صفحه 1 از 8

همراه با بازی های آسیایی 2018 جاکارتا

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۶, ۱۱:۱۹ ق.ظ
توسط bamn
  با عرض سلام خدمت کلیه دوستان گرامی .

این تاپیک جدید برای درج اخبار ، مقالات ، اطلاعات ، تحلیل ها و پیشبینی ها در خصوص بازی های آسیایی 2018 جاکارتا ایجاد می گردد و نظردهی و درج مطلب (متناسب با این موضوع) در آن برای کلیه دوستان آزاد می باشد .
 
 

Re: همراه با بازی های آسیایی 2018 جاکارتا

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۶, ۱۱:۵۲ ق.ظ
توسط bamn
  درباره بازی های آسیایی 2018 جاکارتا :

هجدهمین دوره از بازی های ورزشی موسوم به بازی های آسیایی یا المپیک آسیایی از تاریخ 14 آگوست 2018 (314 روز دیگر) تا 2 سپتامبر ، به میزبانی شهر جاکارتا (پایتخت کشور اندونزی) برگزار خواهد شد .

این دوره از مسابقات نسبت به ادوار قبلی از نظر تعداد رشته ها و مواد دچار تغییراتی شده و برخی رشته های ورزشی جدید به مجموعه برگزاری مسابقات افزوده شده است و از آنجا که برخی تغییرات اعمال شده در این مسابقات ، با تغییرات تصویبی که قرار است در المپیک 2020 توکیو مورد اجرا قرار گیرد متناسب می باشد ، در واقع از حیث برگزاری آزمایشی و موفق این تغییرات برای کسب تجربه پیش از المپیک 2020 ، حائز اهمیت می باشد .

رشته های ورزشی و تعداد مواد آنها که قرار است در بازی های آسیایی 2018 برگزار شوند به قرار زیر می باشند (منبع این اطلاعات سایت ویکیپدیا می باشد و سایت رسمی مسابقات هنوز اطلاعات دقیقی در این خصوص بارگزاری ننموده است ، در نتیجه ممکن است این اطلاعات بطور کامل دقیق و صحیح نباشند) :

1) ورزش های استخری :
*-شیرجه (10 ماده)
*-شنا (41 ماده)
*-رقص آبی (2 ماده)
*-واترپلو (2 ماده)

2) تیر و کمان (5 ماده)

3) دوومیدانی (48 ماده)

4) بدمینتون (7 ماده)

5) بیس بال :
*- بیس بال (1 ماده)
*- سافت بال (1 ماده)

6) بسکتبال :
*- بسکتبال (2 ماده)
*- بسکتبال 3 به 3 (2 ماده)

7) ورق بازی (6 ماده)

8) بولینگ (6 ماده)

9) بوکس (13 ماده)

10) قایقرانی کانویینگ (21 ماده)

11) دوچرخه سواری :
*- بی ام ایکس (2 ماده)
*- بی ام ایکس آزاد (2 ماده)
*- کوهستان (4 ماده)
*- جاده (4 ماده)
*- پیست (12 ماده)

12) سوارکاری (6 ماده)

13) شمشیربازی (12 ماده)

14) هاکی روی چمن (2 ماده)

15) فوتبال (2 ماده)

16) گلف (4 ماده)

17) ژیمناستیک :
*- حرکات نمایشی (14 ماده)
*- رقص (2 ماده)
*- ترامپولین (2 ماده)

18) هندبال (2 ماده)

19) جودو (15 ماده)

20) کبدی (2 ماده)

21) کاراته (13 ماده)

22) هنرهای رزمی :
*- جوجیتسو (9 ماده)
*- کوراش (8 ماده)
*- پنچوک سیلات (16 ماده)
*- سامبو (6 ماده)
*- ووشو (15 ماده)

23) ورزش های مکانیکی :
*- پاراگلایدر (6 ماده)
*- جت اسکی (4 ماده)

24) پنج گانه مدرن (2 ماده)

25) ورزش های چرخ غلتکی :
*- اسکیت سرعت (2 ماده)
*- اسکیت بورد (4 ماده)

26) قایقرانی رویینگ (15 ماده)

27) راگبی هفت نفره (2 ماده)

28) قایق های بادبانی (10 ماده)

29) سپاک تاکرا (6 ماده)

30) تیراندازی (18 ماده)

31) صخره نوردی (2 ماده)

32) اسکواش (4 ماده)

33) تنیس روی میز (5 ماده)

34) تکواندو (12 ماده)

35) تنیس :
*- تنیس (5 ماده)
*- سافت تنیس (5 ماده)

36) سه گانه (3 ماده)

37) والیبال :
*- والیبال سالنی (2 ماده)
*- والیبال ساحلی (2 ماده)

38) وزنه برداری (14 ماده)

39) کشتی (18 ماده)

در صورت درج رسمی اطلاعات ورزش ها در سایت اصلی مسابقات ، این اطلاعات به روزرسانی خواهد شد زیرا همانطور که گفتم بطور صد در صد قابل اطمینان نیستند و مثلاً در رشته های تیروکمان ، صخره نوردی و تیراندازی ، تعداد مواد درجه شده در سایت ویکیپدیا با آنچه پیشتر تصویب شده مغایرت دارد! 

Re: همراه با بازی های آسیایی 2018 جاکارتا

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۶, ۱۱:۰۲ ق.ظ
توسط bamn
  عرض سلام مجدد .

حتماً در این یکی-دو روز گذشته از افتخار آفرینی وزنه برداران کشورمان در رقابت های جهانی 2017 آمریکا به وجد آمده اید .

اما آیا می دانید رقابت های جهانی امسال در شرایطی به شب پایانی خود رسیده که کشورهای روسیه ، چین ، قزاقستان ، ارمنستان ، ترکیه ، مولداوی ، اوکراین ، بلاروس و آذربایجان به علت مثبت اعلام شدن جواب آزمایش دوپینگ وزنه بردارانشان در المپیک های 2008 و 2012 ، از حضور در رقابت های جهانی محروم بوده اند؟!

اما این مسئله چه ربطی به بازی های آسیایی جاکارتا دارد؟

اگر فدراسیون جهانی وزنه برداری در تصمیم خود تجدید نظر نکند وزنه برداران چین و قزاقستان نمی توانند در بازی های آسیایی 2018 هم حضور داشته باشند . به این ترتیب نتنها شانس کسب مدال های خوش رنگ توسط وزنه برداران ما در آن رقابت ها افزایش می یابد بلکه احتمال اینکه ایران بتواند در بازی های آسیایی 2018 جایگاه چهارمی در جدول رده بندی مدال ها را از قزاقستان پس بگیرد را هم افزایش می دهد .

پس بیایید امیدوار باشیم که فدراسیون جهانی وزنه برداری تحت تاثیر فشارها و لابی ها قرار نگیرد و بر عزم راسخ خود برای مجازات دوپینگ استوار بماند!!! 

Re: همراه با بازی های آسیایی 2018 جاکارتا

ارسال شده: شنبه ۲ دی ۱۳۹۶, ۸:۵۳ ب.ظ
توسط bamn
  عرض سلام مجدد .

هنوز حدود 260 روز تا آغاز بازی های آسیایی 2018 جاکارتا زمان باقی مانده و تا آن زمان سیب سرنوشت هزاران چرخ خواهد خورد!

مطمئناً اگر علاقه مند به ورزش و مسابقات بزرگی همچون المپیک و بازی های آسیایی باشید ، پیگیر اخبار آن هم هستید . اما یک سری اخبار هست که در رسانه ها کمتر مورد توجه و انعکاس قرار می گیرند در حالی که می توانند در شرایط و نتیجه کاروان ورزشی کشورمان در مسابقات 2018 جاکارتا تاثیر گذار باشند .

از این به بعد می خواهم هرچند وقت یک بار نگاه کوتاهی به برخی از این اخبار داشته باشم و امیدوارم شما هم با بنده همراهی کنید تا با نزدیک تر شدن به بازی های آسیایی 2018 بتوانیم از طریق یکدیگر اطلاعات خود را درباره علم ورزش و اعداد و ارقام آن افزایش دهیم و با معلومات کامل پیگیر نتایج ورزشکاران کشورمان در جاکارتا شویم .

