یک نمونه اش رو دوست عزیز mach1 قرار داده بود به عکسهای زیر نیز که مربوط به فانتومهای همین پایگاه هست توجه کنید

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
DJ Dani نوشته شده:واقعا متاسفم.
خدا به خانواده این خلبانان شجاع صبر بدهد...ولی با این همه اهمال کاری و دست روی دست گذاشتن معلوم نیست نیروی هوایی و مسئولان کجا را میخواهند بگیرند...مگر چند هواپیمای شکاری داریم که یکی یکی از دست میرود...خدا میداند چه تعدادی از دست رفته است و ما خبر نداریم.ولی معلوم هم نیست چرا نیروی هوایی این خبرو اینقدر زود بر خلاف همیشه اعلام کرد و تکذیب نکرد.در ضمن تعداد کل F-4D در پایگاه دهم حداکثر 10 فروند میشود.
بنده در دیداری که از پایگاه 10 شکاری چابهار و اسکادران 101 جنگنده های F-4D داشتم واقعا شک زده شدم...با آنکه هواپیماها تا حدی اورهال شده بودند ولی از شدت خستگی بدنه و فرسودگی رنج میبردند.با این حال خلبانان این هواپیماهای قهرمان که قرار بود روزی با F-16A جای گزین شوند آنچنان عاشقانه به سمت هواپیماهای خود میروند و پرواز میکنند که اگر شما از نزدیک ببینید گریه تان میگیرد .بنده خودم این صحنه ها را در جریان یک پرواز گشتی که قرار بود دو هواپیمای فانتوم انجام دهند از نزدیک دیدم...هواپیماها به موشک های هوابه هوا(فکر میکنم اسپارو یا سایدوایندر) مجهز بود و قرار بود برای حفظ و حراست از آسمان در برابر هواپیماهای رهگیر پرواز کند ! گرچه تعدادی نیز به موشکهای و بمب های هدایت لیزری با توجه به سیستم کابین عقب مجهز بودند. در ضمن این خلبانان در شب نیز پرواز گشتی بر فراز دریای عمان انجام میدهند. به هر حال هواپیماها پرواز کردند و وقتی برگشتند از نگاه خلبان میتوانستی بفهمی که چه رنجی کشیده است اما همچنان سرفرازانه خود را خلبان نیروی هوایی ارتش قهرمان ایران میدانست.اگر با خلبان ها صحبت کنی از شدت روحیه قوی که دارند شکه زده میشوی و هر کس بود کم می آورد ولی این خلبانان...
من فکر میکنم این افراد هر روز به این امید نمی آیند که به خانه برگردند چرا که وضع هواپیماها بسیار خراب است.ولی همچنان عاشقانه در پهنه آسمان میتازند. گرچه باید اضافه کنم وضعیت دیگر اف 4 های ما چه نوع E و چه RF-4E تقریبا به همین صورت است و این وضع اسفناک در دیگر پایگاهای نیروی هوایی مثل بوشهر .تهران . همدان و بند عباس که نقاط حساسی هستند احساس میشود (گرچه قهرمانان مرکز تعمیرات وزارت دفاع تاکنون زحمات زیادی در رابطه با تعمیرات اساسی این هواپیماها کرده اند و از خیلی حوادث جلوگیری کرده اند ولی باید فکری اساسی کرد)
ولی خلبانان همچنان عاشقانه میتازند و فقط به یک چیز فکر میکنند و آن هم به آرامش من و شما.واقعا آفرین بر اینان.بعد برخی افراد ... می آیند و میگویند ارتش کاری در این مملکت نکرده است و نمیکند و نخواهد کرد .این افراد با آن چشمان کورشان بیایند و ببینند که اگر ارتش نبود ایران نبود و این ارتش است که در مواقع حساس به کمک ایران می آیدو بدون هیچ چشم داشتی همانند جنگ از پهنه خاک و اسمان و آب دفاع خواهد کرد.![]()
![]()
![]()
به هر حال آفرین به این قهرمانان.به راستی که ایران زمین و مردم و کورش کبیر به داشتن چنین فرزندان و قهرمانانی میبالد.![]()
![]()
![]()
روح تمام شهدا ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کلیه کسانی که عاشقانه و مظلومانه در راه این وطن شهید شدند و خونشان میدان نبرد و آبهای خلیج همیشه فارس و دریای عمان مانند حماسه جوشن . پیکان . سهند و سبلان . کهنموئی و میلانیان و ... را رنگین کرده است شاد باد.
برای شادی روحشان فاتحه و صلواتی بفرستید.
كيارش نوشته شده:خوب مگه نمي شد اجكت كنند ؟