صفحه 1 از 1

خوشبين‌ها بسيار بيشتر از بدبين‌ها عمر مي‌كنند

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۸:۰۹ ب.ظ
توسط misam5526
به گزارش سلامت نیوز: نتايج يك مطالعه درازمدت نشان مي‌دهد افراد خوشبين نسبت به كساني كه بدبين هستند عمر طولاني‌تري دارند.

به نقل از خبرگزاري رويترز از نيويورك، بررسي ‪۷‬هزار بزرگسال به مدت ‪۴۰‬سال نشان مي‌دهد كساني كه در جواني خوش بين بوده‌اند كمتر از همسالان بدبين خود با خطر مرگ طي ‪۴۰‬سال بعد روبرو هستند.

بطور متوسط احتمال مرگ و مير در بدبين‌ترين افراد ‪۴۲‬درصد بيشتر از خوشبين‌ترين افراد است.

اين يافته‌ها مويد تحقيقات قبلي در مورد ارتباط سلامت و عوامل شخصيتي است. يك تحقيق خوش بيني را با عمر طولاني مرتبط شناخته و تحقيق ديگري بر روي سالمندان نشان داده است كه احتمال مرگ كساني كه به آينده ديد مثبت دارند كمتر از افرادي است كه ديد منفي به آينده دارند.

اين محققان به سرپرستي دكتر "به‌ورلي برامت" از مركز پزشكي دانشگاه "دوك" در دورهام واقع در كاروليناي شمالي مي‌گويند شماري از عوامل مي‌تواند اين ارتباط را توضيح دهد.

بطور مثال خوش بين‌ها كمتر از بدبين‌ها به افسردگي دچار مي‌شوند كه اين امر بر سلامت آنها تاثير مي‌گذارد. همچنين اين افراد عادات سالمتري دارند و به رژيم غذايي و ورزش اهميت بيشتري مي‌دهند.

اين يافته‌ها حاصل بررسي ‪۶‬هزار و ‪۹۵۸‬زن و مرد به مدت ‪۴۰‬سال است كه در اواسط دهه ‪۱۹۶۰‬وارد دانشگاه كاروليناي شمالي در چپل هيل شدند. در آن زمان از اين افراد يك آزمون استاندارد شخصيت انجام گرفته شد و از نظر بدبيني يا خوش بيني ارزيابي شدند.

بطوركلي خوشبين‌ها حوادث منفي را موقتي مي‌دانند و اجازه نمي‌دهند اين رويدادها بر نگرش كلي آنها به خويشتن و جهان تاثير بگذارد. اما بدبين ها برعكس اين حوادث را در درون خود مي‌ريزند و غالبا خود را مقصر مي‌دانند و وضعيت‌هاي منفي را هميشگي مي‌پندارند.

در اين مطالعه هزار و ‪۶۳۰‬بدبين و و ‪۹۲۳‬خوشبين بودند. بيشتر افراد بين دو قطب خوش بيني يا بدبيني محض قرار داشتند.

اگر بدبيني يك عامل خطر در بروز مرگ زودرس باشد، اين سوال مطرح مي‌شود كه آيا بدبيني قابل اصلاح است؟
تغيير ساختار اوليه شخصيت افراد دشوار است با اين حال جنبه‌هاي شخصيتي بسياري وجود دارد كه چنانچه انگيزه آن وجود داشته باشد تاحدودي قابل اصلاح است.

بطور مثال كساني كه عصباني مزاج هستند و اين ويژگي شخصيتي را كه با بيماري قلبي و زودرس مرتبط است دارند، مي‌توانند با كمك درمانهايي در زمينه مهار خشم، خود را اصلاح كنند.

در آن سوي ديگر اين طيف افراد مي‌كوشند خوشبيني را وارد زندگي خود كنند. بطور مثال مديتيشن عواطف مثبت را تقويت مي‌كند.

اين يافته‌ها در شماره ماده دسامبر مجله ‪mayo clinic proceedings‬ منتشر شده است

افرادی که صورت جوان دارند بیشتر عمر می کنند

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱:۴۵ ب.ظ
توسط Reza6662
 افرادی که صورت جوان دارند'بیشتر عمر می کنند 
 تصویر 

مطالعات تازه نشان می دهد افرادی که از موهبت صورتی جوان برخوردارند احتمالا بیش از کسانی که پیرتر از سن خود به نظر می رسند عمر می کنند. دانشمندان دانمارکی پس از مطالعه 387 جفت دوقلو می گویند شادابی طبیعی صورت می تواند نشانه ای برای پیش بینی طول عمر باشد. محققان از پرستاران، مربیان و همتایان خواستند سن دوقلوها را از روی عکس آنها حدس بزنند.

براساس این مطالعه که نتایج آن در "مجله پزشکی بریتانیا" چاپ شده است، کسانی که صورتی جوانتر داشتند در بسیاری موارد از همزادی که پیرتر به نظر می رسید بیشتر عمر کردند. محققان همچنین به یک توضیح بیولوژیکی ممکن برای این پدیده رسیده اند. قطعات مهم دی ان اِی به نام تلومرها، که توانایی سلول ها برای تکثیر را نشان می دهد، همچنین از عوامل تعیین کننده شادابی چهره است.

تصور می شود تلومری که کوتاهتر است بر روند سریعتر پیری دلالت داشته باشد و به شماری از بیماری ها پیوند زده شده است. عکس دوقلوهایی که در این مطالعه شرکت داشتند در دهه 70، 80، یا 90 سالگی گرفته شد. در طول این مطالعه که طی دوره ای هفت ساله تحت هدایت "کار کریستنسن" از دانشگاه جنوبی دانمارک انجام شد، محققان دریافتند که هرچه اختلاف در برداشت از سن دوقلوها بیشتر باشد، احتمال آنکه دوقلویی که ظاهری پیرتر داشت زودتر فوت کند بیشتر بود.

پروفسور کریستنسن گفت ممکن است افرادی که زندگی سخت تری داشته اند زودتر بمیرند - و صورت آنها منعکس کننده زندگی شان است. این محقق به "مجله پزشکی بریتانیا" گفت: "برداشت ها از سن یک فرد، که محققان عموما از آن به عنوان یک نشانه کلی از سلامتی استفاده می کنند، یک نشانگر بیولوژیکی قوی از پیری است که برای پیش بینی طول عمر پس از 70 سالگی به کار می آید."

Please Login or Register to see this code