اما اولین بسته خبری :

اولین و مهمترین خبر (از نظر بنده) به حذف مواد انفرادی تیر و کمان کامپوند از بازی های آسیایی 2018 مربوط می شود . به گفته مسئولان فدراسیون تیر و کمان کشورمان در نشست کفدراسیون تیر و کمان آسیا که ماه قبل در بنگلادش برگزار شد تقریباً همه اعضا کنفدراسیون با برگزاری مسابقات تیر و کمان در بازی های آسیایی 2018 به همان شکل مسابقات 2014 موافق بودند اما نماینده فدراسیون جهانی با این ادعا که کامپوند نسبت به ریکرو طرفدار کمتری دارد رای به حذف مواد انفرادی کامپوند از بازی های آسیایی داد! نکته عجیب این است که مدال طلای مواد ریکرو بطور سنتی متعلق به کره جنوبی می باشد و فقط در مواد کامپوند است که سایر کشورها هم به اندازه کره جنوبی شانس قهرمانی دارند!!! مدال طلای کامپوند انفرادی مردان در بازی های آسیایی 2014 به کاروان ایران رسیده بود! البته مسئولان فدراسیون همچنان خوشبین هستند که در جلسات آتی تا پیش از مسابقات تصمیم اخیر ملغی شود!

دومین خبر به کسب سهمیه حضور در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا توسط سوارکار کشورمان آقای طوفان ترابی در مسابقات دو هفته پیش پاتایا تایلند بر می گردد که آقای ترابی در آن مسابقات چهارم شدند! البته تلاش آقای ترابی برای کسب سهمیه ستودنی بوده و جای تقدیر دارد اما با توجه به سیاست کمیته ملی المپیک در ادوار اخیر بازی های آسیایی مبنی بر فرستادن کاروان کیفی و حذف رشته های بدون شانس کسب مدال از ترکیب کاروان ، احتمال اینکه با اعزام ایشان به بازی های آسیایی 2018 موافقت شود بسیار کم می باشد بویژه که سوارکاری رشته ایی بسیار پر هزینه است و با هزینه اعزام یک اسب و سوار به مسابقات می توان چندین ورزشکار را در رشته های پرشانس تر حمایت نمود!

اما یک سری از رشته های ورزشی که در ادوار گذشته بازی های آسیایی تیم های ایران نتوانسته بودند کسب افتخار کنند یا اصلاً غایب بودند ، حالا با نتایجی که در رقابت های بین المللی اخیر خود کسب کرده اند ، به حضور در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا امیدوار شده اند . به عنوان مثال در مسابقات اخیر سپاک تاکرا قهرمانی جهان کاروان ایران موفق به کسب 4 مدال رنگارنگ شد و حالا امید زیادی به حضور در جاکارتا دارد . تیم الف والیبال ساحلی ایران هم در چند ماه گذشته نتایج خوبی در مسابقات بین المللی کسب کرده و در آخرین رنکینگ جهانی رتبه نخست بهترین تیم والیبال ساحلی آسیا را به خود اختصاص داده است . مسئولان رشته های پنچوک سیلات و سامبو هم امید زیادی به حضور رشته های خود در جاکارتا دارند اما کمیته ملی المپیک به آنها تاکید کرده که فقط بعد از ارزیابی تست های نهایی اردوی آمادگی ورزشکاران این دو رشته در خصوص حضورشان در آسیایی 2018 تصمیم گیری خواهد شد .

رئیس فدراسیون شمشیربازی هم به مسئولان کمیته ملی المپیک وعده داده ایران در این رشته در مسابقات آسیایی 2018 حداقل سه مدال کسب خواهد نمود . البته ایران الان در رشته سابر جزو قدرت های برتر جهان است و حتی شانس قهرمانی در این رشته از بازی های آسیایی را دارد اما هنوز در فلوره و اپه نسبت به سایر رقبای آسیایی عقب هستیم . آیا منظور رئیس فدراسیون این است که هر سه مدال را در مواد انفرادی و تیمی سابر خواهیم گرفت؟!

و اما در آخر یک سئوال؟ بالاخره کوراش در بازی های آسیایی 2018 هست یا نه؟! چند ماه قبل در خبرها آمده بود که کوراش از لیست رشته های ورزشی بازی های آسیایی جاکارتا حذف شده . در سایت کمیته المپیک آسیا هم رشته کوراش در لیست بازی های 2018 دیده نمی شود ، اما در سایت اختصاصی بازی های آسیایی 2018 که متعلق به کمیته ملی المپیک اندونزی است این رشته هم در کنار بقیه رشته های ورزشی معرفی شده . حتی در صفحه ویکیپدیا از بازی های آسیایی 2018 هم همچنان نام کوراش در بین رشته های ورزشی حاضر در مسابقات دیده می شود! 

Re: همراه با بازی های آسیایی 2018 جاکارتا

ارسال شده: دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۶, ۸:۵۶ ب.ظ
توسط bamn
  سلام دوباره .

دومین بسته خبری در راه بازی های آسیایی 2018 جاکارتا را خدمتتان تقدیم می کنم .

دکتر رضا صالحی امیری در انتخابات کمیته ملی المپیک که حدود یک ماه قبل (25 دی ماه 1396) برگزار شد به ریاست این کمیته انتخابات گردید . انتخاباتی که با حرف و حدیث فراوانی همراه بود و به قول منتقدان مهندسی شده بود! و بسیاری این انتخاب را با انتخاب آقای قراخانلو در سال 1383 مقایسه کردند که باعث کسب نتایج ضعیف در المپیک 2008 پکن گردید . آقای صالحی امیری از افراد بسیار نزدیک و مورد اعتماد رئیس جمهور می باشد! آقای روحانی در مردادماه سال 92 ایشان را به عنوان سرپرست و کمی بعد ، گزینه مورد نظر خود برای تصدی پست وزارت ورزش جوانان معرفی نمود اما مجلس به وی رای اعتماد نداد . آقای روحانی هم آقای صالحی امیری را به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران منصوب کرد!!! سال 95 بعد از استعفا آقای علی جنتی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، رئیس جمهور آقای صالحی امیری را به عنوان سرپرست و کمی بعد به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی کرد که این بار آقای صالحی امیری رای آورد . اما دوره حضور وی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فقط چند ماه طول کشید و آقای روحانی وی را از لیست کابینه جدید خود کنار گذاشت!!! بعد از روی کار آمدن اصلاح طلبان در شورای شهر و شهرداری تهران ، آقای نجفی (شهردار تهران) آقای صالحی امیری را به سمت معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران منصوب نمود . اما بعد از انتخاب به عنوان رئیس کمیته ملی المپیک ، آقای صالحی امیری از آن پست استعفا داد . تقریباً همه سمت های آقای صالحی امیری پیش از دولت یازدهم امنیتی بوده اند!!!

مهمترین اقدام آقای صالحی امیری در یک ماه گذشته انتصاب آقای سید نصرالله سجادی به سمت سرپرست کاروان ورزشی ایران در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا بوده است . آقای سجادی برخلاف خود آقای صالحی امیری ، یک چهره با سابقه و قدیمی در مدیریت ورزش کشور می باشد که سابقه سرپرستی کاروان ورزشی ایران در پنج دوره بازی های آسیایی (1986 ، 1990 ، 1994 ، 1998 و 2006) را دارا می باشد . البته ایشان هم از چهره های نزدیک و مورد اعتماد رئیس جمهور هستند و سال 92 به عنوان سومین گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای پست وزارت ورزش و جوانان به مجلس معرفی شدند اما چون از معدود مدیران کلانی بود که سال 1382 در حمایت از تحصن برخی نمایندگان مجلس ششم از سمت خود (معاونت سازمان تربیت بدنی) استعفا داده بود ، مجلس به وی رای اعتماد نداد .

حالا باید دید این ترکیب مدیرتی چه تاثیری بر نتیجه کاروان ورزشی ایران در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا خواهد داشت؟ فراموش نکنید در نتیجه گیری کاروان های ورزشی ایران در المپیک ها و بازی های آسیایی ، این مدیریت کمیته ملی المپیک است که تاثیر گذار می باشد و وزارت ورزش عملاً هیچ کاره است!!!

