کدومیکی سیلو دست دوم سمند معمولی صفر یا روآی
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
g, جان
روآ خودرویی که به نظر من خیلی سرتر از خودروهایی که گفتی ..من خودم روآ دارم البته چند روز دیگه تحویل میگیرم
خیلی در مورد ش تحقیق کردم:
گیربکسش تقویت شده -موتورش تقویت شده-وزنش کم شده -- رنگش متالیک است و ...
تازه توی ایران هر خودرویی که سری اولش میاد تو بازار مثل موتور و دیگر وسایل بهترین است برای اینکه واقعا روش کار می کنند تا مشتری جمع کنه
نظر من روآ مشگی متالیک
موفق باشید

روآ خودرویی که به نظر من خیلی سرتر از خودروهایی که گفتی ..من خودم روآ دارم البته چند روز دیگه تحویل میگیرم

خیلی در مورد ش تحقیق کردم:
گیربکسش تقویت شده -موتورش تقویت شده-وزنش کم شده -- رنگش متالیک است و ...
تازه توی ایران هر خودرویی که سری اولش میاد تو بازار مثل موتور و دیگر وسایل بهترین است برای اینکه واقعا روش کار می کنند تا مشتری جمع کنه

نظر من روآ مشگی متالیک

موفق باشید

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
-
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
-
- تماس:
ولی به نظر من 405 از لحاظ ایمنی بد ماشینی نیست(البته اگه اتش نگیره)من توی یه صحنه که نزدیک بود تصادف کنم با 145 تا سرعت وقتی که رفتم روی ترمز ماشین بدونه این که خط ترمزی به جا بذاره در حدود 5یا6متری که رفت جلو وایستاد.-------------------------------------------------------------------------------------------ای رسول بزرگ رستاخیز دست حق بهترین سلاح توست... .
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
-
- تماس:
ashli_shiraz,
وقتي ايشون حرف از سيلوي دست دوم و روا ميزنند شما ذهنتون به چند قيمت متبادر ميشه؟؟ سمند رو هم تازه به عنوان اضافه کردند !
ايشون 3 ماشين را نام بردند و شما هم يکي از انها را به ايشون پيشنهاد کنيد اگر قرار به پيشنهادهاي ديگري بود قطعا عنوان با پول مطرح ميشد (بهترين ماشين تا فلان قيمت) نه با چند نوع ماشين !
درضمن اگر سيلوي دست دوم با قيمت 8 ميليون ميخواهيد پي.ام بزنيد تا بهتون معرفي کنم.
وقتي ايشون حرف از سيلوي دست دوم و روا ميزنند شما ذهنتون به چند قيمت متبادر ميشه؟؟ سمند رو هم تازه به عنوان اضافه کردند !
ايشون 3 ماشين را نام بردند و شما هم يکي از انها را به ايشون پيشنهاد کنيد اگر قرار به پيشنهادهاي ديگري بود قطعا عنوان با پول مطرح ميشد (بهترين ماشين تا فلان قيمت) نه با چند نوع ماشين !
درضمن اگر سيلوي دست دوم با قيمت 8 ميليون ميخواهيد پي.ام بزنيد تا بهتون معرفي کنم.