روشن نشدن سمند ef7 دوگانه سوز در حالت سلو

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 120 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار

Re: روشن نشدن سمند ef7 دوگانه سوز در حالت سلو

پست توسط مهاجر تنها »

سهیل ef7 نوشته شده: شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷, ۴:۳۶ ب.ظ سلام دوستان لطفا یه دوستی منو راهنمایی کنه که باید چی کار کنم :-(

هوالرحیم
سلام دوست گرامی به این ادرس برو خدا کمکت کنه

[External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط سهیل ef7 »

دستت درد نکنه داداش لا اقل یکی جواب ما رو داد تواین سایت ممنون
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط Aragorn.Hill »

سهیل ef7 نوشته شده: جمعه ۲۶ مرداد ۱۳۹۷, ۳:۳۸ ب.ظسلام دوستان منم سمندef7مدل 91دارم به خدا دیوانه کرده منو این ماشین همش چراغ چک اون روشن میشه وقتی دیاگ میزنم میگه نشت شیر برقی داره خطا رو اون لحظه پاک میکنه دوباره یک هفته بعد; بعد از چند بار گاز زدن دوباره چراغ چکش روشن میشه دیگه از دیدن چراغ چک روشن خسته شدم هر کسی هم یه چیزی میگه بالای یک میلیون تومن قرض کردم چیزای مختلفش رو عوض کرد اونم با قرض هیچی نشد یکی بهم گفت این ماشین باید ecuآبدیت بشه خوب میشه هزینه کردم آبدیت کردم هیچی نشد دوباره بعد دوهفته روشن شد چراغش علاوه بر این وقتی ماشین رو صبح استارت میزنم تو استارت اول روشن نمیشه اما تو دومی روشن میشه وقتی ماشین گرمه خوب استارت میخوره اما دو ساعت یه جا پارک باشه بخوام استارت بزنم بعد از بازکردن سوییچ قبل استارت بیست ثانیه باید صبر کنم و بعد استارت بزنم اینطوری سریع روشن میشه یکی دیگه هم بهم گفت که پمپ بنزینش اما اینا همش حدسه و قیمت این قطعات خیلی گرون شده یا باید زندگی کنی یا ماشین رو درست کنی!!یکی گفت صافی بنزینه اما صافی بنزین رو هم عوض کردم هیچی نشد شمع رو هم عوض کردم باز همون مشکل هست حالا دیگه بیخیال شدم گفتم به درک دیگه به دیدین چراغ چک روشن عادت کردم یکی از مهندس ها تو نمایندگی به من گفت ماشین گاز سوز عمرش5سال هست به هرکس که میخواد این ماشینا رو بخره میگم داداش من خواهر من چهار سال دیگه بدبخت میشی نخر !حالا دوستان یه راه حلی برا مشکل من هم بدین ازتون ممنون میشم

سلام :

عیب ماشین شما یک عیب کوچک اما فریب دهنده است

این کاری که بهت میگم رو برای شما میگم اگر دست به اچاری خودت انجام بدی هزینه کمتر در میاد و مطمئن باش این کار را بکنی حل میشه ان شاا...

ecu سالم هیچ مشکلی نداره دلیل خطاش اینه که به صورت یکسره گاز وارد رگلاتور میشه و شیر عقب گاز رو نمی بنده و چراغ چک روشن میشه شما وقتی گاز ماشینت تمام شد

برو شیر کپسول را باز کن فقط با اینکه گازت طی شده باز هم مقداری گاز داخلش هست وقتی اتصالاتش را باز کنی گاز خالی میشه نترس یکم باز کن بزار گاز ته موندش بره فقط

اولین اتصالی که باز میکنی اول اونی که سوخت گیری می کنی به شیر کپسول دنبال کن وقتی اون رو باز کنی نباید گاز خالی بشه اگر خالی شد نشت گاز از شیر عقب هست

نکات مهم تعمیر :
- گاز ماشین حتما خالی باشه

- سوئیچ بسته باشه

- سوکت بوبین شیر مخزن حتما باز کنید

بعد از همه ی این مراحل اتصال ورودی به شیر مخزن را کمی شل کن ببین گاز خالی میکنه یا نه؟

نتیجه کار را به من بگو

اللهم عجل لولیک الفرج

New Member

پست توسط حسنس »

اقا سهیل سلام واسه حل مشکل خطای شیر برقی به این شماره یه زنگ بزن تا بون هزینه مشکلت رو حل کنم ان شاالله.

New Member

Re: روشن نشدن سمند ef7 دوگانه سوز

پست توسط Ef77. »

سلام وقت بخیر سمند ef7 مدل ۸۸ دارم ماشینو هر چی استارت میزنم روشن نمیشه سرباتری + رو برداشتم قانون ۳۰ ثانیه باز کردن سوییچ و خاموش و روشن کردنشم انجام دادم اما روشن نشد در ضمن قبلا مشکل دریچه گاز داشت ک گاز نمیخورد منتها بردم پیش ی تعمیر کار و شمعاشو عوض کرد نه شمع نو و یکم بهش ور رفت درست شد حالا بعد اون جریان این مشکل براش پیش اومده ممنون میشم راهنمایی دقیق کنید مسافرم و کسیو نمیشناسم حوالی
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”