اما بپردازیم به اخبار رشته ها :

ورزشکاران مرد رشته های هنری و ترامپولین ژیمناستیک بطور جداگانه در اردوهای سخت و فشرده ایی به سر می برند که اخبارش مورد توجه خبرگزاری رسمی کمیته ملی المپیک می باشد اما هنوز مشخص نیست به آنها جواز حضور در بازی های آسیایی 2018 داده خواهد شد یا خیر؟!

به گفته مسئولان جدید کمیته ملی المپیک ، اینکه چه تیم ها و ورزشکارانی در بازی های آسیایی 2018 حضور خواهند داشت اواخر اسفندماه و در فاصله پنج ماه مانده به آن مسابقات ، قطعی خواهد شد .

تیم ملی هاکی داخل سالن ایران برای اولین بار به مقام سوم مسابقات جام جهانی هاکی داخل سالن دست یافت . در این مسابقات که در برلین با حضور 12 تیم برتر هاکی سالنی جهان برگزار گردید ، تیم ایران بعد از تیم های آلمان و اتریش در رده سوم ایستاد و استرالیا چهارم شد . در دوره قبلی این مسابقات هم که سال 2015 در لایپزیک برگزار شده بود تیم ایران چهارم شده بود . ایران در هاکی سالنی قدرت اول آسیا است و در هفت دوره پیاپی مسابقات قهرمانی هاکی سالنی آسیا قهرمان شده . اما مسابقاتی که در بازی های آسیایی برگزار می شود هاکی روی چمن است و با هاکی سالنی متفاوت می باشد . منتها می توان این را به عنوان یک سنگ محک برای مدیریت جدید کمیته ملی المپیک در نظر گرفت که آیا گول عنوان سومی مسابقات جام جهانی هاکی داخل سالن را خواهد خورد و با اعزام تیم هاکی روی چمن ایران (که هیچ جایگاهی در آسیا ندارد) به بازی های آسیایی 2018 موافقت خواهد نمود یا خیر؟!

تیم ملی دوومیدانی ایران با کسب 5 ظلا ، 9 نقره و 10 برنز نایب قهرمان هشتمین دوره مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا در تهران شد . نکته مثبت این مسابقات کسب یک طلا ، 5 نقره و 5 برنز توسط بانوان ایران در این مسابقات بود . ضمن اینکه این مسابقات را می توان به عنوان یک دوره مسابقات تدارکاتی با کیفیت در راه آماده سازی تیم جهت شرکت در بازی های آسیایی 2018 به حساب آورد . اما بیشتر از این نباید به نتایج کسب شده دلخوش بود و اهمیت داد ، زیرا علاوه بر اینکه ایران از امتیاز میزبانی برخوردار بود و جو مسابقات داخل سالن هم با مسابقات اصلی متفاوت است ، بسیاری از قدرت های دوومیدانی آسیا یا اصلاً در این مسابقات حضور نداشتند (مثل قطر ، عربستان ، کره جنوبی ، بحرین ، تایلند و ...) یا با ورزشکاران اصلی و رکوردار خود نیامده بودند! بنابراین مسئولان جدید کمیته ملی المپیک نباید این ذهنیت کاذب برایشان پیش بیاید که مدال های کسب شده در مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا ، در بازی های آسیایی جاکارتا تکرار خواهد شد!

مسابقات دوچرخه سواری جاده قهرمانی آسیا در برمه با کسب دو مدال نقره و دو مدال برنز توسط رکابزنان کشورمان به پایان رسید . هرچند این مسابقات از سطح کیفی خوبی برخوردار بود و بویژه در بخش بانوان رکابزنان بانوی ایران رشد چشمگیری در رکوردها و نتایج داشتند ، اما همچنان باید توجه داشت که بیشتر مدال های دوچرخه سواری در پیست توزیع می شود که امکانات حرفه ایی در ایران برای مواد پیست وجود ندارد و رکابزنان کشورمان مجبورند با امکانات غیر استاندارد تمرین کنند و با این حال باز هم جزو مدعیان مدال هستند . تصور کنید اگر امکانات حرفه ایی برای تمرین پیست در ایران وجود داشت ، جایگاه دوچرخه سواری ایران در آسیا و حتی جهان تا چه حد بهبود می یافت!

در یک نظرسنجی اینترنتی آقای رضا علیپور قهرمان ماده سرعت سنگ نوردی جهان به عنوان بهترین ورزشکار سال جهان در رشته های ورزشی غیر المپیکی انتخاب شد . از آقای علیپور به عنوان بخت مسلم قهرمانی در مسابقات سرعت سنگ نوردی بازی های آسیایی 2018 جاکارتا یاد می شود . با این حال رشته سنگ نوردی یا صخره نوردی برای اولین بار است که به بازی های آسیایی اضافه شده و هنوز دقیقاً مشخص نیست مواد این مسابقات به چه ترتیب می باشد . در سایت رسمی مسابقات تعداد مواد این رشته فقط یک ماده در هر بخش مردان و بانوان ذکر شده ، اما در سایت کمیته المپیک آسیایی سه ماده برای هر بخش آقایان و بانوان ذکر شده که یکی از آنها ماده سرعت است .

و خبر آخر اینکه آقای مسعود قره ضیاالدینی به عنوان یکی از اعضا هیات ژوری اسکواش بازی های آسیایی 2018 جاکارتا انتخاب شد . این مسئله ممکن است در تصمیم مسئولان کمیته ملی المپیک برای شرکت دادن اسکواش بازان ایران در این مسابقات تاثیر گذار باشد! 

Re: همراه با بازی های آسیایی 2018 جاکارتا

ارسال شده: پنج‌شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۶, ۸:۰۰ ب.ظ
توسط bamn
  که گفتم کمیته ملی المپیک حدود یک ماه دیگر تصمیم نهایی خود را در خصوص رشته هایی که ایران در آنها در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا حضور خواهد داشت، اعلام خواهد نمود که البته مطمئناً با واکنش ها و اعتراضات فدراسیون های کنار گذاشته شده ، در نهایت دچار تغییراتی خواهد شد!!!

اما به نظر شما ایران در کدام رشته ها حضور خواهد داشت؟!

بنده شخصاً رشته ها را به چهار دسته تقسیم کرده ام ؛ رشته هایی که ایران حتماً در آنها حضور خواهد داشت ، رشته هایی که احتمال حضور ایران در آنها قوی است ، رشته هایی که احتمال کمی وجود دارد که ایران در آنها حضور داشته باشد ، و رشته هایی که مطمئناً ایران در آنها غایب خواهد بود . دلم می خواهد در این بحث مشارکت کنید و قبل از اعلام تصمیم کمیته ملی المپیک ، بگویید تمایل دارید ایران در چه رشته هایی حضور داشته باشد؟!

رشته هایی که ایران حتماً در آنها حضور خواهد داشت : تیروکمان - بوکس - قایقرانی کانویینگ - دوچرخه سواری - شمشیربازی - فوتبال - هندبال - جودو - کبدی - کاراته - قایقرانی رویینگ - تیراندازی - تنیس روی میز - تکواندو - والیبال سالنی - وزنه برداری - بسکتبال - دوومیدانی - کشتی - ووشو

رشته هایی که احتمال حضور ایران در آنها قوی است : شنا - واترپلو - ژیمناستیک هنری - سپاک تاکرا - والیبال ساحلی - بسکتبال 3 نفره - پنچوک سیلات - جوجیتسو - کوراش - سنگ نوردی - سامبو

رشته هایی که احتمال کمی وجود دارد که ایران در آنها حضور داشته باشد : بولینگ - شیرجه - بدمینتون - سوارکاری - ژیمناستیک ترامپولین - هاکی - قایق های بادبانی - اسکواش - پاراگلایدینگ - اسکیت

رشته هایی که مطمئناً ایران در آنها غایب خواهد بود : شنای نمایشی - بیس بال - گلف - ژیمناستیک ریتمیک - پنچ گانه مدرن - راگبی - سافت بال - تنیس - سه گانه - جت اسکی - سافت تنیس - ورق  

Re: همراه با بازی های آسیایی 2018 جاکارتا

ارسال شده: یک‌شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۶, ۸:۵۳ ب.ظ
توسط bamn
  سلام مجدد .

در حالی که کمتر از 175 روز به آغاز بازی های آسیایی 2018 جاکارتا باقی مانده و چشم به هم بگذاریم ، این مدت هم طی شده است ، اما دست کم بنده با یک مشکل بغرنج مواجه شده ام . مطمئناً مسئولان کمیته ملی المپیک ایران و مسئولان کمیته اجرایی المپیک آسیایی باید بدانند اوضاع از چه قرار است ، اما بنده که نتوانستم سر در بیاورم!

