محسن فلاح نوشته شده:سلام مجدد خدمت دوستان و آقای اسمانی
ماشین رو سرعت گیرها یا چاله هیچ صدای ندارد از سلامت کمکها خیالم راحته
امروز که از طریق گوشی تایپی که قرار دادین رو خوندم و تست گرفتم به این شرح است
==============
در سرعت 20کیلومتر با دنده یک بخوبی کوبش سمت راننده احساس میشود
گاهی تا سرعت 80 ولی سرعت به 120 میرسد کوبشی احساس نمیشود و لحظه ای بود
در راهای صاف و نرم بخوبی احساس میشود ولی در راهای ناهموار مشخص نمیشود
واضحتر توضیح بدم گاه بی گاه کوبشی میاد و قطع میشه البته مورد حادی نیست ولی هر علایم نشانه خرابی
هست که بهتره زودتر جلوگیری و رفع بشه تا بیشتر و خطرناک نشده .
.......
[SIZE=150]از زمانی شروع شد که ماشین رو بخاطر تعویض سیم ترمز دستی نزد مکانیک گذاشتم بعداز رفتن تحویل گرفتن گفت که بلبرینگ چرخ جلو سمت راننده هم عوض کردم بدون اینکه من ازش خواسته باشم و بلبرینگی که تعویض کرد بعداز 8 روز خرد شد علت هم از واشر تنظیم بوده که من بعدها متوجه شد .
این گذشت و یه دست کامل بلبرینگ همراه توپی ودیسک سالم تعویض کردم که احساس کردم ماشین درگیری در چرخ ندارد و مصرف بنزینم هم کاهش یافته
نرمی رو در چرخ احساس میکنم
ولی کوبش از همان اول بوده تا الان که کاملا تعویض کردم.
ببخشد خیلی طولانی شد
با جزئیات گفتم که دوستان میان برای خواندن کاملا متوجه مشکل بنده شوند .
سلام
1- مکانیک حق نداره بدون اجازه ی مشتری کاری انجام بده
حتی اگر سرویس یا تعمیر یا تعویض یک قطعه یا یک سیستم ضروری هست باز هم باید اول به مشتری خبر بده و مخارج رو بگه و موافقت مشتری رو بگیره برای اون کار نه اینکه بی اجازه و بی خبر کاری رو انجام بده و مشتری رو در مقابل کار انجام شده قرار بده
خصوصاً الان که موبایل هست , مکانیک میتونه با یک پیامک 150 ریالی مشتری رو مطلع کنه و نظرش رو بپرسه
مشتری باید:
الف- تا میتونه ماشین رو ترک نکنه تا تعمیر تمام بشه
ب- اگر مجبوره ماشین رو ترک کنه باید همه ی اشیاء قیمتی رو با خودش ببره و همچنین مدارک ماشین رو
ج- یادداشت کردن کبلومتر ماشین یا عکس گرفتن ازش با موبایل تا مکانیک از ماشین برای خرید قطعات و کار شخصی استفاده نکنه . این کار باید جلو چشم مکانیک انجام بشه تا بدونه که مشتری به این چیزها توجه داره
مکانیک حق ناراحت شدن از این کارها رو نداره
د- باید جک و زاپاس و غیره رو چک کنین و به مکانیک هم نشون بدین تا بعدا اگر گم شد نگه ما خبر نداریم
ه- بهتره قطعات قیمتی و کوچک با ماژیک ضد آب علامت زده بشه یا امضا بشه و موقع تحویل گفتن ماشین هم چک بشه
ی- باید به مکانیک گوشزد بشه کار اضافی انجام نشه و اول اطلاع داده بشه تلفنی
همه ی این کارها در نمایندگیها رسماً انجام میشه و اگر قسمتهائی از ماشین هم صدمه دیده توی برگه تحویل قید میشه و مشتری باید امضا کنه
==========================================
2- متاسفانه اینترنتی نمیشه دقیق عیب یابی کرد
این مشکل از این چیزها میتونه باشه:
خرابی دستِ گبربکس
خرابی دست موتور
خرابی لاستیکهای سیستم جلوبندی
خرابی لاستیک (تایر)
بالانس نبودن چرخها
خرابی لاستیک سر کمکها
خرابی پلوس
شل بودن جعبه فرمان یا جک هیدرولیک فرمان
همه ی اینها قابل تست کردن هست و نباید از روی حدس و گمان قطعه ای عوض بشه