سلام دوستان
يكي از بستگا نزديك من حدود 30 سال است كه در خارج زندگي ميكند قصدمراجعت به ايران را دارد . ايشان چند قطعه ملك در تهران دارد با سند معتبر بعد از كلي پيگيري و پيداكردن ملك ها متوجه شدم كه به غير از بخشي از يك سند بقيه مالك ها تصرف شده و ساختمان سازي شده . ميخواستم ببينم كه چه اقدامي ميشه كرد تا ملك هاي تصرف شده را بازپس گرفت
تصرف ملك شخصي
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
Re: تصرف ملك شخصي
بايستي ديد كه توسط چه كساني تصرف شده و از انها شكايت كرد كه اگر بتواند مدارك كافي بياورد مي تواند باز پس بگيرد.
البته قبلش سعي مند با يك يا چند وكيل در اين زمينه مشورت كند و حتي يك وكيل زبده اختيار كند .
اتفاقا يك باغ وسط شهرستان شهريار متعلق به يك خانم بود كه در نبود ايشان شهرداري شهريار انجا را مصادره و تبديل به پايانه تاكسي ها و ميني بوسها كرده بود كه بعد از مراجعه ان خانم و اختيار كردن وكيل زبده توانست ملك خود را از شهرداري بازپس بگيرد.و الان تبديل به پاركينگ شهرداري شده و فكر كنم ان خانم يه جورايي با شهرداري كنار امده است .
البته قبلش سعي مند با يك يا چند وكيل در اين زمينه مشورت كند و حتي يك وكيل زبده اختيار كند .
اتفاقا يك باغ وسط شهرستان شهريار متعلق به يك خانم بود كه در نبود ايشان شهرداري شهريار انجا را مصادره و تبديل به پايانه تاكسي ها و ميني بوسها كرده بود كه بعد از مراجعه ان خانم و اختيار كردن وكيل زبده توانست ملك خود را از شهرداري بازپس بگيرد.و الان تبديل به پاركينگ شهرداري شده و فكر كنم ان خانم يه جورايي با شهرداري كنار امده است .

مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
-
- سپاسهای ارسالی: 33 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
HRG نوشته شده:بايستي ديد كه توسط چه كساني تصرف شده و از انها شكايت كرد كه اگر بتواند مدارك كافي بياورد مي تواند باز پس بگيرد.
سلام به شما دوست عزيز
من ساكن شهريار هستم
از اين ملك هم چيزهايي ميدونم
مايلم بدونم كه شما هم ساكن شهريار هستيد يا نه؟
-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
Arman@M نوشته شده:
مايلم بدونم كه شما هم ساكن شهريار هستيد يا نه؟
بله
من ساكن شهريارهستم

وصد البته از اصيلهاي شهريار

مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
- سپاسهای ارسالی: 79 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
سلام دوست بزرگوار
این سوال حقوقی شما خیلی راحت میتونه حل بشه.شاید کمی به نظر شما سنگین بیاد اما میتونه مورد بررسی و در نهایت رسیدگی قانونی واقع شده ونتیجه بخش هم باشه.در صورت تمایل ذکر کنید :1_زمین مزبور کجای شهریار واقع شده.2_ در حال حاضر زمین مزبور وکیل دارد یا نه؟ منتظر جواب هستم. لطفا به ایمیل من ارسال کنید.خوشحال میشم در خدمت خانواده این مجموعه بتونم کاری انجام بدم.
این سوال حقوقی شما خیلی راحت میتونه حل بشه.شاید کمی به نظر شما سنگین بیاد اما میتونه مورد بررسی و در نهایت رسیدگی قانونی واقع شده ونتیجه بخش هم باشه.در صورت تمایل ذکر کنید :1_زمین مزبور کجای شهریار واقع شده.2_ در حال حاضر زمین مزبور وکیل دارد یا نه؟ منتظر جواب هستم. لطفا به ایمیل من ارسال کنید.خوشحال میشم در خدمت خانواده این مجموعه بتونم کاری انجام بدم.
در میان هر سیب،دانه ی محدودی ست. در دل هر دانه، سیب نامحدود، چیستانی ست عجیب.دانه باشیم نه سیب