مشکل اینجاست که هنوز نمی توان یک لیست قطعی و نهایی از رشته ها و مواد ورزشی بازی های آسیایی 2018 را در هیچ یک از سایت های معتبر و غیر معتبر! یافت ، حتی سایت خود کمیته اجرایی المپیک آسیایی هم با اینکه نزدیک ترین و دقیق ترین لیست ممکن را دارد اما نمی توانم بگویم صد در صد درست است زیرا در شرایطی که اواخر آذر ماه اعلام شده بود رشته رزمی سامبو از بازی های آسیایی 2018 حذف شده و مجموع مواد ورزشی که در آن مسابقات برگزار خواهد شد 462 ماده می باشد ، سامبو همچنان در لیست سایت کمیته اجرایی المپیک آسیایی وجود دارد و مجموع مواد لیست هم همان 462 ماده است!!! در حالی که بعد از خبر حذف سامبو هیچ خبر دیگری مبنی بر تجدید نظر در این تصمیم در رسانه های داخلی منتشر نشده است .

نکته مهم اینجاست که به علت اضافه شدن چندین رشته رزمی جدید به بازی های آسیایی 2018 ، در اواسط تابستان گذشته تصمیم گرفته شده بود برای جلوگیری از افزایش بی رویه تعداد مواد ورزشی ، در رشته های قدیمی تر برخی اوزان حذف شود که این تصمیم بخصوص برای ایران خیلی زیان آور بود . حالا اگر واقعاً سامبو از بازی های آسیایی حذف شده باشد عادلانه تر آن است که به جای مواد حذف شده سامبو ، برخی از همان اوزان حذف شده رشته های دیگر به جدول مسابقات برگردد . از سوی دیگر پیش از اعلام خبر حذف سامبو از بازی های آسیایی تعداد اوزان در نظر گرفته شده برای این رشته در مسابقات جاکارتا 6 وزن اعلام شده بود ، اما حالا که سامبو همچنان در جدول سایت کمیته اجرایی المپیک آسیایی دیده می شود ، 4 وزن (دو وزن در آقایان و دو وزن در بانوان) برایش ثبت شده است . حالا اگر شما از کار کمیته اجرایی المپیک آسیایی سر در آوردید ، بنده هم سر در می آورم!!!

اصلاً بیایید ببینیم با همین اطلاعات ضد و نقیضی که داریم ، آسیایی جاکارتا نسبت به آسیایی 2014 اینچئون چقدر تغییر کرده است؟!

(اعداد درج شده داخل پرانتز ، تعداد هر رشته است ، و منبع اصلی سایت کمیته اجرایی المپیک آسیایی می باشد ، در غیر این صورت توضیح داده می شود)

تنها رشته ایی که نسبت به بازی های آسیایی 2014 اینچئون مطمئناً حذف شده و هیچ بحثی در آن نیست کریکت می باشد!

رشته های ورزشی که نسبت به آسیایی 2014 جدید هستند عبارتند از : بسکتبال سه نفره (2) - قایقرانی دراگون بوت (5) - ورق بازی (6) - جوجیتسو (8) - کوراش (7) - پنچوک سیلات (16) - سامبو؟؟؟! (4) - جت اسکی (4) - پاراگلایدینگ (6) - اسکیت (6) - سنگ نوردی (6)

رشته هایی که نسبت به آسیایی 2014 در آسیایی 2018 از نظر تعداد مواد (نه عناوین مواد) مطمئناً هیچ تغییری نکرده اند به این قرار می باشند : شیرجه (10) - واترپلو (2) - بدمینتون (7) - بیس بال (1) - سافت بال (1) - بسکتبال پنج نفره (2) - قایقرانی کانویینگ (16) - سوارکاری (6) - شمشیربازی (12) - هاکی روی چمن (2) - فوتبال (2) - گلف (4) - ژیمناستیک هنری (14) - ژیمناستیک ریتمیک (2) - ژیمناستیک ترامپولین (2) - هندبال (2) - کبدی (2) - راگبی هفت نفره (2) - سپاک تاکرا (6) - اسکواش (4) - سه گانه (3) - والیبال سالنی (2) - والیبال ساحلی (2)

اما رشته هایی که مطمئناً تعداد موادشان تغییر کرده یا اطلاعات ضد و نقیضی درباره تغییر تعداد مواد آنها وجود دارد :

شنا :   
در بازی های آسیایی 2014 اینچئون رشته شنا در 38 ماده برگزار شد . اما در شرایطی که مسئولان برگزاری مسابقات آسیایی 2018 جاکارتا برای بسیاری از رشته های دیگر خساست به خرج می دهند ، در مورد این رشته ظاهراً تعداد مواد به 41 ماده افزایش یافته است . قبلاً با در نظر گرفتن تفاوت شرایط جسمی آقایان و بانوان ، ماده استقامت شنای آزاد مردان 1500 متر و ماده استقامت شنای آزاد بانوان 800 متر بود ، حالا دو ماده شنای 800 متر آزاد مردان و شنای 1500 متر آزاد بانوان به لیست مواد در سایت کمیته اجرایی اضافه شده به علاوه ماده بشدت مشمئز کننده 4 در 100 متر ترکیبی مختلط تیمی!!!

شنای نمایشی :

این رشته مثلاً ورزشی که مخصوص زنان اما برای لذت بردن مردان است!!! در اینچون در 3 ماده برگزار شد ، اما ظاهراً در جاکارتا قرار است فقط در دو ماده انفرادی و تیمی برگزار شود و ماده حرکات ترکیبی از آن حذف شده است .

تیر و کمان :

این از آن رشته های شدیداً مناقشه برانگیز است! قبلاً گفته بودم که در یک تصمیم عجیب از سوی فدراسیون جهانی تیر و کمان ، مواد انفرادی کامپوند مردان و بانوان از لیست مسابقات تیر و کمان آسیایی 2018 حذف شده است . اما عجیب اینجاست که در سایت کمیته اجرایی بجای این دو ماده حذف شده ، دو ماده مختلط تیمی ریکرو و کامپوند اضافه شده است! البته رشته تیر و کمان رشته ایی نیست که برگزاری مختلط آن مسئله ساز شود ، سئوال اینجاست که پس چرا به یک سری از رشته های دیگر برای محدود کردن تعداد مواد و اوزان این همه سخت می گیرند؟!

دوومیدانی :   
دوومیدانی هم باز از آن رشته هایی است که نتنها سختگیری بر تعداد موادش وجود ندارد بلکه اضافه هم کرده اند ؛ یک ماده به نام 4 در 400 متر مختلط امدادی تیمی! یک وقت فکر بد نکنید که اصرار مسئولان برگزاری مسابقات بر افزایش تعداد مواد مختلط در رشته های مختلف آن هم در قلب یک کشور اسلامی ، هدفی غیر ورزشی دارد خدای نکرده!!!

بولینگ :

تعداد مواد این رشته در آسیایی 2014 اینچئون 12 ماده بود که در جاکارتا به 6 ماده کاهش پیدا کرده است! این از آن تصمیماتی است که کاملاً قبول دارم و سازنده می دانم . آخه ما را چه به بولینگ؟! که تازه بیشتر طلاهایش هم مفت مفت به کره ایی ها می رسد!

بوکس :

در جاکارتا تعداد اوزان این رشته از 13 به 10 کاهش یافته است . تعداد اوزان رقابت های بانوان همان 3 تا باقی مانده فقط عناوین و رقمشان تغییر کرده! اما تعداد اوزان آقایان از 10 به 7 وزن کاهش یافته آن هم با حذف اوزان سنگین که ایران بیشترین شانس کسب مدال را در آنها داشت!!!

دوچرخه سواری :

در سایت ویکیپدیا به زیر رشته ایی به نام دوچرخه سواری BMX آزاد با 2 ماده اشاره شده در حالی که چنین زیر رشته ایی در آسیایی 2014 وجود نداشت و فقط BMX سرعت بود . در سایت کمیته اجرایی هم همچین زیر رشته و موادی نداریم پس باید کلاً آن را بی خیال شویم . اما تعداد مواد دوچرخه سواری پیست در جاکارتا از 10 به 12 ماده افزایش یافته که شامل مواد IP 4000 مردان و IP 3000 بانوان است . حالا این ماده IP چی هست؟ بعدا سر فرصت راجبش تحقیق خواهم کرد!! همچنین تعداد مواد دوچرخه سواری کوهستان هم از 2 به 4 افزایش یافته که مواد جدید پایین رفتن از دره مردان و بانوان است!

