با سلام به دوست عزیز
فرزاد هستم مشهد
یک سال و نیم است که ازدواج کردم و یک فرزند پسر دارم
به دلیل مزاحمت ها و اذیت های فراوانی که از طرف همسر و خانواده ی همسرم دارم. با رضایت پدر و مادر خودم قصد کوچ به شهر دیگه ای رو دارم
خانواده ی همسرم گفتند که اگه به شهر دیگه ای بری ما دخترمون رو نمیزاریم بیاد و خود همسرم هم راضی به آمدن نیست .
و قرار گذاشتند که بعد از رفتن من مهریه اش را به اجرا بزارن .
عندالمطالبه 314 سکه تمام . برای رهایی از این همسر و مهریه راهنماییم کنید ممنون .
آژانس تاکسی تلفنی کار میکنم و خونه اجاره میدم ماهی 400 هزار تومان
فقط چند خط موبایل به نامم هست و یک دستگاه خودروی پیکان
نفقه تا حالا ندام .
آیا در صورت نداشتن وجه سکه ها به زندان می افتم یا نه ؟
ممنون و سپاسگذارم راهنماییم کنید . شنبه 1390/6/19
sweden_passenger@yahoo.com
پرداخت مهریه
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
Re: پرداخت مهریه
سلام خدمت تمامی دوستان و شما دوست گرامی 
خدمت شما عرض کنم پرداخت مهریه ربطی به امدن و نیامدن ایشون نداره و باید درصورت درخواست ایشون پرداخت بشه. اما در مورد اینکه ایشون با شما نقل مکان نمیکنند حق به شما داده میشه و فقط مهریه پرداخت میشه البته این مورد داستان یا همون تبصره زیادی داره
در مورد زندان : الان در حال حاضر قسط بندی میشه و شما باید در ماه یک تا دو سکه پرداخت کنید
دوست من به شما توصیه میکنم با یک وکیل مشورت کنید، در مشورت شما مبلغی بین 10000 تا 15000 هزار تومان پرداخت میکنید ولی کلی مطلب یاد میگیرید و توصیه های خوبی به شما گفته میشه این مبلغ ناچیزه ولی میتونید یک تصویر کلی از انچه در اینده برای شما پیش میاد در ذهن مجسم کنید و بهتر تصمیم بگیرید
من این مطالب را از یک دوست وکیل پرسیدم البته ایشون در مسائل زناشویی فعالیت ندارند و به امور دیگری میپردازند پس توصیه میکنم حتما با یک وکیل مشورت کنید ضرری نداره
موفق باشید

خدمت شما عرض کنم پرداخت مهریه ربطی به امدن و نیامدن ایشون نداره و باید درصورت درخواست ایشون پرداخت بشه. اما در مورد اینکه ایشون با شما نقل مکان نمیکنند حق به شما داده میشه و فقط مهریه پرداخت میشه البته این مورد داستان یا همون تبصره زیادی داره
در مورد زندان : الان در حال حاضر قسط بندی میشه و شما باید در ماه یک تا دو سکه پرداخت کنید
دوست من به شما توصیه میکنم با یک وکیل مشورت کنید، در مشورت شما مبلغی بین 10000 تا 15000 هزار تومان پرداخت میکنید ولی کلی مطلب یاد میگیرید و توصیه های خوبی به شما گفته میشه این مبلغ ناچیزه ولی میتونید یک تصویر کلی از انچه در اینده برای شما پیش میاد در ذهن مجسم کنید و بهتر تصمیم بگیرید
من این مطالب را از یک دوست وکیل پرسیدم البته ایشون در مسائل زناشویی فعالیت ندارند و به امور دیگری میپردازند پس توصیه میکنم حتما با یک وکیل مشورت کنید ضرری نداره
موفق باشید

مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.