سهیل ef7 نوشته شده: شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷, ۴:۳۶ ب.ظ سلام دوستان لطفا یه دوستی منو راهنمایی کنه که باید چی کار کنم
هوالرحیم
سلام دوست گرامی به این ادرس برو خدا کمکت کنه
[External Link Removed for Guests]
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
سهیل ef7 نوشته شده: شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷, ۴:۳۶ ب.ظ سلام دوستان لطفا یه دوستی منو راهنمایی کنه که باید چی کار کنم
سهیل ef7 نوشته شده: جمعه ۲۶ مرداد ۱۳۹۷, ۳:۳۸ ب.ظسلام دوستان منم سمندef7مدل 91دارم به خدا دیوانه کرده منو این ماشین همش چراغ چک اون روشن میشه وقتی دیاگ میزنم میگه نشت شیر برقی داره خطا رو اون لحظه پاک میکنه دوباره یک هفته بعد; بعد از چند بار گاز زدن دوباره چراغ چکش روشن میشه دیگه از دیدن چراغ چک روشن خسته شدم هر کسی هم یه چیزی میگه بالای یک میلیون تومن قرض کردم چیزای مختلفش رو عوض کرد اونم با قرض هیچی نشد یکی بهم گفت این ماشین باید ecuآبدیت بشه خوب میشه هزینه کردم آبدیت کردم هیچی نشد دوباره بعد دوهفته روشن شد چراغش علاوه بر این وقتی ماشین رو صبح استارت میزنم تو استارت اول روشن نمیشه اما تو دومی روشن میشه وقتی ماشین گرمه خوب استارت میخوره اما دو ساعت یه جا پارک باشه بخوام استارت بزنم بعد از بازکردن سوییچ قبل استارت بیست ثانیه باید صبر کنم و بعد استارت بزنم اینطوری سریع روشن میشه یکی دیگه هم بهم گفت که پمپ بنزینش اما اینا همش حدسه و قیمت این قطعات خیلی گرون شده یا باید زندگی کنی یا ماشین رو درست کنی!!یکی گفت صافی بنزینه اما صافی بنزین رو هم عوض کردم هیچی نشد شمع رو هم عوض کردم باز همون مشکل هست حالا دیگه بیخیال شدم گفتم به درک دیگه به دیدین چراغ چک روشن عادت کردم یکی از مهندس ها تو نمایندگی به من گفت ماشین گاز سوز عمرش5سال هست به هرکس که میخواد این ماشینا رو بخره میگم داداش من خواهر من چهار سال دیگه بدبخت میشی نخر !حالا دوستان یه راه حلی برا مشکل من هم بدین ازتون ممنون میشم