جودو :

رشته جودو هم با اینکه مثل اغلب رشته های رزمی از شرق آسیا آمده و بیشتر مدال هایش چه در بازی های آسیایی و چه در المپیک نصیب ژاپنی ها می شود اما محبوبیت فراوانی بین اروپایی ها (و بخصوص فرانسوی ها) که تقریباً همه کاره المپیک هستند دارد ، بنابراین برخلاف سایر رشته های رزمی ، به جودو خیلی سخت گیری نمی شود! در بازی های آسیایی 2014 اینچئون جودو در 16 ماده برگزار شد ؛ 7 وزن در هر یک از دو بخش بانوان و آقایان به صورت انفرادی و دو ماده تیمی آقایان و بانوان . اما طبق آنچه در سایت کمیته اجرایی آمده در آسیایی 2018 دو بخش تیمی بانوان و آقایان حذف شده و به جایش یک ماده تیمی مختلط اضافه شده است!!! حالا اینکه قرار است تیم های آقایان و بانوان کشورها به طور جداگانه با هم مسابقه داده و مجموع نتایجشان با هم جمع شود ، یا خدای ناکرده ، منظور واقعاً رقابت جودوکاران مرد و زن با هم در قالب تیم ها باشد ، در سایت راجبش توضیحی نداده اند!  
کاراته :

در جاکارتا تعداد مواد این رشته از 13 به 12 کاهش یافته و ماده حذف شده هم سنگین وزن کاتای مردان است که اگر به یاد داشته باشید در اینچون آقای سجاد گنج زاده بخت نخست قهرمانی در آن بود اما به علت اعتراض به ناداوری ها حذفانده شد!!!

ووشو :

در ووشو هم باز سنگین وزن ساندای مردان که ایران شانس اول کسب طلای آن بود حذف شده و تعداد اوزان و مواد از 15 به 14 کاهش یافته است!

پنج گانه مدرن :

این رشته از آن رشته های ترکیبی بشدت سخت و حرفه ایی است که باید به قهرمانانش لقب ابر ورزشکار را داد! در اینچئون 4 سری مدال برای انفرادی و تیمی مردان و بانوان در این رشته توزیع شده . اما در جاکارتا دیگر مدال تیمی وجود ندارد و فقط در بخش انفرادی مدال توزیع خواهد شد .

قایقرانی رویینگ :

این رشته در اینچئون 14 ماده داشته که طبق اطلاعات سایت کمیته اجرایی در جاکاراتا ماده ایی به نام Coxless Paris (M2-) به مواد مردان اضافه شده است!

قایقرانی قایق های بادبانی :

تعداد مواد این رشته از 14 به 10 ماده کاهش یافته و کلاً عناوین و استانداردهای مواد هم تغییر کرده است . بهتر! سرمایه گذاری اندک ما که در این رشته پر هزینه به جایی نرسید!

تیراندازی :

این یکی حسابی روی اعصاب است!!! در شرایطی که تیراندازی ایران در حال پیشرفت می باشد و انتظار می رفت در جاکارتا حداقل سه مدال طلا کسب کنیم ، حالا علاوه بر اینکه تعداد مواد این رشته از 44 به 20 ماده کاهش یافته برخی عناوین و استانداردهای مواد هم به بهانه نزدیک شدن به استانداردهای بازی های المپیک به کلی تغییر کرده و باعث شده برنامه ریزی های بلند مدت فدراسیون تیراندازی ایران برای حضور موفق در بازی های آسیایی 2018 به کلی دچار اشکال شود!!! امیدوارم تیراندازان ما با کسب چندین مدال رنگارنگ پاسخ دندان شکنی به این تغییرات بدهند!!!

تنیس روی میز :

در این رشته هم ظاهراً مواد دوبل مردان و بانوان حذف شده و تعداد مواد از 7 به 5 کاهش یافته ، به ضرر صد ملیون پینگ پونگ باز چینی!!!

تکواندو :

اطلاعات این رشته هم در سایت کمیته اجرایی خیلی عجیب و غریب است! در حالی که قبلاً اعلام شده بود تکواندو در بازی های آسیایی 2018 فقط در اوزان المپیکی (یعنی 4 وزن در هر بخش مردان و بانوان) برگزار می شود ، در سایت کمیته اجرایی 5 وزن در هر بخش مردان و بانوان قید شده بعلاوه دو ماده پومسه انفرادی مردان و بانوان و ماده پومسه تیمی مردان و یک ماده من در آوردی مبارزه دو نفره مختلط که اصلاً در تاریخچه تکواندو همچین چیزی نداریم!!!

تنیس :

در تنیس ظاهراً دو بخش تیمی مردان و بانوان حذف و تعداد مواد از 7 به 5 کاهش یافته است .

سافت تنیس :

در این رشته هم دو بخش دوبل مردان و بانوان حذف و تعداد مواد از 7 به 5 کاهش یافته است .

وزنه برداری :

باز یک علامت سئوال بزرگ!!! طبق اطلاعات سایت کمیته اجرایی فوق سنگین وزن مردان (105+) حذف شده است تا تعداد اوزان از 15 به 14 کاهش یابد . خب پس رستم های ما کجا مدال بگیرند؟!!!

کشتی :

تعداد اوزان کشتی هم از 20 به 18 وزن کاهش یافته تا مطابق با تعداد اوزان المپیکی شود ، باز به ضرر ایران!!!

***

حالا باید منتظر ماند دید بالاخره اطلاعات نهایی و واقعی تعداد رشته ها و مواد بازی های آسیایی 2018 جاکارتا کی توسط کمیته ملی المپیک بطور رسمی اعلام خواهد شد؟ 

Re: همراه با بازی های آسیایی 2018 جاکارتا

ارسال شده: سه‌شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۶, ۱:۴۸ ب.ظ
توسط bamn
  سلام مجدد . پیرو مطلبی که درباره ابهامات در بالا نوشته بودم ، امروز در اخبار آمده بود که مسئولان برگزاری مسابقات وزنه برداری بازی های آسیایی 2018 به دنبال اعتراضات صورت گرفته تصمیم گرفته اند وزن 62 کیلوگرم مردان را بجای فوق سنگین وزن از جدول مسابقات حذف کنند . حذف فوق سنگین وزنه برداری مردان ضربه سنگینی برای تیم ملی وزنه برداری ایران بود . اما نکته اینجاست که خود کشور میزبان یعنی اندونزی حالا به تصمیم جدید معترض می باشد چون یکی از دو مدال طلا یا نقره 62 کیلوگرم مردان را برای خودشان کنار گذاشته بودند!

بنده بخشی از ابهاماتم را با یکی از مسئولان روابط عمومی کمیته ملی المپیک از طریق فضای مجازی مطرح کردم و ایشان قول دادند بزودی اطلاع رسانی کاملی درباره رشته ها و مواد ورزشی بازی های آسیایی 2018 جاکارتا از سوی کمیته ملی المپیک انجام خواهد شد . 

Re: همراه با بازی های آسیایی 2018 جاکارتا

ارسال شده: سه‌شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۶, ۶:۴۰ ب.ظ
توسط bamn
  سلام دوباره .

امروز جلسه مهمی در محل کمیته ملی المپیک با حضور مسئولان این کمیته و وزیر ورزش و جوانان برگزار گردید که نکات قابل تاملی در آن مطرح شده است . ابتدا توجه شما را به این نکات که توسط آقای شاهرخ شهنازی دبیر کل کمیته ملی المپیک رسانه ایی شده است جلب می کنم :

" شاهرخ شهنازی دبیرکل کمیته ملی المپیک پس از این جلسه گفت:

*- بحث حضور فوتبال در این بازی‌ها نیز با این که در دستورکار جلسه نبود اما مطرح و مقرر شد تا وضعیت اعزام این رشته در جلسه آینده ستاد عالی مورد بررسی قرار گیرد.

