راه درمان براي از بين بردن موهاي زايد بدن چيست ؟ بجز ليزر و الكتروليز

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

راه درمان براي از بين بردن موهاي زايد بدن چيست ؟ بجز ليزر و الكتروليز

پست توسط م- بسطام »

آيا در مورد روغن مورچه اطلاعاتي داريد ؟
اگه راه موثري ميدونيد لطفا اعلام كنيد ؟ :shock:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

م- بسطام, عزیز
به نظر من بهتر است اجازه بدی تا موهای زاید بدن رشد کنند و بیرون بیایند و بعد شما ان ها را اصلاح کنی
چون مثلا برای زیر بغل شما اگر کاری کنی که موهای آن قسمت دیگر رشد نکنند باعث رشد روز افزون میکروبها در آن منطقه میشود و خودش مشکلاتی به مراتب بیشتر از اصلاح کردن مو بوجود می آورد.
برای کسب آگاهی بیشتر به بخش بهداشت - تایپیک بهداشت مو و پوست مراجعه کنید.
آخرین ويرايش توسط 1 on Dr.Akhavan, ويرايش شده در 0.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

در مورد روغن مورچه نمي دونم! البته يه چيزهايي شنيدم و پشت شيشه عطاري ها هم نوشته ولي نمي دونم جواب ميده يا نه ! در ضمن فکر کنم بهترينش چه براي مردها و چه براي زنها همون ليزر هست که ديگه برگشت نداره ولي خوب خيلي گرون تموم ميشه! :shock: من خودم راجع به اين موضوع زياد جستوجو کردم توي اينترنت ولي چيز درست حسابي پيدا نکردم . :?
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

امیدوارم کسانیکه موهای زاید خود را لیزر و .. میکنند که دیگر موها رشد نکنند - عواقب آن را خود پذیرا باشند ( مانند کلونی شدن میکروبها در آن محلها ) و مقصر را پزشک متخصص پوست و مو ندانند. :?
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

akhavan_a نوشته شده:امیدوارم کسانیکه موهای زاید خود را لیزر و .. میکنند که دیگر موها رشد نکنند - عواقب آن را خود پذیرا باشند ( مانند کلونی شدن میکروبها در آن محلها ) و مقصر را پزشک متخصص پوست و مو ندانند. :?

اخوان عزیز چرا همش فکر میکنی که کسی حتما نقاط مورد نظر شما رو مد نظر داره! در بعضی مردها پر مویی در تمام بدن و در بعضی زنها رویش مو در صورت یا جاهایی که نباید مو داشته باشه مد نظر هست اگه شما اطلاعاتی داری بگو ما بدونیم مخصوصا راجع به لیزر و قیمت اون اگه چیزی میدونی بگو استفاده کنیم .
ممنون :)
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
New Member

پست توسط م- بسطام »

akhavan_a و Mohammad 1985 عزيز از شما بخاطر توجهتون ممنونم .
Mohammad 1985 راست ميگه . من منظورم نواحي خاصي مثل پشت كمر . سر شانه بود براي آقايان و صورت و نواحي ديگه براي خانمها بود ...... وگرنه فكر نكنم آقايون مايل به از بين بردن موهاي زير بغل باشند . لااقل اكثرشون اينجورين.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

Mohammad 1985, و م- بسطام, عزیز
من به طور مثال زیر بغل را نام بردم
در مورد خانمها هم باید هم به متخصص داخلی یا فوق تخصص غدد مراجعه کنند چون بیماریهای متابولیک میتوانند باعث رویش مو در صورت شود.
در مورد قیمت لیزر هم باید بگم که باید از یک متخصص پوست سوال کنید - چون این قیمت کاملا شخصی است و میتواند متفاوت باشد.

در مورد رویش مو در جاهای متفاوت ناخاسته آقایان میتوانید باز به فوق تخصص غدد مراجعه کنید که اولا بیماریهای متابولیک و غدد نداشته باشید. اگر سالم بودید و جنبه ژنتیکی بیماری مشخص شد انوقت به یک متخصص پوست مراجعه کنید.
:-D
New Member

پست توسط م- بسطام »

از راهنمايي و اظهار لطفت ممنونم :P
من دوست داشتم ببينم كدام راهها بدون ليزر و الكتروليز هم موثره .
چيزهايي راجب روغن مورچه شنيده بودم . مايل بودم اگه شخصي استفاده كرده و نتيجه گرفته . ما هم از تجر بياتش استفاده كنيم . حتما پيش خودت ميگي چرا خودت استفاده نميكني و ديگران از تجربت استفاده نكنن !!! :-(
ارسال پست

بازگشت به “بهداشت عمومي”