اگر به قسمت سياه دماغه هر دو صاعقه دقت کرده باشيد مي بينيد که قسمت سياه رنگ بزرگتر از اف-5 است ولي در صاعقه قسمت سياه دماغه متشکل از دو رنگ است:" 1-سياه مات 2-سياه برّاق"به نظر من آن قسمت که سياه برّاق است همان فلز بدنه هواپيما است که رنگ سياه به آن زده اند فصل مشترک ناحيه سياه برّاق با ناحيه سياه مات هم محل باز کردن رادار هواپيما است.
ولی فکر کنم با این بحثهای موشکافانه که ما انجام می دهیم تا قیامت هم هیچ هواپیمایی را به ما نشان نخواهند داد.
دوستان ببخشيد بعد مدت ها اين تاپيکو مجددا بالا اوردم ولي در مورد صاعقه به يه نکته برخوردم دوستان به وروديه هواي صاعقه در دو عکس زير دقت کنيد
همونطور که ميبينيد وروديه هواي يکي مستطيلي و ديگري بيضي شکل هست به نظرتون علت اين امر چيه
navid missle
با سلام به شما دوست عزيز
ورودي هر دو به يك شكلند واين فقط خطاي ديد از روبروست در آرشيو فارس نيوز ميتونين تعداد زيادتري عكس ازين سه فروند پيدا كنيد كه درونجا عكس از نماهاي ديگه و كنار هم اين دو و جت سومي كه تنها اون از نظر ورودي موتور فرق داره هست
به نظر من علت فرق بين ورودي هاي هوا بررسي طرح هاي تجربي براي يافتن طرح مناسب تر است .
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) : اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
يعني شما هم معتقدي خطاي چشمه ؟
ولي من 2 تا عکس ديگه از زواياي ديگه هم گذاشتم يه بار ديگه نگاه کنيد قطعا خطاي ديد نيست
من فکر کنم صاعقه اي که با شماره ي بدنه s110-001 پرواز کرد از s110-002 جديدتره در ضمن رادار 001 هم يه خورده از رادار 002 بزرگتره