sand_fighter نوشته شده:دوست عزیز فکر نمی کنم در پرواز شکاری ها پرواز IFR داشته باشیم تنها پرواز VFR و SVFR داریم ! البته تاجایی که می دونم !
......
شخصا هم برای اولین بار این موضوع را از جنابعالی می شنوم!
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
sand_fighter نوشته شده:دوست عزیز فکر نمی کنم در پرواز شکاری ها پرواز IFR داشته باشیم تنها پرواز VFR و SVFR داریم ! البته تاجایی که می دونم !
بابا نویسنده فکر کرده داره برای هالیودد فیلنامه مینویسه گفته بزار یکم اب وتابش بدم f22رو فرستاده زیر فانتوم چک کنه ببینه ایزی لایفش رو بسته یا نه؟ خدایش اینا هم از شرق و فارس کم نمیارن با این مقاله نوشتنشونmohammad tomcat نوشته شده:من کلا یه چیزی را نمیفهمم.
الان دقیقا سوال چیه؟
اونا ادعا کردن که یه فانتوم ما میخواستی رهگیری کنه یا بزنه و بعد یه رپتور رفته اونو رهگیری کنه. حالا ما الان اینجا داریم بحث میکنیم که اونا راست میگن یا نه؟
یا اینکه داریم چیز دیگه ای را بررسی میکنیم؟
در مورد اون اخلالگرهایی که گفتید هورنت ها بر روی رادارهای ما داشتند. دو تا مطلب: یکی اینکه اگه یه هواپیمای شکاری معمولی بتونه رادار یه فرودگاه را اینجوری مختل کنه که وای به حال هواپیماهای جنگ الکترونیکشون مثل همین اخوی هورنت یعنی گراولر.
دوم اینکه مگه در فرآیند اخلالگری چه اتفاقی میفته که تا مدتها اثرش هست؟ فوقش رادار را کور میکنن یا اینکه دکوی میکنن. که خوب وقتی منبع پارازیت بره یا قطع بشه قاعدتا باید عملکرد رادار به حالت عادی برگرده. البته من رشته ام برق نیست و خیلی اطلاعی ندارم. ببخشید اگه یه کم سطح سوالاتم پایینه