.:: بهترين راه درمان بدترين جوش هاي صورت::.

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3101
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۸۵, ۴:۲۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

.:: بهترين راه درمان بدترين جوش هاي صورت::.

پست توسط SAMAN »

سلام به همه دوستان :D
گفتم بهتره که در این بخش به جای ارسال پست های بی معنی این پست رو بدم که تجربه خودم هم هست. پست هایی که به نظرم من خیلی کاربردی تر هستند. شاید بنده خدایی ببینه و باعث کمک بهش بشه.

مقدمه:

همه ما میدانیم که در سنینی خاص(جوایی) پوست صورت دچار تغییرات و تحولاتی میشود که گاه موجب بیماری هم میشوند. مشکلاتی که بیشتر از هر چیزی از لحاظ روانی و روحی انسان را دچار مشکل میکنند . وقتی که جلوی آینه میایستید


جوش ها یا اکنه ها:

 [External Link Removed for Guests] 

قبل از هر چیز باید بگم که جوش های صورت انواع مختلفی دارند. سطحی / زیرسطحی/ و از لحاظ ساختاری اسم های خاصی دارند . علت بوجود آمدن جوش های صورت بیشتر هورمونی و ارثی هست.
آکنه یا جوش یک اختلال پوستی است که در سنین نوجوانی شروع می شود و تا آخر جوانی ادامه می یابد. برای درمان ابتدا باید دید که آیا ضایعات واقعاً جوش هستند؛ چون خیلی از ضایعات پوستی شبیه جوش بروز می کنند. جوش بیشتر در نواحی سِبوره ( نواحی از بدن که دارای غدد سباسه فراوان است مثل اطراف بینی، پیشانی، چانه، قسمت های فوقانی پشت و سینه و شانه ها دیده می شود. غدد سباسه به طور طبیعی در تمام سطح پوست گسترش دارند و مسئول چرب نگه داشتن سطح پوست می باشند. همچنین به علت دارا بودن بعضی مواد دارای خاصیت ضد میکروبی و قارچی هستند. این غدد در کف دست و پا و لـب وجود ندارند و بیشترین تراکم آنها در صورت ، سر، سینه و قسمت بالای پشت است.

انواع جوش ها:

جوش بیشتر در صورت دیده می شود و شکل های متفاوت دارد مثل: کومدون ( جوش های ریزی که به صورت سر سیاه و سر سفید دیده می شوند )؛ پاپول (جوش های برجسته و قرمز رنگ)؛ پاسچول (جوش های چرکی ) و ندول ( تورم التهابی که در عمق بیشتری نسبت به پاپول قرار گرفته اند) و بالاخره کیست ( فضاهای بسته ای در زیر پوست حاوی ماده نیمه جامد یا مایع ). با بسته شدن دهانه خروجی غدد چربی به علت های گوناگون جوش به وجود می آید. علت های بسته شدن این دهانه ها شامل: ?) تولیـد و ترشح زیادی چربی در این غدد که خود این می تواند به علت ارثی بودن یا عدم تنظیم هورمونی باشد. البته گاهی میزان هورمون در سطح طبیعی می باشد ولی پوست به این مقدار طبیعی نیز حساس است. مصرف خارجی هورمون هایی مثل هورمون مردانه ( تستوسترون) و کورتیکواستروئیدها ( کورتن) می تواند باعث ایجاد و تشدید آکنه شود.

دلایل بوجود آمدن

رشد میکروب در دهانه غدد که باعث التهاب و بسته شدن این غدد می شوند. ?) اختلال در کراتینی شدن ( در تشکیل کراتین دهانه اختلال وجود دارد مثل افرادی که سوء تغـذیه یا رژیم غـذایی دارند که اسیدهای چرب ضروری در بدن آنها کـم است و یا به علت های دیگری این اختلال وجود دارد). جوش های صورت را نمی توان به طور کامل از بین برد ولی می توان آنها را تحت کنترل در آورد. 4) التهاب (رها شدن مواد التهاب زا بدون فولیکول مو) که علت اصلی آن را فعالیت میکروبی در غدد سباسه می دانند که باعث ایجاد پاسخ التهابی بین دو فولیکول می شود. علل دیگر مؤثر در آکنه رژیم غذایی ( اثر آن هنوز اثبات نشده است اما مصرف بیش از حد کربوهیدرات ها و مواد قندی در تشدید آن نشان داده شده است که در عین حال اثر رژیم های کم کالری نیز در جلوگیری از بروز آکنه مشخص شده است). تعریق ( در بسیاری از افراد باعث تشدید آکنه می شود) اشعه ماوراءبنفش ؛ که باعث بهبود ضایعات آکنه می گردد. استرس های روحی ؛ که آن را بخصوص در خانم ها تشدید می کند.

