پرواز صاعقه در آسمان ايران
فرمانده نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران از پرواز دو فروند جنگنده صاعقه در روز پنج شنبه خبر داد.
امير سرتيپ خلبان احمد ميقاني در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار دفاعي كيهان، با اشاره به روند توليد اين جنگنده گفت: طراحي و توليد اوليه جنگنده صاعقه به عهده نيروي هوايي ارتش بود كه پس از طي آزمايش هاي فني براي توليد انبوه در اختيار وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح قرار گرفت. وي خاطرنشان كرد: اين دو جنگنده از اولين توليدات مشترك وزارت دفاع و نيروي هوايي ارتش است كه در روز پنج شنبه افتتاح خواهد شد.
گفتني است صاعقه اولين جنگنده تماما بومي و ساخت داخل بود كه با ساخت آن ايران به جمع چند كشور داراي فناوري ساخت هواپيماهاي جنگي پيوست.
[External Link Removed for Guests]
پرواز صاعقه در آسمان ايران
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای دریافتی: 28 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
منظور از دو فروند صاعقه چيست؟ نکنه يکي از آنها آذرخش است؟!چون آذرخش هم واقعن ساخته شد و کم لطفي است اگر آن را پرواز ندهند.
واقعا با اين اسمهاي مترادف يعني آذرخش و صاعقه و اين که مي گويند نسل اول/دوم صاعقه يا نسل اول/دوم آذرخش و اينکه آذرخش زودتر ساخته شده يا صاعقه موضوع را کاملا غير قابل درک و پيچيده کرده اند.
راستي من يادم مي آيد که 5-6 سال پيش در مجله صنايع هوايي در بخش "صنعت هوايي ايران در رسانه هاي خارجي"
مطالبي در باره آذرخش نوشته شده بود و يک نماي کنار هم از آن رسم شده بود که در آن ورودي هواي موتورها روي کمر هواپيما بود اگر ممکن است يک نفر که آن مجله را در اختيار دارد آن نماي کنار را اسکن کند و براي من بفرستد و یا در تاپيکي مناسب قرار دهد.
واقعا با اين اسمهاي مترادف يعني آذرخش و صاعقه و اين که مي گويند نسل اول/دوم صاعقه يا نسل اول/دوم آذرخش و اينکه آذرخش زودتر ساخته شده يا صاعقه موضوع را کاملا غير قابل درک و پيچيده کرده اند.
راستي من يادم مي آيد که 5-6 سال پيش در مجله صنايع هوايي در بخش "صنعت هوايي ايران در رسانه هاي خارجي"
مطالبي در باره آذرخش نوشته شده بود و يک نماي کنار هم از آن رسم شده بود که در آن ورودي هواي موتورها روي کمر هواپيما بود اگر ممکن است يک نفر که آن مجله را در اختيار دارد آن نماي کنار را اسکن کند و براي من بفرستد و یا در تاپيکي مناسب قرار دهد.