عیب یابی مصرف سوخت زیاد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

عیب یابی مصرف سوخت زیاد

پست توسط melmdoost »

تاریخ امروز 1393/09/22 .با سلام. آقا من یه مشکل اساسی دارم خواهش میکنم کمکم کنید... من یه ریو مدل 88 و کیلومتر 83000 در شهریور 93 خریدم. ازون اولش مصرف سوختش زیاد بود. که البته یکی یکی سعی کردم موارد رو برطرف کنم که تا حالا موفق نشدم. کارهایی که تا الان کردم به قرار زیره::
1. تعویض دیسک و صفحه کلاچ با نوع اصلی چون اصلا شتاب نداشت و واقعا ازکار افتاده شده بوود. با هزینه خرید و نصب و ریختن واسکازین حدود 450 تومن برام آب خورد. شتاب ماشین بهتر شد ولی خوب نشد!!1 ... مصرف همچنان بالا بود.
2. فدم بعدی تعویض شمع ها بود که مارک ngk ردم. ایندفه شتاب بیشتر شد ولی مصرف سوخت بازهم بالا بود.
3.قدم سوم من تعویض روغن تعویض فیلتر هوا، فیلتر بنزین، فیلتر روغن و شستن انژکتور با دستگاه اولتراسونیک بود که واقعا شتاب ماشین خوب شد ولی به همون نسبت مصرف سوخت هم خیلی بالا رفت. به طوریکه با 17 لیتر بنرین که تو پمپ بنزین زدم فقط 116 کیلومتر رفتم!!! و این یعنی فاجعه!!!!! اینم بگم که وقتی فیلتر بنزین رو عوض کردم و فیلتر قبلیشو بررسی کردم واقعا افتضاح بود و ازش لجن در میومد!!!
4. قدم بعدی من دیاگ بود که ببینم آیا مشکلی هست یا نه... که دیدم خداروشکر هیچ نوع خطایی رو نشون نداد.
اینم جهت راهنمایی بگم که ماشین با نیش استارت روشن میشه و تا 1 دقیقه که دور موتور حدود 1100 تاست و بعد گرم شدن موتور به حدود 800 دور میرسه.
تا حالا 600 تومن هرینه کردم ولی نتیجه نگرفتم...
امروز دوباره رفتم تعمیرگاه و موضوع رو به تعمیرکار گفتم فکر کرد و گفت فقط یه راه مونده اونم شستشوی دریچه گازه.... به نظر شما شستشوی دریچه گاز ریو کار درستیه و اینکه آیا من نتیجه می گیرم ازینکار؟؟؟
به نظر شما دوستان ماهر در مکانیک ماشین، من دیگه کدوم قسمت ماشین رو باید تعویض یا بررسی کنم؟؟؟ یعنی ممکنه جایی نشتی بنزین داشته باشم که باعث اینهمه مصرف سوخت میشه؟؟؟
اینم بگم جدیدا تو پارکینگ که ماشینو تازه روشن میکنم بوی بد بنزین از اگزوز خارج میشه فکر میکنم بخارات بنزین باشه که جدبدا متوجش شدم یعنی فکر کنم قبلا خبری ازش نبود.
خواهش میکنم کمکم کنین.
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”