ايران، ناوگان سوخوهاي25 خود را تقويت مي کند
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
به نظر من در اين شرايط به کار گيريه تسليحات روسي در ارتش وسپاه بسيار خوب است.زيرا اين تسليحات مثل جنگنده ي ميگ29 چيزي از تسليحات امريکايي کم ندارد.تازه اگر بهتر نباشد بدتر نيست.در ضمن اين بارها تکرار شده که تسليحات امريکايي هم دچار نقص فني شده اند.مانند اف16 که چند روز پيش در شمال عراق به دليل نقص فني سقوط کرد.يا در همين کشور خودمون تابحال سقوط اف4-اف5وسي130 داشتيم اما سقوط ميگ29 يا سوخوي24 نداشتيم.البته من نميگويم که تسليحات امريکايي بد است ولي تسليحات روسي چيزي از تسليحات امريکايي کم ندارد. هرکس خواست ميتواند نظر بدهد. با تشکراز همه a.s
- سپاسهای ارسالی: 16928 بار
- سپاسهای دریافتی: 4259 بار
tayebe عزيز ورود شما را به مرکز انجمنهای تخصصی خوش آمد ميگويم .
دوست عزيز اين يک مونتاژ تصويری بيش نيست . برای مشاهده تصوير اصلی شما را به مطالعه و مرور تاپيک زير دعوت ميکنم .
هواپيماهای عراقی در ايران
در مورد ساير تصاوير ارسالی هم ضمن تشکر مجدد بايد خدمت شما عرض کنم که تصاوير جملگی تکراری هستند و با کمی جستجو در گالری تصاوير هوافضا قادر به يافتن آنان خواهيد بود . از شما خواهش ميکنم در آينده تصاوير خود را در صورت تکراری نبودن آنها , در بخش مربوطه قرار دهيد . موفق باشيد .

تصويري از يک A50 نيروي هوايي ارتش
دوست عزيز اين يک مونتاژ تصويری بيش نيست . برای مشاهده تصوير اصلی شما را به مطالعه و مرور تاپيک زير دعوت ميکنم .
هواپيماهای عراقی در ايران
در مورد ساير تصاوير ارسالی هم ضمن تشکر مجدد بايد خدمت شما عرض کنم که تصاوير جملگی تکراری هستند و با کمی جستجو در گالری تصاوير هوافضا قادر به يافتن آنان خواهيد بود . از شما خواهش ميکنم در آينده تصاوير خود را در صورت تکراری نبودن آنها , در بخش مربوطه قرار دهيد . موفق باشيد .

-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
tayebe نوشته شده:به نظر من در اين شرايط به کار گيريه تسليحات روسي در ارتش وسپاه بسيار خوب است.زيرا اين تسليحات مثل جنگنده ي ميگ29 چيزي از تسليحات امريکايي کم ندارد.تازه اگر بهتر نباشد بدتر نيست.در ضمن اين بارها تکرار شده که تسليحات امريکايي هم دچار نقص فني شده اند.مانند اف16 که چند روز پيش در شمال عراق به دليل نقص فني سقوط کرد.يا در همين کشور خودمون تابحال سقوط اف4-اف5وسي130 داشتيم اما سقوط ميگ29 يا سوخوي24 نداشتيم.البته من نميگويم که تسليحات امريکايي بد است ولي تسليحات روسي چيزي از تسليحات امريکايي کم ندارد. هرکس خواست ميتواند نظر بدهد. با تشکراز همه a.s
فکر کنم میگ 29 هایی که در اختیار ایران هست بجز پر کردن باند فرود کارآیی دیگه ای نداشته باشن !!
این جنگنده زمانی که تازه ساخته شده بود هیچ حرفی برای گفتن نداشت چه برسه به زمان حال

- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
خوب يک دفعه 30فروند همزمان بخريم وبرعليه اشرار سيستان استفاده کنيم

بااين بودجه زياد سپاه من تعجب مي کنم چرا 6 فروند خريدهكيارش نوشته شده:حامد85 نوشته شده:فعلآ چاره اي جز اين نداريم بايد با سلاحهاي روسي بسازيم
البته سوخو 25 يک جنگنده شکاري نيست و براي حمله
به اهداف زميني مورد استفاده قرار مي گيرد و
معمولآ در معيت جنگنده هاي ديگر چون
سوخو 27 به عمليات مي پردازد
سلاح هاي روسي مگه چه شونه ؟؟؟![]()

- محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
ali1371,
نکته اول:سيستان شرور ندارد!اشرار مال بلوچشتان اند!
دوما :اصولا هواپيمايي مثل سوخوي 25 در برابر مناطق کوهستاني و صعب العبوري که بحثش هست هيچ خاصيتي ندارد
نکته اول:سيستان شرور ندارد!اشرار مال بلوچشتان اند!
دوما :اصولا هواپيمايي مثل سوخوي 25 در برابر مناطق کوهستاني و صعب العبوري که بحثش هست هيچ خاصيتي ندارد
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...