خیلی خیلی شرمنده , ولی من همین جوری فارسیم ضعیفه چه برسه به اینکه حالا شما دارید به زبون فینیقی یا پهلوی تایپ میکنید . میگم بهتر نیست صفحه کلیدتون رو عوض کنید ؟! خواستید من یه صفحه کلید فارسی براتون میفرستم

عزیز من اگر شما این حرفو جای دیگری بزنید 100 ٪ با تمسخر با اون برخورد میکنند .

برادر من , من قبلا هم گفتم هواپیما پیکان مدل 57 نیست !!!!!!!!!
عزیز من یه هواپیما تو یه مانور ساده باید فشار 3G رو تحمل کنه با این حرفهایی که شما میزنید هواپیما های ما از روی زمین هم نباید بتونن بلند شن .

نمونه میخواهید F-14 و دستیابی به فن اوری جوش لیزری . از دوستانی که شیراز یا بوشهر زندگی میکنند بپرسید که خلبانهای نیروی هوایی با این هواپیماها رو هوا چکار میکنند تا باور کنید که هواپیماها خسته نیستن .
سال گذشته در روزنامه ی هارتس یا اهارون خوندم که ایران درحال پیگیری طرح تولید مهندسی معکوس هواپیماهای امریکایی خودش و ارتقای اونها با معیارهای قابل قبول امروزی هست . به نظر شما ایا بدون دست یابس به فن اوری ساخت بدنه اصلا چنین چیزی ممکنه ؟ راست یا دروغ این حرف رو من نمیدونم اما کمی معقولانه تر صحبت کنید .

در ضمن اون امریکایی که برندهی 2 تا جنگه توانایی تامین امنیت داخلی خودشو نداره .لطفا سر این یه مورد بهانه نیارید .امریکا اگر خیلی ادعا داره اول امنیت داخلی خودش رو تامین کنه و به مردم خودش دموکراسی بده بعد حرف از صدور امنیت و دموکراسی بزنه . بازهم میگم مطمعنا متخصصان نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران خیلی بهتر از شما توانایی تجزیه و تحلیل اوضاع و بهبود توانایی های خودشون رو دارا هستن میگم چطوره منو شما براشون دایه بهتر از مادر نشیم , بزاریم خودشون کارشونو بکنند

KH.I.A.2500 عزیز

تنها و تنها ایران هواپیمای F-14 رو دریافت کرد .