*- افزایش اعزام دختران ورزشکار به بازی‌های آسیایی نسبت به دوره گذشته از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود که به عنوان نمونه در تیراندازی با توجه به وضعیت خوب بانوان، 10دختر و 8 پسر را اعزام خواهیم کرد.

*- اعزام این تعداد از زنان ورزشکار به مهم ترین رقابت‌های آسیا نشان دهنده امید به مدال آوری آنها است.

*- در دوومیدانی نیز برای نخستین بار سه ورزشکار زن را اعزام خواهیم کرد.

*- یکی از مهم ترین اهداف ستاد، اعزام کمی و کیفی بانوان به این دوره از بازی‌های آسیایی است.

*- در خصوص اعزام فوتبال و بوکس به بازی‌های آسیایی در جلسات آینده بررسی انجام خواهیم داد و وضعیت اعزام رشته‌های رزمی پس از مسابقات فروردین ماه 97 آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
"

خب ، درباره این سخنان می توان به نکات جالب و مهمی درباره کاروان ورزشی اعزامی ایران به بازی های آسیایی 2018 جاکارتا رسید :

1- با توجه به نتیجه بسیار بدی که فوتبال ایران در بازی های آسیایی 2014 کسب کرد و هزینه بالای اعزام این تیم و اینکه در نهایت نتیجه اش فقط یک تک مدال است ، به نظر می رسد کمیته ملی المپیک مایل باشد در آسیایی جاکارتا کلاً صورت مسئله را در خصوص این رشته پاک کند تا با دست باز تری به رشته های دیگر بپردازد . البته با توجه به محبوبیت بالای فوتبال و اینکه فدراسیون فوتبال ایران قوی ترین و پولدارترین فدراسیون کشور است ، اگر مسئولان فدراسیون اصرار به اعزام داشته باشند بعید است کمیته ملی المپیک بتواند آنها را نادیده بگیرد!!! (البته بر اساس شنیده ها به نظر نمی رسد خود فدراسیون هم چندان اصراری داشته باشد!) در همین رابطه لازم است اشاره کنم به پیشنهاد جالب کمیته ملی المپیک ایران به شورای المپیک آسیایی در چند ماه قبل مبنی بر جایگزینی رشته فوتسال به جای فوتبال برای کاهش هزینه های برگزاری مسابقات آسیایی که در آن زمان شورای المپیک آسیایی قول داد در جریان تصمیم گیری برای رشته های ورزشی بازی های آسیایی 2022 هانگژو چین ، روی این پیشنهاد هم فکر خواهند کرد!

2- آقای شهنازی ادعا کرده اند که یکی از اهداف اصلی کمیته ملی المپیک افزایش حضور بانوان ورزشکار ایران در بازی های آسیایی می باشد و به عنوان نمونه به احتمال اعزام 10 ورزشکار خانم در تیراندازی و 3 ورزشکار خانم در دوومیدانی اشاره کرده اند! این در حالی است که تعداد ورزشکاران خانم ایرانی اعزامی در این دو رشته در بازی های آسیایی 2014 اینچئون به ترتیب 12 و 3 نفر بوده! البته می توان در مورد تیراندازی ادعا نمود که چون تعداد مواد این رشته در آسیایی جاکارتا به کمتر از نصف دوره قبل کاهش یافته ، پس حضور 10 ورزشکار خانم بجای 12 نفر کاهش محسوب نمی شود ، اما در مورد دوومیدانی طوری صحبت کرده اند که گویی فرستادن سه ورزشکار خانم توسط جمهوری اسلامی در این رشته یک اتفاق استثنایی و اولین بار است ، در حالی که بانوان دوومیدانی ایران در سه دوره گذشته بازی های آسیایی به ترتیب 3 ، 4 و 3 نفر بوده اند!!!

3- تردید در مورد اعزام بوکسورهای کشورمان به بازی های آسیایی 2018 به احتمال حذف سه وزن سنگین بوکس مردان در این مسابقات بر می گردد که ایران در آنها بیشترین شانس کسب مدال را دارد . پس اگر قرار به عدم برگزاری این سه وزن باشد ، فرستادن بوکسورهای اوزان سبک که شانس کمتری برای کسب مدال دارند یک حرکت ریسکی محسوب می شود . البته نتایج ضعیف بوکسورهای ایران در انتخابی المپیک 2016 ، و حواشی که این روزها در این فدراسیون به وجود آمده هم در تصمیم گیری کمیته ملی المپیک تاثیر گذار خواهد بود . البته همین چند روز قبل بوکسورهای کشورمان در مسابقات معتبر بوکس وارنا بلغارستان یک نقره و دو برنز کسب کردند که مدال نقره در یکی از اوزان سنگین و دو مدال برنز در اوزان سبک تر کسب شده است!

4- اشاره آقای شهبازی به تصمیم گیری درباره اعزام رشته های رزمی بعد از مسابقات این رشته ها در فروردین ماه کمی سئوال برانگیز می باشد! از عملکرد پر افت و خیز جودوکارانمان که بگذریم ، در تکواندو ، کاراته و ووشو که رشته های رزمی با سابقه بازی های آسیایی هستند هیچ مشکلی نداریم و جزو مدعیان قهرمانی هستیم ، می ماند رشته های جدیدی که این دوره اضافه شده اند یعنی جوجیتسو ، کوراش ، پنچوک سیلات و سامبو ، که هرچند در آنها نمی توانیم روی کسب مدال طلا چندان حساب کنیم ، اما در همه آنها سابقه کسب مدال های پرشمار در سطح قهرمانی آسیا و جهان را داریم و می توانیم امیدوار به کسب چندین مدال نقره و برنز باشیم ، پس اینکه چون این رشته ها در بازی های آسیایی تازگی دارند و مسئولان کمیته ملی المپیک نمی توانند خیلی برآورد و پیشبینی دقیقی درباره نتایج ورزشکاران ایران در این رشته ها داشته باشند ، پس اینطور حرف بزنند که خدای نکرده باعث دلسردی و کاهش اشتیاق ورزشکاران این رشته ها شود ، درست نیست .

دیروز مسئولان کمیته ملی المپیک نشستی هم با سفیر اندونزی در تهران داشته اند و یکی از بحث های مطرح شده در این نشست احتمال حضور کاروان ایران در بازی های آسیایی جاکارتا با تعداد 650 نفر! شامل ورزشکاران ، مربیان ، پزشکان ، سرپرستان و مسئولان همراه بوده است!!! این در حالی می باشد که کاروان اعزامی ایران به بازی های آسیایی 2014 اینچئون کمتر از 400 نفر بودند که 276 نفرشان را ورزشکاران تشکیل می دادند . 

Re: همراه با بازی های آسیایی 2018 جاکارتا

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۶, ۱۱:۳۶ ق.ظ
توسط bamn
 ً سلام .

قرار نبود فعلاً اینقدر زود به زود مزاحمتان بشوم ، اما اخبار مهمی که این روزها در ورزش کشور منتشر می شود بیش از آن بر سرنوشت و نتایج کاروان ورزشی کشورمان در بازی های آسیایی 2018 تاثیرگذار است که بتوان آنها را نادیده گرفت یا انتشارشان را تعویق انداخت .

دیروز آقای رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی و تعدادی از مسئولان این فدراسیون بدون اعلام دلیلی مشخص از سمت های خود استعفا دادند و آقای خادم با انتشار یک نامه سرگشاده اعلام کرد که دیگر توان حل مشکلات و ناسازگاری ها با ورزش اول کشور را ندارد . این در شرایطی است که آقای خادم همین چند ماه قبل و در آبان ماه برای دومین دوره متوالی به ریاست فدراسیون کشتی انتخاب شده بود . البته آقای سلطانی فر اعلام کرده که با استعفای خادم مخالف است اما هنوز وی در این خصوص واکنشی نشان نداده است . استعفای رئیس فدراسیون و معاونانش در شرایطی که طی سال های گذشته کارنامه قابل قبولی داشته اند و تنها پنج ماه به آغاز بازی های آسیایی 2018 جاکارتا باقی مانده ، می تواند ضربه سنگینی برای ورزش اول کشور در آن مسابقات باشد و امیدوارم آقای خادم از تصمیم خود صرف نظر نمایند .

