خبرگزاري فارس: مراسم گراميداشت شهادت امير شهيد خلبان حسين لشكري با حضور مقامات لشكري و كشوري در شهرستان ضياء آباد قزوين زادگاه آن شهيد برگزار ميشود.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي نيروي هوايي ارتش، در آستانه سالروز آزادگان به ميهن اسلامي امير خلبان آزاده حسين لشكري سيد الاسراي ايران و جانباز 70 درصدي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران كه با تحمل 18 سال اسارت دشمن بعثي و مقاومت جانانه در برابر تهديد و تطميع و شانتاژ رژيم بعث عراق پيروزمندانه به ايران اسلامي باز گشت و در بدو ورود در ديدار صميمانه با فرماندهي معظم كل قوا ضمن تجديد بيعت با مقام معظم رهبري به لقب سيد الاسراي ايران از سوي ايشان مفتخر شد، پس از سالها تحمل رنج و آلام اسارت دوشنبه 19/5/88 در بيمارستان لاله تهران به درجه رفيع شهادت نايل آمد.
مراسم گراميداشت سيد الاسراي ايران در زادگاه آن شهيد در ضياء آباد استان قزوين امروز با حضور مقامات لشكري و كشوري برگزار ميشود.