 [External Link Removed for Guests] 

شستشوی هر روز صورت مخصوصا برای پوست های چرب واجبه واجبه!!

درمان:

من شخص خودم پیشتر صورتم دچار اکنه شده بود. بسیار زجراور!!! راه درمان اگر شخص حوصله داشته باشد و زیاد در معرض عموم مردم عوام کج فهم نباشد! میتواند با مصرف حدود 100 قرص تتراسایکلین و شستسن صورت با صابون مخصوص بنام تری کولو کاربن (صابون ارزان قیمتی هست) شستشو بدهد و بعداز حدود 12 یا 15 روز کاملا بهبود پیدا خواهد کرد. البته حمام رفتن و شستن صورت در حمام با اب گرم (نسبتا داغ) بسیار موثر خواهد بود. من یه جایی خوندم که افناب برای جوش ها بد هست ولی به نظرم اشتباهه البته در چند خط بالاتر به اشعه ماورا بنفش و تاثییر بهبودی ان اشاره شده.ضمنن تلقین در درمان هم خیلی موثره خیلی خیلی!!

ضمنا ترک عادت غذایی خاص که فرد فکر میکنه با خوردن اون بیماری تشدید میشه! مثلا خود من به فلفل حساس بودم


قرص ها رو باید هر 12 ساعت یکبار خورد . در صورت اینکه زخم معده داشته باشید باید با پزشک مشورت کنید. اگر هم نه قبل از نهار حدود یک ساعت قبل و بعد از شام حدود ساعت 12.5 یا 1 بخورید.
پماد مخصوص پانوکسیل 10 درصد یا 5 درصد رو روزی 1 بار یا نهایتا 2 بار بزنید این پمادذ یک پماد لایه بردار است تا کمک کم به سطح جوش نفوذ کند و زمینه را برای تخلیه (بهترین محل تخلیه حمام و زیر دوش آب گرم است) فراهم کند
.الکل ترکیبی رو هم با فاصله 3 ساعت بعد از پماد مصرف کنید. روزی یک بار.

مطمن باشید که خوب میشید. :D



کارهایی که نباید انجام شوند !!

فشار دادن انواع جوش مخصوصا و مخصوصا آگکنه ها یا جوش های زیر سطحی بسیار خطرناک هست. من خودمم فکر میکردم که با با فشار دادن ممکنه که تخلیه بشه ولی این اشتباه محض بود. آکنه در فاصله شاید 1 سانتی متری و یا بیشتر در زیر پوست قرار دارد و امکان تخلیه پایین است. البته بعضی جوش ها تخلیشون مشکلی نیست اوناییکه سطحی هستند البته بعدش باید جاشو با صابون شستشو بدید و با الکل مخصوص ترکیبی 0 که موجود در داروخانه هاهست) شسشتو دهید.
بهتره که شبا قبل از خواب این کار رو کنید.



را سریع درمان:
فرض کنید که فردا شب یا 2 روز دیگه عروسی یکی از بستگان هستید و باید برید و این در حالیه که صورت شما یه جوش بد زده که امکان تخلیه اش هم نیست بهترین ما نمراجعه سریع به پزشک متخصص هست تا با آمپول مخصوص و تزریق مایع تریامیسولون(اگر اشتباه نکنم) سرعت بهبود رو از 15 روز به 3 روز برسونه!!
البته یه شکلی که هست ممکنه که جای آمپول بعد ها رو صورتتون بمونه.


امیدوارم کمکی باشه به دوستانی که دچار مشکل هستند.

منابع جهت آگاهی بیشتر

[External Link Removed for Guests]

lhttp://www.iranmania.com/Fashion/hygie ... /acneh.asp

نویسنده خطوط قرمز :سامان


[External Link Removed for Guests]
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
ارسال پست

بازگشت به “بهداشت عمومي”