بعضی از کامیون های در حال تردد در شهر بوق های شیپوری بسیار " های ساند" و متوحش کننده ای دارند که وقتی انها را بصدا در می اورند
تمام رگ و پی و اعصاب مصاب عابران و سایر رانندگان را بلرزه می اندازد. البته منظور من از بوق شیپوری صدایی مثل بوق کشتی ها که صدای بم دارند نیست بلکه نوعی بوق است که به تنهایی صدای بوق ده دوازه ماشین را با هم در می اورد. رانندگان بی توجه این کامیون ها و کمپرسی ها هر وقت می خواهند ماشین های دیگر را ترسانده و اعلان موجودیت کنند و یا وقتی می خواهند اعتراض خودشان را نسبت به ماشین یا عابری اعلان نمایند ان بوق را بصدا در می اورند که معمولا توام با سرعت زیاد است. این نوع رانندگان کامیون با ان بوق ها می خواهند بگویند " برو کنار جناب بنده می خواهم رد بشوم " و ادم از ترس اینکه ان راننده بوق کامیون اش را دوباره به صدا در نیاورد مثل برق کنار می کشد. این نوع بوق های گوشخراش و فوق العاده قوی نه تنها در شهرها ضروتی ندارد بلکه در جاده های خارج از شهر هم مورد نیاز نیست و چه بسا که اگر بطور ناگهانی پشت سر یک راننده دیگر بصدا در اید چنان اعصابش بهم ریخته شود که بی اختیار دستش فرمان را بطرفی بکشد و در دره سقوط کند و یا از اتوبان خارج شده و چپ کند.
این نوع رانندگان کامیون با استفاده این بوق ها واقعا حقوق دیگران را در معرض خطر قرار می دهند. یکبار یکی از همین کامیون ها وقتی کنار پنجره یک ماشین سواری رسید بوقی زد که صدای ان غیر قابل توصیف است. راننده سواری از ماشین پیاده شد و در حالیکه مشت هایش را گره کرده بود دنبال کامیون می دوید و داد و فریاد می کرد ( این که عرض کردم بوق این کامیون ها ادم را دیوانه می کند مصداقش همین است. این نتیجه فشار شدید عصبی است که به ان راننده وارد شده بود) بهر حال از مسئولین محترم اداره راهنمایی و رانندگی تقاضا دارم از نصب این نوع بوق ها در کامیون ها جدا جلوگیری کنند و در زمان معاینه فنی و یا در پست های بازرسی پلیس راه اگر چنین بوق هایی را مشاهده کردند از حرکت کامیون مربوطه جلوگیری نمایند و همچنین در مورد استفاده از این نوع بوق ها جریمه در نظر بگیرند.
بعض بوق های وحشتناک کامیون ها در شهر بایست ممنوع شود
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3148 بار
- سپاسهای دریافتی: 393 بار
Re: بعض بوق های وحشتناک کامیون ها در شهر بایست ممنوع شود
به معنای واقعی بوقشون باعث میشه به آدم جنون دست بده یه دفعه از زیر یه پل رد میشدیم ترافیک بود طرف یه دفعه دستش رو یه ضرب رو بوق گذاشت چنان صداش دیونم کرد که اگه یه شات گان باهام بود مطمئن باشین باهاش به تریلی شلیک میکردم.
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
با سلام و عرض تشکر از دوست خوبمان برای ایجاد این موضوع .
کاشکی فقط مسله بوق ماشین ها بود! متاسفانه روز به روز سر صدا های ماشین ها و موتور سیکلت ها وکامیون ها و... داره زیاد و زیادتر میشه ، از اون طرفم هم مسائل پیچید و سخت و دشوار شده (دلیلش بماند!!)
و از سوی دیگه هم ،انسان خوب شایسته و دلسوز خیلی کمتر شده و این مسائل هم چندان اهمیتی ندارد (تا زمانی که کشته ندهیم یا که چنده هزار نفر یا میلیون نفر عصبی نداشته باشیم ، که البته شاید الانشم داشته باشیم!)
