با سلام
ببخشید دوستان ایا می دانید چگونه می توان از فروخته شدن ملکی مثلا یک اپارتمان اطلاع پیدا کرد؟ به کجا باید مراجعه کنم؟
سوالی در مورد فروش ملک
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
Re: سوالی در مورد فروش ملک
دوست عزیز سلام
هر خرید و فروشی مربوط به املاک تجاری"باغ و.... باید در سازمان ثبت اسناد و املاک ثبت بشه
البته میتونی از نزدیک ترین بنگاه به محل ملک هم بپرسی چون اونا آمار همچی رو دارن
هر خرید و فروشی مربوط به املاک تجاری"باغ و.... باید در سازمان ثبت اسناد و املاک ثبت بشه
البته میتونی از نزدیک ترین بنگاه به محل ملک هم بپرسی چون اونا آمار همچی رو دارن
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
سلام
شما به مرکز ثبت اسناد مراجعه میکنی فرم خاصی فکر کنم داره پر میکنی بسته به نوع ملک بعد به شما میگن ملک مورد نظر چه وضعیتی داره
اگه عجله نداری من برات شنبه میپرسم از یکی از دوستانم که در کار ملک و املاک هست بعد به شما میگم.
شما به مرکز ثبت اسناد مراجعه میکنی فرم خاصی فکر کنم داره پر میکنی بسته به نوع ملک بعد به شما میگن ملک مورد نظر چه وضعیتی داره
اگه عجله نداری من برات شنبه میپرسم از یکی از دوستانم که در کار ملک و املاک هست بعد به شما میگم.
-
- سپاسهای ارسالی: 41 بار
- سپاسهای دریافتی: 180 بار
واقعا از شما ممنون میشم اگر از فرد مطلعی سوال کنید. می خواهم بدانم به درخواست من پاسخ می دهند و اینکه چطور باید اقدام کنم چون نمی خواهم خود صاحب ملک باخبر بشه.
- محل اقامت: طهرون-شمرون
- سپاسهای ارسالی: 4127 بار
- سپاسهای دریافتی: 2798 بار
- تماس:
با سلام خدمت شما دوستان با توجه به اینکه کار بنده رشته ای از ملک میباشد جسارت کرده و شمارا راهنمایی میکنم.
ابتدا رفتن به یک دفترخانه و دادن مشخصات ملک مذبور و گرفتن معرفی نامه و پس از آن رفتن به اداره ثبت محلی که ملک در آن واقع شده و گرفتن آخرین استعلام از مشخصات ملک مذبور (بدیهیست که اداره ثبت بدون داشتن نامه از دفترخانه و یا نبود مالک ملک موظف به پاسخگویی نمیباشد. داشتن پلاک ثبتی مهم میباشد.) تذکر:همچنین ملک اگر وکالتی معامله شده باشد هیچگونه مدرکی دال بر معامله در ثبت رسید نمیشود.
راه بعدی شما پرس و جو از همسایه ها و یا نزدیک ترین مشاور املاک محل.
در صورت داشتن پلاک ثبتی ملک و نبودن مالک میتوانید با کمی خواهش و همچنین دادن شیرین................. در اداره ثبت محل استعلام لازم را بگیرید.
امیدوارم مفید واقع شده باشد.
ابتدا رفتن به یک دفترخانه و دادن مشخصات ملک مذبور و گرفتن معرفی نامه و پس از آن رفتن به اداره ثبت محلی که ملک در آن واقع شده و گرفتن آخرین استعلام از مشخصات ملک مذبور (بدیهیست که اداره ثبت بدون داشتن نامه از دفترخانه و یا نبود مالک ملک موظف به پاسخگویی نمیباشد. داشتن پلاک ثبتی مهم میباشد.) تذکر:همچنین ملک اگر وکالتی معامله شده باشد هیچگونه مدرکی دال بر معامله در ثبت رسید نمیشود.
راه بعدی شما پرس و جو از همسایه ها و یا نزدیک ترین مشاور املاک محل.
در صورت داشتن پلاک ثبتی ملک و نبودن مالک میتوانید با کمی خواهش و همچنین دادن شیرین................. در اداره ثبت محل استعلام لازم را بگیرید.
امیدوارم مفید واقع شده باشد.
بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومند....حکم لازم !!!
....
نویسنده آمریکایی ارنست همینگوی:
«هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»

