بخار روغني روي شيشه هاي سمند از داخل

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

بخار روغني روي شيشه هاي سمند از داخل

پست توسط mjd.rahmani »

با سلام
من سمند مدل ٨٨ دارم كه از همان سال اول در ايام گرم سال و در مقابل آفتاب شديد بخار روغني از داخل بر روي شيشه ها تشكيل ميشود. عده اي آنرا نشت گازكولر از اواپرتور مي دانند .عده اي ديگر نشت روغن كمپرسور را عامل اين مورد مي دانند. با چند نفر متخصص سيستم كولر مشورت كردم ولي مشكل هنوز وجود دارد. يكي از آنها مي گفت در موارد مشابه حتي اواپرتور را هم تعويض كرديم و سيستم را ازلحاظ نشتي كاملا چك كرديم ولي فايده اي نداشت ، نهايتا گفت با مواد شوينده هفته اي چند بار روي قسمت هاي پلاستيكي را بشوييد شايد بهتر بشه ، كه عملا نتيجه اي نگرفتم . البته ف_ * ل*_ ت ر تهويه اتاق را هم دايما تعويض مي كنم ولي فايده اي نداشته است . با توجه به اينكه اطلاعات كاملي از تركيب مواد پلاستيكي دارم ، علت اين مشكل را در تركيبات روغني سبك ميدانم كه در اثر گرماي زياد از پلاستيك ها جدا شده و بر روي شيشه ها مي نشيند. اين بخار بسيار آزار دهنده است ، ممنون مي شوم اگر ممكن است هر كدام از دوستان كه با اين مشكل برخورد داشتند مرا راهنمايي كنند.
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”