ... رو برای حل این مشکلات شنیدم من هم فقط از کرم موبر تونستم استفاده کنم ( البته برای گونه هام ) که خیلی موثر نبود . و حالا درخواستم از شما اینه که یک روش خوب و کامل و دارای کمترین ضرر و ماندگاری و تمیزی بیشتر برای از بین بردن این موها به من معرفی کنید . میدونم برای از بین بردن دائمی موهای صورت می توان از لیزر و الکترولیزر استفاده می شود اما فعلا از نظر مادی هم مشکل دارم و میخواستم این روش رو کاملاً توضیح بدبد ( هزینه - چند جلسه ای و .. ) و اینکه میخواستم بدونم قضیه این ماسکهای صورت چیه به نظر شما برای من خوب نیست ، لطفا در صورت معرفی هر محصول حتما نام و مارک و طریقه مصرف محصول و هر چیزی که لازم باشه رو یادآور بشید .
2- من برای اصلاح صورت به غیر از گونه ها از ژلت همراه با شامپو استفاده میکنم و بعضی ها میگن که این روش اصلاح به صورت آسیب جدی وارد می کنه و باید از ماشینهای صورت تراشی و ژلتهای مکس تری ( max3 ) همراه با کف ریش استفاده شود به نظر شما بهترین اصلاح برای صورت چیه که هم اصلاح خوب انجام بشه هم به صورت و پوست آسیبی نرنه ، اگر شما روش دیگری رو پیشنهاد می کنید حتما بیان کنید .
3- مشکل بعدی اینه که لبام همیشه خشکه و بعضی وقتا پوست پوستی میشه و کمی هم تورفتگی داره ، حالا درخواستم از شما اینه که چه محصولات رو پیشنهاد می کنید که با برطرف کردن مشکلات بالا این خصوصیات رو هم داشته باشه : براق بشه ، برجسته تر بشه و هر محصولی که لبا رو زیبا میکنه بیان کنید .
4- مشکل بعدی مشکل انتخاب یک شامپو و یک ماده حالت دهنده یا فرم دهنده خوب برای موی سر خود می باشد . خصوصیات موی سر من : خشک و فرفری و فکر کنم چربم باشه ، در مورد فرم دهنده ها ( خشکی - نرمی ) هم من از ژل استفاده می کنم بعضی ها میگن کتیرا از ژل بهتره اما بعضی ها ی دیگر میگن کتیرا باعث ریزش زیاد مو میشه . شما فرقشونو و دیگر مواد رو بگید و بگید کدوم برای موی سر من بهتره من فقط این دو مواد رو نام بردم لطفا در صورت وجود ماده بهتری آن رو توضیح دهید و بهترین شامپو رو هم برای من معرفی کنید .
5- یک از مشکلات حاد من آفتاب سوختگی دست و صورت می باشد که خیلی از جوانان این مشکل منو دارن ، من پوست دست و صورتم سفید است اما چند وقتیه داره سیاه میشه برای همین من خیلی گشتم که چیزی پیدا کنم که مشکل بالا رو حل کنه ولی نشد که نشد . بعضی ها کرم ضد آفتاب و یه سری صابون رو معرفی کردند که موثر نبود و از شما میخوام که هر چیزی که مشکلات بالا رو حل میکنه اعم از کرم ضد آفتاب و صابون و ... مخصوصا یه کرم ضد آفتاب خوب رو معرفی کنید . لطفا چگونگی و مقدار مصرف ماده ها رو هم بیان کنید .
6- این سوال من شاید تکرار همون سوال 5 باشه اما شاید فرق کنه . سوال اینه که چه مواد یا صابونهایی برای سفیدی کل بدن (صورت ، دست ، پا و .. ) وجود داره اگه فرق میکنه توضیح بدید . در ضمن من فکر میکنم صورتم سوراخ سوراخه آیا راهی برای رفع این مشکل هست یا نه .
7- سوال بعد مهمترین سوال منه و برام خیلی مهمه ، سوال اینه که چه محصولاتی برای چاقی صورت و برطرف کردن افتادگی گونه ها و سیاهی زیر چشم وجود داره ، آخه من صورتم مخصوصا گونه هام لاغر و افتادگی داره و همین عارضه اعتماد به نفس منو به صفر رسونده و از شما نهایت درخواست و کمک رو دارم که بهترین روشها ، غذاها ، محصولات و ... رو برای حل مشکل به من معرفی کنید .
8- و اما سوال آخرم . از شما میخوام واسه یه بار هم که شده به یه نفر کمک کنید که تا آخر عمر ممنونتونم و درخواستم اینه که هر ماده یا محصول یا توصیه غذایی و .. که باعث زیبایی صورت ، پا ، دست ، لب و تمامی اجزاء بدم میشه و من بلد نبودم و در موارد بالا من اسم نبردم و شما بلدید رو بیان کنید . مثلا مثل : نمیدونم برطرف کردن سیاهی زیر چشم ، درخشندگی چشم ها ، و مرطوب کننده ها ، نرم کننده ها و ...
اما نکات مهم :
- در بسیاری از جاها من گفته بودم که بهترین محصول رو با نام و مارک آن در مورد هر مشکل بیان کنید ، منشورم این بود که دارای : - کیفیت خوب - قیمت مناسب باشه .
- دلیل نام بردن محصولات اینه که مثلا شما میگید برید کرم ضد آفتاب برای جلوگیری آفتاب سوختگی خوبه اما نمیگید که کدوم کرم خوبه که ما وقتی میریم بخریم نمیدونیم که کدوم بهتره و توش میمونیم و صاحب مغازه هم خوب سرمون کلاه میزاره و مثلا یک پلاستیک پر از صابون بی ارزش به ما میده . و من از شما میخوام حتما نام محصول رو هم بگید که بعد از خرید پسیمون نشیم که چرا اون رو نخریدیم .
- شاید شما بگید دخترا هم اینجوری به خودشون نمیرسن که تو ... اما به خدا من دیگه چاره جز این کارها برام نمونده و باید تلاشمو کنم تا به هدفم برسم وگرنه داره اعتماد به نفسم به صفر میرسه . و همینه که میگم بهکمک فوری شما نیازمندم .
تشکر : من از شما و همکاراتون که در این سایت خیلی زحمت می کشید نهایت تشکر و قدردانی رو دارم اینو از ته دل دارم میگم . امیدوارم شما با توصیه های غذایی و طبیعی و غیر طبیعی برای جوان کردن پوست ، سفیدی پوست ، سلامت پوست ، شادابی پوست و هر چیزی رو که به ذهنتون میرسه ما رو به اون هدفی که میخوایم برسیم هدایت کنید .
اگه ممکنه جواب رو به این آدرس بفرستید :
sinderela1000@gmail.com یا تو همین سایت اما ایمیل بهتره