البته شاید دلایل آقای خادم برای استعفا به شرایطی باز می گردد که باعث ناکامی تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات قهرمانی آسیا بیشکک قرقیزستان شده است . این مسابقات همین دیروز با کسب سه مدال طلا و یک مدال نقره توسط کشتی گیران کشورمان به پایان رسید . در جدول مدالی ایران با این نتیجه اول شد اما در جدول امتیازی که برای فدراسیون جهانی کشتی (فیلا) اولویت دارد ایران با کسب 129 امتیاز پنجم گردید!!! این نتیجه در شرایطی به دست آمد که طی سه دوره قبلی تیم ایران هم از نظر امتیازی و هم از نظر مدالی اول شده بود . البته سیستم جدید امتیاز بندی اعلام شده از سوی فیلا هم در کسب این نتیجه بی تاثیر نبوده است! در جدول امتیازی این مسابقات کشور میزبان با 157 امتیاز اول شد ، قزاقستان با یک امتیاز کمتر در جای دوم ایستاد ، ازبکستان و ژاپن هم به ترتیب با 148 و 141 امتیاز سوم و چهارم شدند . این در حالی است که در جدول مدالی پس از ایران ژاپن ، قزاقستان ، قرقیزستان و ازبکستان دوم تا پنجم شدند که البته همه این چهار کشور از نظر تعداد مدال ، بیشتر از تیم ایران مدال گرفته اند و فقط از نظر مرغوبیت پایین تر از ایران ایستادند .

مسابقات کشتی آزاد قهرمانی آسیا هم از روز شنبه در شهر بیشکک آغاز خواهد شد . 

Re: همراه با بازی های آسیایی 2018 جاکارتا

ارسال شده: جمعه ۱۱ اسفند ۱۳۹۶, ۷:۱۶ ب.ظ
توسط Ali$amir
bamn نوشته شده: ً سلام .

قرار نبود فعلاً اینقدر زود به زود مزاحمتان بشوم ، اما اخبار مهمی که این روزها در ورزش کشور منتشر می شود بیش از آن بر سرنوشت و نتایج کاروان ورزشی کشورمان در بازی های آسیایی 2018 تاثیرگذار است که بتوان آنها را نادیده گرفت یا انتشارشان را تعویق انداخت .

دیروز آقای رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی و تعدادی از مسئولان این فدراسیون بدون اعلام دلیلی مشخص از سمت های خود استعفا دادند و آقای خادم با انتشار یک نامه سرگشاده اعلام کرد که دیگر توان حل مشکلات و ناسازگاری ها با ورزش اول کشور را ندارد . این در شرایطی است که آقای خادم همین چند ماه قبل و در آبان ماه برای دومین دوره متوالی به ریاست فدراسیون کشتی انتخاب شده بود . البته آقای سلطانی فر اعلام کرده که با استعفای خادم مخالف است اما هنوز وی در این خصوص واکنشی نشان نداده است . استعفای رئیس فدراسیون و معاونانش در شرایطی که طی سال های گذشته کارنامه قابل قبولی داشته اند و تنها پنج ماه به آغاز بازی های آسیایی 2018 جاکارتا باقی مانده ، می تواند ضربه سنگینی برای ورزش اول کشور در آن مسابقات باشد و امیدوارم آقای خادم از تصمیم خود صرف نظر نمایند .

البته شاید دلایل آقای خادم برای استعفا به شرایطی باز می گردد که باعث ناکامی تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات قهرمانی آسیا بیشکک قرقیزستان شده است . این مسابقات همین دیروز با کسب سه مدال طلا و یک مدال نقره توسط کشتی گیران کشورمان به پایان رسید . در جدول مدالی ایران با این نتیجه اول شد اما در جدول امتیازی که برای فدراسیون جهانی کشتی (فیلا) اولویت دارد ایران با کسب 129 امتیاز پنجم گردید!!! این نتیجه در شرایطی به دست آمد که طی سه دوره قبلی تیم ایران هم از نظر امتیازی و هم از نظر مدالی اول شده بود . البته سیستم جدید امتیاز بندی اعلام شده از سوی فیلا هم در کسب این نتیجه بی تاثیر نبوده است! در جدول امتیازی این مسابقات کشور میزبان با 157 امتیاز اول شد ، قزاقستان با یک امتیاز کمتر در جای دوم ایستاد ، ازبکستان و ژاپن هم به ترتیب با 148 و 141 امتیاز سوم و چهارم شدند . این در حالی است که در جدول مدالی پس از ایران ژاپن ، قزاقستان ، قرقیزستان و ازبکستان دوم تا پنجم شدند که البته همه این چهار کشور از نظر تعداد مدال ، بیشتر از تیم ایران مدال گرفته اند و فقط از نظر مرغوبیت پایین تر از ایران ایستادند .

مسابقات کشتی آزاد قهرمانی آسیا هم از روز شنبه در شهر بیشکک آغاز خواهد شد . 


سلام و عرض ادب و همچنین خسته نباشی به دوست خوبمون جناب bamnتصویر
بابت استعفای آقای خادم و تعدادی از مسئولان قبلا اخباری منتشر شده که خدمت دوستان ارایه میدم
تایید نمیکنم کاملا همین باشه اما می تونه دلیل قوی باشه!
این رو یکی از دوستان توی یک سایت گذاشته بودن:
رسول خادم، رییس فدراسیون کشتی ایران خبر داد که فدراسیون ایران موفق شد کشتی ایران را از دایره محرومیت و تعلیق خارج کند. اما اتحادیه جهانی کشتی علیرضا کریمی را بدلیل باخت عمدی برای مبارزه نکردن با حریف اسراییلی به مدت ۶ ماه و مربی وی حمیدرضا جمشیدی را نیز به مدت دو سال از حضور در میادین کشتی محروم کرد.
رسول خادم تاکید کرد: نکته قابل توجه این است که با اتفاقی که در جریان کشتی علیرضا کریمی در لهستان افتاد، دیگر نمی توانیم گواهی پزشک تهیه کنیم. دیگر نمی توانیم به حریف پیشین ببازیم.باید با رفتاری صادقانه، در مواجهه با حریف رژیم اشغالگر قدس، براساس سیاست های ابلاغی کشورمان، رسماً از رویارویی با آنها خودداری ورزیم و صادقانه تبعات ناشی از آن را بپذیریم. بعد هم بدنبال هزینه کردن همه داشته های بین المللی مان نباشیم که ما را تعلیق نکنند. مردانه پای تصمیمات بایستید و بدون منت کشی تعلیق شویم، تا کی به هرکس و ناکسی التماس کنیم!
مقاله زیر را بخوانید: [External Link Removed for Guests]

"پس از بحث و جدل‌های زیاد پیرامون احتمال محرومیت کشتی ایران در صورت حضور نیافتن کشتی‌گیران ایران مقابل رقبای اسرائیلی و فشارهایی که از این بابت به فدراسیون کشتی و شخص رسول خادم وارد شد، وی استعفای خود را از ریاست فدراسیون کشتی اعلام کرد.

ابراهیم جوادی یکی از اعضای شورای فنی کشتی آزاد نیز اعلام کرد با توجه به استعفای رسول خادم ما نیز استعفای خود را از حضور در این شورا اعلام می‌کنیم چرا که با این شرایط نمی‌توان کار کرد." [External Link Removed for Guests]

بازم میگم این نقل قول ها وجود داره و صرفا به عنوان تایید اینجا نذاشتم
موفق باشید تصویر

Re: همراه با بازی های آسیایی 2018 جاکارتا

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۶, ۷:۰۷ ب.ظ
توسط bamn
  سلام دوباره . با یک بسته خبری جدید در خدمت شما هستم .