به هر حال من فکر میکنم ، در حال حاضر و با توجه به تولید فرکانس و دسی بل بالا در اکثر شهرها و استانه تحمل یک انسان به این موارد ، بهترست برای هر شهر مداری طراحی شود ، که به صورت دقیق به ما بگوید چه میزان فرکانس و چه میزان دسیبل در حال حاضر در شهر تولید میشود . تا حداقل در اینده فکری به حال ان کنیم . (البته فکر میکنم هیچ کشوری تا به حال از این کارها نکرده ،اما خوب این دلیلی قانع کننده نیست)
اطلاعات بیشتر در رابطه با تاثیرات منفی صدا ها
[External Link Removed for Guests]
باتشکر.

کاشکی فقط مسله بوق ماشین ها بود! متاسفانه روز به روز سر صدا های ماشین ها و موتور سیکلت ها وکامیون ها و... داره زیاد و زیادتر میشه ، از اون طرفم هم مسائل پیچید و سخت و دشوار شده (دلیلش بماند!!)
و از سوی دیگه هم ،انسان خوب شایسته و دلسوز خیلی کمتر شده و این مسائل هم چندان اهمیتی ندارد (تا زمانی که کشته ندهیم یا که چنده هزار نفر یا میلیون نفر عصبی نداشته باشیم ، که البته شاید الانشم داشته باشیم!)
به هر حال من فکر میکنم ، در حال حاضر و با توجه به تولید فرکانس و دسی بل بالا در اکثر شهرها و استانه تحمل یک انسان به این موارد ، بهترست برای هر شهر مداری طراحی شود ، که به صورت دقیق به ما بگوید چه میزان فرکانس و چه میزان دسیبل در حال حاضر در شهر تولید میشود . تا حداقل در اینده فکری به حال ان کنیم . (البته فکر میکنم هیچ کشوری تا به حال از این کارها نکرده ،اما خوب این دلیلی قانع کننده نیست)
اطلاعات بیشتر در رابطه با تاثیرات منفی صدا ها
باتشکر.

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4737 بار
- سپاسهای دریافتی: 8764 بار
سلام
استفاده از بوقهای بیابونی در شهرها ممنون هست و کامیونها و اتوبوسها باید دو بوق داشته باشند یکی برای شهر یکی برای جاده .
این وظیفه ی راهنمائی هست که با ایجاد پست معاینه ی فنیِ بی خبر در شهر و جاده , از وجود این دو بوق در کامیونها و اتوبوسها مطمئن بشه و اگر بوق شهری ندارند جریمه بشند تا همه نصب کنند .
بیشتر مسئولینِ این امور اصلاً خودشون با این مشکل سر و کار ندارند برایِ همینه که کسی از مسئولینِ راهنمائی به فکر تعویض اگزوزهای مسخره ی موتورسیکلت 125 نیست و همچنین بوق شهری برایِ اتوبوسها و کامیونها .
کجا دانند حال ملتِ شریف سبکبارانِ ساحلها ؟
استفاده از بوقهای بیابونی در شهرها ممنون هست و کامیونها و اتوبوسها باید دو بوق داشته باشند یکی برای شهر یکی برای جاده .
این وظیفه ی راهنمائی هست که با ایجاد پست معاینه ی فنیِ بی خبر در شهر و جاده , از وجود این دو بوق در کامیونها و اتوبوسها مطمئن بشه و اگر بوق شهری ندارند جریمه بشند تا همه نصب کنند .
بیشتر مسئولینِ این امور اصلاً خودشون با این مشکل سر و کار ندارند برایِ همینه که کسی از مسئولینِ راهنمائی به فکر تعویض اگزوزهای مسخره ی موتورسیکلت 125 نیست و همچنین بوق شهری برایِ اتوبوسها و کامیونها .
کجا دانند حال ملتِ شریف سبکبارانِ ساحلها ؟
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا