سوپ پیاز فرانسوی با دسر ماست و خرما
ارسال شده: دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۵۳ ب.ظ
سوپ پیاز قدیمی ترین منوی غذای فرانسوی استپیاز که خوب سرخ شد آب گوشت ، شیر، سویا سس و آرد را با هم مخلوط کنید به پیاز سرخ کرده اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد وقتی جوشید نان ها را که روی آن قبل پنیر گذاشته اید درون فر گذاشته تا زمان 5 تا 6 دقیقه و دمای 180 درجه سانتیگراد و نان ها را روی سوپ پخته شده بچینید دسر ماست وخرما هسته های خرما را خارج کرده و با ماست مخلوط و روی آن خلال پسته یا بادام بپاشید این دسر ارزان ساده و خوشمزه است
سوپ پیاز فزانسوی
پیاز ............................................................5 عدد بزرگ خلال شده
آرد .....................................................................................3 ق.غ
پنیر ورقه ای............................................................. به تعداد نفرات
نان........................................................................... به تعداد نفرات
ماست.............................................................................. 1 پیمانه
سس سویا ..................................................................... 3-4 ق.غ
آب گوشت .........................................................................5/1 لیتر
شیر .................................................................................. 1 لیوان
دسر ماست و خرما جنوبی
ماست.............................................................................. 1 پیمانه
خرما .................................................................................. 6 عدد
خلال پسته ................................................ به مقدار لازم برای تزئین
سوپ پیاز فزانسوی
پیاز ............................................................5 عدد بزرگ خلال شده
آرد .....................................................................................3 ق.غ
پنیر ورقه ای............................................................. به تعداد نفرات
نان........................................................................... به تعداد نفرات
ماست.............................................................................. 1 پیمانه
سس سویا ..................................................................... 3-4 ق.غ
آب گوشت .........................................................................5/1 لیتر
شیر .................................................................................. 1 لیوان
دسر ماست و خرما جنوبی
ماست.............................................................................. 1 پیمانه
خرما .................................................................................. 6 عدد
خلال پسته ................................................ به مقدار لازم برای تزئین