علت سيگار كشيدن

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
محل اقامت: www.aerospacetalk.ir
سپاس‌های دریافتی: 37 بار
تماس:

علت سيگار كشيدن

پست توسط Tomcattter »

تصویر

مدت ها است كه پژوهشگران به دنبال يافتن علل اعتياد به سيگار هستند و در نهايت نتايج تحقيقاتى كه در ژاپن صورت گرفته است، ثابت مى كند برخى از افراد به صورت ژنتيكى بيشتر از ديگران مستعد معتاد شدن هستند. ارتباط مستقيمى بين تمايل به مصرف دخانيات به خصوص سيگار و حضور يك ژن مخصوص به نام «cyp2A6» وجود دارد. اين ژن مخصوص حالت هاى مختلفى دارد. مانند ژن مخصوص رنگ مو، اين ژن هم حالات مختلف دارد. در واقع رنگ موى يك فرد وابسته به اين است كه فرد چه نسخه اى از ژن را به ارث برده باشد. از ژن cyp2A6 نيز نسخه هاى متفاوتى وجود دارد و اين ژن وظيفه تجزيه نيكوتين را دارد. نيكوتين از مواد اعتيادآورى است كه حضور آن تعادل درونى بدن را برهم مى زند. نتيجه اين بررسى نشان مى دهد ظرفيت هر فرد براى تحمل نيكوتين با فرد ديگر متفاوت است و اين مسئله وابسته به آن است كه چه نسخه اى از ژن ياد شده در مجموعه ژنوم يك فرد حضور داشته باشد.
حضور اين ژن ظرفيت بدن را براى تحمل نيكوتين افزايش مى دهد. اما بالا بردن ظرفيت تحمل نيكوتين به معناى بالا بودن توانايى جسمى اين افراد در برابر خطرهاى سيگار نيست. اين افراد نيكوتين بيشترى مصرف مى كنند و در نتيجه دچار آسيب بيشترى هم مى شوند. اما با توجه به بررسى هاى ژنتيكى مشابهى كه پيش از اين در كشور سوئد صورت گرفته بود، نتيجه اين تحقيق ثابت مى كند كه ارتباط مستقيمى ميان نسخه موجود از ژن cyp2A6 و ميزان اعتياد افراد به دخانيات وجود دارد. با توجه به آنكه تمايل و ظرفيت افراد براى تحمل نيكوتين متفاوت است، مى توان نتيجه گرفت كه هر فرد براى ترك سيگار علاوه بر اراده شخصى به زمان و روش مخصوص به خود نياز دارد.
Reuters.com
براي غلبه بر ظلمت كافي است چراغ روشن كنيم ، چون نمي توان ظلمت را روشن كرد .
سایت مرجع هوانوردی و هوافضای پارسی
[External Link Removed for Guests]
وبلاگ من
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Reza6662 من هم نفرت شديدي از سيگار و افراد سيگاري دارم، دوستاني كه بده رو از نزديك مي‌شناسند مي‌دونند كه تا چه حد نفرت دارم :-?
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

Reza6662, و Mahdi1944,
عجب تفاهمي داريم
من هم به شدت از اين افراد دوري ميكنم
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

akhavan_a, Mahdi1944, Reza6662,
افراد اين سايت چقدر پاک هستن :( منم اصلا حالم بهم ميخوره از سيگار مخصوصا اگه تو ماشين کسي پيشم باشه بکشه 8-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

منم خوشبختانه سيگار و سيگاري رو دوست ندارم :-)
سيگارم شد خلاف؟ فقط اکس
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

اگر من سمت اجرايي داشتم حتما سيگار رو هم مثل مواد مخدر ممنوع مي‌كرد و با افراد سيگاري كه در مجامع عمومي سيگار مي‌كشند به شدت برخورد مي‌كردم، نبايد به اين سادگي دست هر فردي بيافته و تهيه اون هم به اين راحتي باشه 8-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
اخراج شده
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران - پونک
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

پست توسط Nokia N93 »

آقا مهدي در حال حاظر اگر شما هم سمتي داشيد نمي توانستيد کاري بکنيد.
تصویر

ارسال پست

بازگشت به “بهداشت عمومي”