انتشار کتاب خاطرات شهيد عباس دوران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با شهدا و جانباختگان نیروی هوایی ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

كتاب مجموعه خاطرات خلبان شهيد عباس دوران، امير استشهاديون و پريشان‌كننده خواب صدام معدوم، منتشر شد.
به گزارش رجانیوز به نقل از روابط عمومي مركز فرهنگي دفاع مقدس خرمشهر، اين كتاب با عناوين عباس دوران، آغاز جنگ تحميلي، نبرد درخشان هوايي، باورش سخت است، همه محبت دارند، انتقال به تهران يعني مرگ، اصرار مي‌كرد، داوطلب شده‌ام، شجاع و نترس بود، خواب صدام، امنيت بغداد، به آسمان‌ها پر كشيد، هميشه جاويدان، براي سرزمينش، همراه با تصاوير زيبايي از اين شهيد سرافراز نيروي هوايي توسط نشر «يازهرا» منتشر شده است.
اين كتاب كه در قطع جيبي منتشر شده، شانزدهمين جلد از مجموعه خاطرات شهيدان حماسه دفاع مقدس است كه به علاقه‌مندان فرهنگ جهاد و شهادت هديه شده است.
در بخش «به آسمان‌ها پر كشيد» اين كتاب، به چگونگي شهادت شهيد دوران اشاره شده است.
در اين بخش آمده است: «با روحي به وسعت آسمان، قصد ترك هواپيماي آتش‌گرفته خود را نداشت؛ اين را بارها پيش از حادثه بغداد به دوستانش گفته بود كه بعثي‌ها آرزوي اسارت من را به گور خواهند برد.
شهيد دوران عاشقانه در حالي كه به كابين عقب خود دستور خروج اضطراري داده و دستگيره خروج آن را كشيده بود، جنگنده شعله‌ورش را به يكي از ساختمان‌هاي نظامي بغداد كوبيد و از حجم انبوه دود و آتش برافروخته در دل دشمن براي مشاهده جمال و جلال الهي به آسمان‌ها پر كشيد.
عباس دوران با اين حركت شهادت‌طلبانه‌اش، باعث شد كه اجلاس غيرمتعهدها به علت فقدان امنيت در بغداد برگزار نشود».
صدام حسين در سال 1361 قصد داشت براي امن جلوه دادن عراق به ويژه بغداد، پايتخت اين كشور، اجلاس غيرمتعهدها را ميزباني كند و براي جنگ رواني عليه تهران، از تمام امكانات و تسهيلات رسانه‌اي غرب بهره گرفت كه با اين حركت شهيد دوران، نقشه صدام خنثي شد و خبرنگاران به جاي مخابره خبر «بغداد امن» مجبور به ترك عراق شده و اجلاس غيرمتعهدها نيز لغو شد.
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

Reza 313,

جان ممنون از شما

رضا جان و ديگر دوستان

بزودي کاملترين شرح زندگي اين شهيد بزرگوار را در سايت قرار مي دهم .
که شامل روزشمار ايشان از روزهاي اول جنگ و دست نوشته ها و مطالب جالب دبگري است

روح تمامي تيزپروازان نيروي هوايي شاد
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط persepolis52-6-16 »

اون مرحوم هواپيمايش را به ساختمان روبروي هتل الرشيد زد
خدا بيامرزتش
New Member

پست توسط persianpanter »

نه عزیزم به ساختمان هتل کوبید.حالا این کتاب را چطور تهیه کنیم؟
Junior Poster
Junior Poster

جان خودم خبر دارم زد به ساختمان روبروش از كسي پرسيدم كه خودش نامه و باقي جسد (البته جسدي كه نمونده بود) دوران راديده
New Member

پست توسط persianpanter »

اگه فيلم عبور از خط سرخ را ديده باشيد و يادتون باشه هواپيما به بالاي ساختمان برخورد كرد.حالا چرا اينكار را كرد خدا ميدونه
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

دوستان ؛ بیشترین ابهامی که در مورد آخرین عملیات شهید دوران وجود داره ، مربوط به همین بخش برخورد هواپیما با ساختمان هست ....روایت های مختلفی وجود داره ، از هتل گرفته تا ساختمان کنفرانس ، اما روایتی که معتبرتر به نظر میرسه ( با توجه به مسیر پروازی و هدف شهید دوران که پالایشگاه الدوره بوده) یکی از ساختمانهای پایگاه هوایی بغداد (احتمالا برج مراقبت یا یکی از ساختمانهای نزدیک به برج) بوده است ... :D

روحش شاد ... :razz: :razz: :razz:
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

Reza 313,
جان

من هم هر چي تحقيق در اين باره کردم متوجه نشدم که به کجا خورده ولي چيزي که مطمئن هستم به برج و يا ساختمانهاي نزديک اون نخورده . روز بعد از عمليات در روزنامه هاي عراق متني بدين شکل چاپ شد :

روزقبل يک فانتوم ايراني بعد از بمباران پالايشگاه مورد اصابت قرار گرفت و سقوط کرد و يکي از بهترين خلبانان ايراني به نام سرهنگ عباس دوران کشته شد(البته شهيد شد ) . تكه های هواپیما نزدیك یكی از میدان های شهر به زمین خورد و از او (شهید دوران) تنها پوتین و دستكشش سالم و مشخص بود.

انشاا... فردا شرح کامل اين عمليات را به شکلي که تا بحال کسي جمع آوري نکرده در انجمن عملياتهاي نيروي هوايي قرار مي دهم .

روح مردآسمانها ، سرلشگر شهيد عباس دوران شاد :razz:
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
New Member

پست توسط persianpanter »

با توجه به انکه به خاطر برگزاري کنفرانس و تبليغات عراق تعداد زيادي خبرنگار خارجي در ان زمان در بغداد بودند و ان عمليات هم در نوع خود بي سابقه بود نميشه در هيچ خبرگزاري و روزنامه اي ننوشته باشن که هوا÷يما به کجا خورد بالاخره ساختمان تخريب شده را که نميتونستن قايم کنن.
Junior Poster
Junior Poster

نه مطمئن باشيد از يك آدم اينكاره پرسيدن خورده به ساختمان روبروي هتل الرشيد
ارسال پست

بازگشت به “شهدا و جانباختگان نیروی هوایی”