باسلام
اگه شکایتی مبنی بر جعل مهر شرکتی بشه وقاضی حکم برائت صادرکنه حال اگه برائت شونده شکایت و ادعای حق شرف بکنه قاضی چه حکمی صادر میکنه
باتشکر
س2 چکی دارم از یک آشنای نزدیک است وخودم شخصا دوست ندارم چک را به اجرا بگذارم وچک حامل و بدون تاریخ گرفتم اول امکان داره چک حقوقی بشه دوم اگه حقوقی بشه و قاضی حکم اعسار بده مبلغ چک سی میلیون را در چند قسط حکم میده و دوم میشه به شخص دیگه بدم وبه اجرا بگذاره با تشکر
یک سوال حقوقی
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 2158 بار
- سپاسهای دریافتی: 1253 بار
Re: یک سوال حقوقی
امکان حقوقی شدن چک هست . و بعد در صورتی که صادر کننده چک بتواند با اقساط مبلغ چک را بپردازد با توافق تعداد اقساط مشخص
می شود و امکان وا گذاری چک مذکور با ظهر نویسی وجود دارد .
اگر قاضی سو ء نیت مدعی جعل را احراز کند می تواند مدعی جعل را به حبس و جزای نقدی محکوم نماید .

اگر قاضی سو ء نیت مدعی جعل را احراز کند می تواند مدعی جعل را به حبس و جزای نقدی محکوم نماید .

دردت چه بود که تمام شب
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است
دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است
دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
Re: یک سوال حقوقی
m-249 نوشته شده:امکان حقوقی شدن چک هست . و بعد در صورتی که صادر کننده چک بتواند با اقساط مبلغ چک را بپردازد با توافق تعداد اقساط مشخص
![]()
![]()
با توافق تعداد اقساط مشخص
می شود کدام طرف باید قبول کنه چون هرکی دوست دارد به سود خودش باشه و امکان وا گذاری چک مذکور با ظهر نویسی وجود دارد .کمی بیشتر راهنایی کنید
اگر قاضی سو ء نیت مدعی جعل را احراز کند می تواند مدعی جعل را به حبس و جزای نقدی محکوم نماید .این جمله را بیشتر توضیح بدید
باتشکر