با توجه به خبری که پارسال در سایت پرس تی وی منتشر شده بود مبنی بر تولید جنگنده نسل جدید صاعقه که بر خلاف نسل قبلی صاعقه که شبیه اف-5 بود این جنگنده شبیه اف-18 خواهد بود و تک حلبانه و از نوع شکاری بمب افکن لست و همچنین اعلام تولید نسل جدید صاعقه با نام جدید به نظر من این جنگنده همانی است که بهش اشاره کردم.
[External Link Removed for Guests]
یعنی شبیه اف-18 تک خلبانه شاید نسل چهارمی.
بالاخره .. شفق ... رونمایی میشه
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 1282 بار
- سپاسهای دریافتی: 1825 بار
Re: بالاخره .. شفق ... رونمایی میشه
DR.MILAD نوشته شده:با توجه به خبری که پارسال در سایت پرس تی وی منتشر شده بود مبنی بر تولید جنگنده نسل جدید صاعقه که بر خلاف نسل قبلی صاعقه که شبیه اف-5 بود این جنگنده شبیه اف-18 خواهد بود و تک حلبانه و از نوع شکاری بمب افکن لست و همچنین اعلام تولید نسل جدید صاعقه با نام جدید به نظر من این جنگنده همانی است که بهش اشاره کردم.
[External Link Removed for Guests]
یعنی شبیه اف-18 تک خلبانه شاید نسل چهارمی.

وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 42 بار
Re: بالاخره .. شفق ... رونمایی میشه
در مورد طراحی جنگنده و اینکه شبیه شفق هست یا نه باید در نظر داشته باشیم که شفق طرحی سرچشمه گرفته از صنایع دفاع و دانشگاه مالک اشتر بود ولی این مورد جدید احتمالا منشا گرفته از نیروی هوایی است که سابقه ارتقا و تعمیرات هواپیماهای موجود و زیرساخت طراحی را دارد هرچند بودجه و امکانات مناسب در اختیارش قرار نمی دهند. در خبرهای چند سال پیش خبر از ساخت نمونه 7/1 هواپیمای جدیدی را داده بودند.