كشف گونه جديدي از «ستارگان مرده» در آسمان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با منظومه شمسي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1073
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۸۶, ۶:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3957 بار
سپاس‌های دریافتی: 4418 بار

كشف گونه جديدي از «ستارگان مرده» در آسمان

پست توسط SadafG »



 كشف گونه جديدي از «ستارگان مرده» در آسمان 


اخترشناسان نوع جديدي از ستاره‌هاي مرده را در كيهان شناسايي كردند.


به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گروهي از اخترشناسان حلقه گمشده در پديده مرگ ستاره‌اي را كشف و آشكار كردند كه خورشيد ما ممكن است در پايان حياتش چه شكلي داشته باشد.

در اين پژوهش گروهي از اخترشناسان استراليايي و آمريكايي در دانشگاه سيدني اين گروه جديد از اجرام آسماني را «سحابي سياره‌اي عظيم» نامگذاري كرده‌اند.

ستاره‌هاي بزرگ عموما در يك انفجار عظيم انرژي به عنوان «ابرنواختر» زندگي‌شان پايان مي‌يابد.

ستاره‌هاي كوچك نيز در يك انفجار كوچكتر از گاز غبار موسوم به «سحابي سياره‌اي» زندگي‌شان به انتها مي‌رسد.

سحابي سياره‌اي اغلب در اطراف ستاره‌هايي كه بين 30 تا 60 درصد بزرگي خورشيد را دارند، قابل تشخيص است و به همين خاطر مطالعه روي اين ستاره‌ها مانند خورشيد اغلب دشوار است.

اين بار محققان با تلسكوپ استراليايي CSIRO محل يك سحابي سياره‌اي غول پيكر را تعيين كردند.

محققان با مطالعه امواج راديويي حاصل از اين سحابي‌ها دريافتند كه اجرام آسماني جديدي را كشف كرده‌اند كه گونه خاصي از ستاره‌هاي مرده هستند.

اين يافته سه سال پيش حاصل شد، اما دانشمند‌ان در طول اين مدت آن را مسكوت نگه داشتند تا با‌ آزمايش‌هاي بيشتر و اطمينان 100 درصد نتايج يافته‌هايشان را منتشر كنند.
زندگی دیدن یک باغچه از شیشه مسدود هواپیماست
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه
فکر بوییدن گل در کره ای دیگر

  [External Link Removed for Guests]  
ارسال پست

بازگشت به “منظومه شمسي”