سایت رسمی بازی های آسیایی 2018 متعلق به کمیته ملی المپیک اندونزی برخی اطلاعات خود را در خصوص مواد رشته های ورزشی به روزرسانی نموده است . برخی از مهمترین این اطلاعات به روز شده برای ما ؛ در وزنه برداری که قبلاً وزن 105+ مردان در لیست وجود نداشت ، حالا با وجود اعتراض خود کشور میزبان ، این وزن که برای ما خیلی مهم است جایگزین 62 کیلوگرم شده . اما نام دو کشور در حال تعلیق چین و قزاقستان در بین کشورهای مجاز به شرکت در مسابقات این رشته در بازی های آسیایی دیده می شود! - در رقابت های کاراته کمیته انفرادی مردان هم وزن 84+ که برای ما مهم است جایگزین 55 کیلوگرم شده که در آن شانس چندانی برای مدال نداشتیم - در کوراش رسماً تایید شده که در رقابت های مردان و زنان در هر وزن دو ورزشکار از هر کشور می توانند حضور داشته باشند . البته در رقابت های قهرمانی آسیا و جهان هم این رویه وجود دارد اما در مورد بازی های آسیایی رسماً تایید نشده بود - در تکواندو برگزاری مسابقات در 5 وزن آقایان و 5 وزن بانوان تایید شده اما اشاره ایی به مواد پومسه یا تیمی نشده که در این صورت برای رسیدن به حدنصاب تصویب شده 462 ماده ، 4 ماده کم می آوریم!!! این در حالی است که سنگین وزن ووشو ساندای مردان و سه وزن سنگین بوکس مردان همچنان در لیست غایب هستند .

اما جالب است بدانید در شرایطی که هر سه مدال بوکس ایران در بازی های آسیایی 2014 اینچئون در سه وزن سنگین کسب شده بود ، آقای اکبر احدی سرمربی تیم ملی بوکس ایران بسیار امیدوار به درخشش شاگردانش در بازی های آسیایی 2018 و کسب مدال های بیشتر نسبت به 4 سال قبل می باشد! آن هم در حالی که کمیته ملی المپیک هنوز برای فرستادن بوکسورها به جاکارتا تردید دارد!

آقای فریبرز عسگری رسماً به عنوان سرمربی تیم ملی تکواندو مردان ایران تا پایان بازی های المپیک 2020 انتخاب شد . آقای عسگری پیشتر هم در چند مقطع از جمله المپیک 2012 لندن سرمربی تیم ملی تکواندو مردان ایران بوده است .

تیم ملی کشتی آزاد ایران با کسب سه مدال طلا ، یک نقره ، دو برنز و 157 امتیاز نایب قهرمان آسیا شد . در این مسابقات تیم ازبکستان با سه طلا ، 2 نقره ، 3 برنز و 178 امتیاز قهرمان شد و پس از ایران قزاقستان ، مغولستان و ژاپن در رده های سوم تا پنجم ایستادند . هرچند نایب قهرمانی در آزاد و پنجمی در فرنگی کمی نگران کننده است ، اما بنده اعتقاد دارم بهتر است قبل از آوردگاه های مهمی مثل بازی های آسیایی و المپیک طعم شکست را بچشیم و با دید باز و سنجیده پا به این مسابقات مهم تر بگذاریم تا اینکه مغرور از پیروزی و شکست ناپذیری ، جایی که باید موفق باشیم ، مغلوب غرورمان شویم!

وضعیت در فدراسیون کشتی همچنان نامشخص است و در شرایطی که وزیر ورزش و جوانان با استعفای آقای خادم مخالفت کرده بود ، ایشان ضمن تایید اینکه دلیل استعفایشان مشکلات پیش آمده در خصوص کشتی جنجالی علیرضا کریمی برای عدم رویارویی با کشتی گیر رژیم اشغالگر قدس بوده ، همچنان از پس گرفتن استعفای خودداری می کنند ، برخی اعضا هیات های کشتی استان ها هم استعفا داده یا خواستار برگزاری جلسه فوق العاده مجمع عمومی فدراسیون برای تعیین تکلیف می باشند .
(خدا وکیلی اگر آن آقای مربی کمی ذکاوت به خرج داده بود این همه دردسر درست نمی شد . صرف نظر از مباحث سیاسی و فلسفی قضیه ، کافی بود جناب مربی رمزی بین خودش و کشتی گیرش می گذاشت که در صورت اعلام آن ، کشتی گیر متوجه شود که در صورت برد ، حریف بعدی اش اسرائیلی است ، نه اینکه مربی جلوی همه مقامات و داوران و دوربین ها فریاد بزند : باید ببازی!!!)
*   در رقابت های دوومیدانی داخل سالن قهرمانی جهان و در دو 60 متر مردان آقای حسن تفتیان ، تنها نماینده کشورمان در این مسابقات ، به مقام پنجم جهان دست یافت تا ما را به کسب مدال در دوهای سرعت بازی های آسیایی امیدوارتر نماید . البته باید توجه داشت که دو نفر از چهار نفری که در این مسابقات بالاتر از آقای تفتیان قرار گرفتند چینی بودند! با این حال رکوردها آنقدر نزدیک بوده که اگر آقای تفتیان حواسش را جمع نماید و همت کند کسب مدال در دوهای 100 و 200 متر بازی های آسیایی دور از دسترسش نخواهد بود .

در جودو هم که در اینچئون اصلاً نتیجه خوبی نگرفتیم و دستمان از مدال کوتاه ماند ، این روزها آقایان سعید مولایی و جواد محجوب در اوج هستند و در رقابت های بین المللی مختلف نتایج خوبی کسب می کنند . اگر بتوانند این در اوج بودن را تا جاکارتا هم ادامه دهند کسب مدال در آن مسابقات برای جودوی ایران هم دور از دسترس نخواهد بود .

اما یک سری از ورزشکارانمان هم با روحیه ایی مثال زدنی در حال آماده سازی خود برای حضور در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا هستند ، در حالی که اصلاً معلوم نیست کمیته ملی المپیک با حضور آنها در این مسابقات موافقت نماید! یکی از این افراد آقای هادی خناری نژاد کاپیتان تیم ملی ژیمناستیک هنری ایران است که همین یک ماه قبل بخاطر مصدومیت از حضور در رقابت های جام جهانی باکو انصراف داد اما در جدیدترین مصاحبه اش گفته که امیدوار به درخشش در بازی های آسیایی و پس از آن کسب سهمیه المپیک 2020 می باشد! آقای خناری نژاد در بازی های آسیایی 2010 و 2014 حضور داشته ، دارنده تنها مدال تاریخ ژیمناستیک ایران از مسابقات جام جهانی است و سال 2015 هم مدال برنز قهرمانی آسیا را (البته به لطف دوپینگ ژیمناست قزاق) کسب نموده است . بنده نتوانستم تاریخ تولد ایشان را در اینترنت پیدا کنم اما یادم هست که همان زمان مسابقات آسیایی اینچئون هم بالای 25 سال سن داشتند و در ورزش ژیمناستیک معمولاً بهترین سن برای قهرمانی و در اوج بودن 18 تا 25 سالگی است و اغلب قهرمانان بزرگ این رشته بعد از سن 25 سالگی دیگر موفق نبوده اند! البته صرف نظر از سن و سال آقای خناری نژاد از حق نباید گذشت که ژیمناستیک ایران در سال های گذشته پیشرفت خوبی داشته و برای اولین بار در تاریخ این رشته موفق به کسب سه مدال برنز از مسابقات قهرمانی آسیا طی سال های 2015 و 2017 شده اند . با این حال سطح رقابت های ژیمناستیک در بازی های آسیایی آنقدر بالاست که بعید است ژیمناست های ایران به این زودی ها شانسی برای کسب مدال در این رشته داشته باشند .

یکی دیگر از افرادی هم که می گویم خیلی با اعتماد به نفس از حضور در بازی های آسیایی می گوید آقای محمد مهدی رحمتی کاپیتان تیم سه گانه ایران است! آقای رحمتی در شرایطی برای حضور موفق در بازی های آسیایی جاکارتا لحظه شماری می کند که تابستان امسال در مسابقات سه گانه قهرمانی آسیا بیست و چهارم شد! و تازه این بهترین نتیجه در بین اعضا تیم سه گانه بزرگسالان ایران بود!!!

و در نهایت یک سئوال ؛ چندی قبل رئیس فدراسیون وزنه برداری ایران در دیدار با یکی از مقامات فدراسیون جهانی وزنه برداری ابراز امیدواری نمود که با روند رو به رشد وزنه برداری بانوان در ایران ، خانم های وزنه برداری ایران بتوانند سهمیه ورود به المپیک 2020 توکیو را کسب کنند! خب ، آیا تیم وزنه برداری بانوان ایران برای آمادگی بیشتر در مسیر کسب سهمیه المپیک 2020 ، در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا هم حضور خواهد داشت؟ جایی که یک سوم مدال آوران رقابت های قهرمانی جهان حاضر خواهند بود!