سلام
دانشجوي خارج از كشور مي باشم كه طي اختلاف پيش آمده بعد از 4 ماه عقد، ايشان تقاضاي مهريه در دادگاه و در اداره ثبت كرده اند كه با پيگيري وكيلم در ايران در اداره گذرنامه متوجه اين موضوع شدم كه در حال حاضر ممنوع الخروج مي باشم، با توجه باينكه همسر هم تقاضاي مهريه و دادخواست نفقه و دادخواست طلاق دادندو بنده طي توانم ماهيانه به حساب ايشون مبلغي رو جهت نفقه واريز مي كنم
چند سوال طرح ميشه :
1- آيا ايشان مي توانند با وجود وكيلم طلاق خود را بگيرند؟
2- در صورتي كه مجبور بشوم و به ايران برگردم آيا راهي هست كه براي دفاع از پايان نامه از ممنوع الخروجي در بيام؟
3-چه راهكاري را پيشنهاد ميديد با توجه باينكه خودم ايران نيستم و نمي تونم حكم تمكين بگيرم؟
ممنون از انجمن شما بزرگواران
مممنوع الخروج
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
Re: مممنوع الخروج
سلام
دوست من با داشتن وکیل که باید به شما راهنمایی بشه!
شما باید به وکیل خود یک وکالت نامه نامه با نام وکالت جامع بدهید تا ایشان بتوانند به کار های شما در خارج و داخل رسیدگی نمایند در صورت داشتن وکیل و غیره امکان طلاق غیابی ممکن است
به شما توصیه میکنم با یک وکیل مجرب مشورت نمایید
موفق باشید

دوست من با داشتن وکیل که باید به شما راهنمایی بشه!
شما باید به وکیل خود یک وکالت نامه نامه با نام وکالت جامع بدهید تا ایشان بتوانند به کار های شما در خارج و داخل رسیدگی نمایند در صورت داشتن وکیل و غیره امکان طلاق غیابی ممکن است
به شما توصیه میکنم با یک وکیل مجرب مشورت نمایید
موفق باشید

مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
من اين وكالت جامع رو به وكيلم دادم
در پاسخ به گفته هاي شما چون هر وكيلي نظر مختص خودشو داره، هدف از مطرح كردن سوال ها در اين انجمن به اين خاطر بوده كه عنوان اين انجمن، انجمن تخصصي قضا بوده هر چند سوالهايم واضح و به ترتيب بيان شده ولي متاسفانه پاسخ هاي خودم رو نگرفتم
با ارزوي سلامتي و توفيق
در پاسخ به گفته هاي شما چون هر وكيلي نظر مختص خودشو داره، هدف از مطرح كردن سوال ها در اين انجمن به اين خاطر بوده كه عنوان اين انجمن، انجمن تخصصي قضا بوده هر چند سوالهايم واضح و به ترتيب بيان شده ولي متاسفانه پاسخ هاي خودم رو نگرفتم
با ارزوي سلامتي و توفيق
- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
سلام دوست من

شرمنده ما وکیل نداریم یا حقوق دان البته من از یکی دوستام که وکیل هستند درخواست کردم که در این انجمن فعالیت کنند اما هنوز جواب نداده ، از این بابت پوزش میخواهم
در مرحله اول سعی کنید خونسرد باشید، مرکز انجمن های تخصصی یک سایت خیلی خوب هست اما ممکنه نقاط ضعفی هم داشته باشه هرکسی یا هر چیزی کاملا کامل نیست پس توهین شما دوست خوبم را نادیده میگیرم و میگذارم به اینکه عصبانی و ناراحت هستید
مورد بعدی
سوال اول جواب بله میشود طلاق ربطی به بودن یا نبودن شما نداره البته اگر دلیل ایشون کامل باشه که وکیل هم سودی نداره مگر در زمان ازدواج شرطی خاصی وجود داشته باشه
سوال دوم جواب بله میتوانید اگر در خارج تحصیل میکنید نه کار! این مهمه، میتوانید خارج بشوید اما در کنار یک ضمانت نامه یا مبلغی پول نکته دلیل سیاسی داشته باشی کمی سخت تر هست
سوال سوم جواب در این مورد که به دوستم گفتم فرمودند که این مورد در طی انجام مراحل طلاق متفاوته و هر مرحله یک راه کار داره البته ساده تر اینکه با طرف مقابل خودتون به توافق برسید
موفق باشید

شرمنده ما وکیل نداریم یا حقوق دان البته من از یکی دوستام که وکیل هستند درخواست کردم که در این انجمن فعالیت کنند اما هنوز جواب نداده ، از این بابت پوزش میخواهم
در مرحله اول سعی کنید خونسرد باشید، مرکز انجمن های تخصصی یک سایت خیلی خوب هست اما ممکنه نقاط ضعفی هم داشته باشه هرکسی یا هر چیزی کاملا کامل نیست پس توهین شما دوست خوبم را نادیده میگیرم و میگذارم به اینکه عصبانی و ناراحت هستید
مورد بعدی
سوال اول جواب بله میشود طلاق ربطی به بودن یا نبودن شما نداره البته اگر دلیل ایشون کامل باشه که وکیل هم سودی نداره مگر در زمان ازدواج شرطی خاصی وجود داشته باشه
سوال دوم جواب بله میتوانید اگر در خارج تحصیل میکنید نه کار! این مهمه، میتوانید خارج بشوید اما در کنار یک ضمانت نامه یا مبلغی پول نکته دلیل سیاسی داشته باشی کمی سخت تر هست
سوال سوم جواب در این مورد که به دوستم گفتم فرمودند که این مورد در طی انجام مراحل طلاق متفاوته و هر مرحله یک راه کار داره البته ساده تر اینکه با طرف مقابل خودتون به توافق برسید
موفق باشید

مائیم که از پادشهان باج گرفتیم