سمند EF7 پایه گازسوز یا پژو با موتور XU7 دوگانه سوز؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

سمند EF7 پایه گازسوز یا پژو با موتور XU7 دوگانه سوز؟

پست توسط Reza6662 »

سلام
مدتی هست قصد دارم اتومبیل دوگانه سوز بخرم. پراید به دلیل تنگی فضای داخل و ایمنی پایین مدنظرم نیست. از ابتدا قصد داشتم سمند دوگانه سوز با موتور ملی یا همان [External Link Removed for Guests] تهیه کنم. مدتی که پرس و جو کردم، متوجه شدم این موتور بسیار پراستهلاک، معیوب، دارای قطعات یدکی بسیار گرانقیمت و فاقد تعمیرکار ماهر است. از روغن ریزی شدید گرفته تا سوختن مداوم واشر سرسیلندر و حتا ذوب شدن پیستونها و از بین رفتن شاتون و ... در مورد این موتور شنیدم و حالا به شک افتادم. به نظر شما خوانندگان و اساتید محترم سنترال، آیا 405 یا پارس دوگانه سوز با همان موتور قدیمی 8 سوپاپ [External Link Removed for Guests] انتخاب بهتری نیستند؟ یا اینکه در مورد ایرادات سمند EF7 زیاده روی شده؟ (توجه کنید که سمند دوگانه سوز با موتور XU7 تولید نمی شود)

پیشآپیش از درج نظرات شما سپاسگزارم.
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

Re: سمند EF7 پایه گازسوز یا پژو با موتور XU7 دوگانه سوز؟

پست توسط Mahdi1944 »

Reza6662,
رضا جان، البته من تخصصي در اين زمينه ندارم، اما مدتي پيش خودم هم چنين سوالي داشتم و از يك كارشناس اين حوزه پرسيدم، ايشون گفتند ترجيحا دوگانه نگيريد، چون استحلاك بالاتري داره و در طولاني مدت به ضرر خواهد بود، اما اگر خواستيد ماشين ايراني بگيريد، فعلا سمند عادي (غير EF7) و يا رانا انتخابهاي بهترين هستند، محصولات پژو با توجه به تحريم‌ها به شدت بي كيفيت شدند و اصلا توصيه نميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: سمند EF7 پایه گازسوز یا پژو با موتور XU7 دوگانه سوز؟

پست توسط Present »

اگر در شهر بزرگ زندگی می کنید و سفرهای بین شهریتون کمه بهترین گزینه عبدالپرایده ، دوگانه سوز!ترجیحا زیر مدل 91
علت : ارزان بودن قطعات و استهلاک ، اگر در شهر با پراید تصادف کردی بردی صافکاری یک قلپ رو با قیمت پایین تری در میارن تا هر ماشین دیگه ای ، کم مصرف بودن و سبک بودن ، همه کاره بودن بعضی وقت ها می شه ماشین منزل بعضی وقتها می شه ماشین کار و مسافرکشی و ...
یکی از دلایلی که تا به حال طرف ماشین های دیگه نرفتم همینه ولی کلا هر ماشینی خواستی بخری زیر 90 بگیر چون بعد از سال 90 قطعات خودروها بسیار افتضاح شده است
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”