در ضمن دلیل نشتی آب در قسمت پوشش ترموستات چیه؟هر کاری که کردم اب بندی نمیشه

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

Mahdi Mahdavi نوشته شده: , عزیز سلام.
تا اونجایی که یادمه سیستم موتور و رادیاتور سمند همون سیستم پژو 405 هست.
برای پژو اینطوریه که برای هواگیری موقعی که موتور سرده در رادیاتور و دو پیچ هواگیری موتور و رادیاتور رو باز میکنیم. بعد آب رادیاتور رو میریزیم تا مخزن رادیاتور پر بشه و از محل های هواگیری موتور و رادیاتور آب بیاد.
بعد به پیچ هواگیری موتور و بعد هم پیچ هواگیری رادیاتور رو میبندیم و آب داخل مخزن رو هم تنظیم میکنیم تا کم یا زیاد نباشه.
"پیچ هواگیری موتور اونه که با آچار آلن باز میشه"
برای نشتی آب از قسمت پوشش ترموستات :
ممکنه پوشش ترموستات تاب برداشته باشه"اگر کائوچویی باشه گاهی اوقات تاب برمیداره" که باید از نوع فلزی استفاده کرد.
برای آب بندی هم از واشر ساز استفاده میکنند." دقت کنید که ترموستات سالم باشه." وقتی هواگیری کردید و در رادیاتور رو بستید ماشین رو روشن کنید.بعد از 5-6 دقیقه Jant لاستیکی که به درپوش ترموستات متصله کم کم باید گرم بشه.
اگر تغییر دمایی احساس نکردید اقدام به تعویض ترموستات کنید.
سوالی بود در خدمتیم.
اما روغن موتور هیچ نوع مشکلی نداشت
یعنی شیری رنگ نشده بود آیا باز هم احتیاج به تعویض واشر سر سیلندر هست و اگه هست کسی نوع خوبشو سراغ نداره چون اون طور که مکانیکه گفت تعمیریش هم هست که قیمتش 24 هزاره نمیدونم مگه تعمیر هم میشه؟ 

Mahdi Mahdavi نوشته شده:اگر سفیدک زیاد باشه و خیلی آب رادیاتور کم میکنه حتما تعویض کنید.
چون اگر خیلی اینطور بمونه نشت آب رادیاتور به روغن برای موتور ضرر داره و همچنین روغن به داخل آب رادیاتور نشت میکنه و باعث گرفتن مجاری آب میشه و بد تر میشه.همچنین باعث افزایش فشار رادیاتور میشه "به اصطلاح میگن کمپرس میکنه" که اون هم به Jant ها و لوله های رادیاتور در دراز مدت آسیب میزنه.
واشر سر سیلندر تعمیری رو اطلاع ندارم و فکر هم نکنم باشه.چون غیر قابل تعمیره. "پژو 405 اینجانب حدود یک سال پیش این اتفاق براش افتاد و تقریبا 200 خرجش شد"
اگر دیر بجنبید باعث میشه سر سیلندر هم تاب برداره که حدود 80 تومان به هزینه بالا اضافه میکنه.
پیشنهاد میکنم حتما به تعمیرکار معتبر و مطمئن مراجعه کنید و قطعات رو هم از فروشگاه مجاز خریداری کنید.
اگر ساکن اصفهان هستید تعمیرکار خوب چند تا سراغ دارم.
سوالی بود در خدمتیم.

edibk نوشته شده:ممنون اما معمولا اگر روغن با اب تركيب بشه به صورت شيري رنگ درمياد در حالي كه اين سياه و روغن هم نيست