....
نویسنده آمریکایی ارنست همینگوی:
«هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»

سلام دوست عزیز
حالت ممکن
1-حالت آسان :
سند رسمی محضری :دفترچه مالکیت منگوله دار که 12-13 صفحه میباشد
الف:مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی -دادگاه -شورای حل اختلاف
ب:مراجعه مستقیم به اداره ثبت ودادن شماره پلاک ثبتی وحوزه ثبتی به مسئول دفتراملاک
اشکال:ممکن است سند خورده شده باشد ولی هنوز اخبار به اداره ثبت نشده باشد بنابراین نام مالک قبلی هنوز موجود است
2-حالت سخت:
الف:قولنامه ای
ب:وکالت نامه ای
ج:صلح نامه ای
د:توافقات عادی
این چهار مورد در هیچ جا ممکن است ثبت نشده باشد که تشخیص آنها بسیار مشکل است

حالت ممکن
1-حالت آسان :
سند رسمی محضری :دفترچه مالکیت منگوله دار که 12-13 صفحه میباشد
الف:مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی -دادگاه -شورای حل اختلاف
ب:مراجعه مستقیم به اداره ثبت ودادن شماره پلاک ثبتی وحوزه ثبتی به مسئول دفتراملاک
اشکال:ممکن است سند خورده شده باشد ولی هنوز اخبار به اداره ثبت نشده باشد بنابراین نام مالک قبلی هنوز موجود است
2-حالت سخت:
الف:قولنامه ای
ب:وکالت نامه ای
ج:صلح نامه ای
د:توافقات عادی
این چهار مورد در هیچ جا ممکن است ثبت نشده باشد که تشخیص آنها بسیار مشکل است
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 28 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
سلام دوست عزیز
من کارم خرید و فروش ملک است.همه دوستان به نوعی درست میگن اما شما به هر اداره ای که بری و اطلاعاتی بخواهی بپرسی در مورد ملک خاصی اول باید اصالت خودت را ثابت کنی یعنی از شما میپرسند که شما چه نفعی از ملک مذکور داری.اگر که مالک باشی باید هویت خودت را معلوم کنی یعنی کارت شناسایی معتبر و سند ملک را از شما میخواهند.اگر هم که مالک نباشی هیچگونه اطلاعاتی نمیدهند به شخص غیر.ولی همیشه راهی هست برای اینگونه کارها آن هم پول یا پارتی است.شما باید پلاک ثبتی ملک را هم داشته باشی که مهمترین وسیله برای جواب سؤال شما است.پلاک ثبتی با پلاکی که بر سردر خانه ها است فرق میکنه.آن را هم میتونی در سند پیدا کنی.دیگر اینکه به قول دوستان میتونی از همسایه های آنجا بپرسی.
منطقه کاری من نیاوران و اقدسیه و فرمانیه است اگر خواستی بمن بگو حتما برات جواب را پیدا میکنم.
من کارم خرید و فروش ملک است.همه دوستان به نوعی درست میگن اما شما به هر اداره ای که بری و اطلاعاتی بخواهی بپرسی در مورد ملک خاصی اول باید اصالت خودت را ثابت کنی یعنی از شما میپرسند که شما چه نفعی از ملک مذکور داری.اگر که مالک باشی باید هویت خودت را معلوم کنی یعنی کارت شناسایی معتبر و سند ملک را از شما میخواهند.اگر هم که مالک نباشی هیچگونه اطلاعاتی نمیدهند به شخص غیر.ولی همیشه راهی هست برای اینگونه کارها آن هم پول یا پارتی است.شما باید پلاک ثبتی ملک را هم داشته باشی که مهمترین وسیله برای جواب سؤال شما است.پلاک ثبتی با پلاکی که بر سردر خانه ها است فرق میکنه.آن را هم میتونی در سند پیدا کنی.دیگر اینکه به قول دوستان میتونی از همسایه های آنجا بپرسی.
منطقه کاری من نیاوران و اقدسیه و فرمانیه است اگر خواستی بمن بگو حتما برات جواب را پیدا میکنم.