متشکرم بابت تمام مطالب مفیدی که در اختیار همگان قرار میدید تا از شر مکانیک های بی تجربه و خرج های بی مورد خلاص بشیم.
من خودم سعی کردم طبق پیشنهاد شما اساتید گرامی، خصوصا آقای محمد آسمونی، تا حد امکان پس از بررسی مشکل و مشورت گرفتن از اهل فن و اطمینان صد در صد از خرابی یک قطعه، آن را تعویض یا تعمیر کنم. خلاصه از همه ممنونم
بنده یک پراید مدل 87 دارم که حدودا 5 ماه پیش خریدم. لنت های عقب را دو ماه پیش تعویض کردم. ولی هنگام باز کردن کاسه چرخ عقب خیلی به سختی در اومد. و دیدم که حدودا 2 میل لبه داره. فکر میکردم عادیه. ولی وقتی کاسه چرخ پراید مدل 82 که برای یکی از اقوام بود رو نگاه کردم، متوجه شدم کاسه چرخ پراید بنده خیلی بیشتر خورده شده. بنابراین با توجه به این که گاهی اوقات لنت عقب در سرعت های زیر 20 کیلومتر در ساعت سوت میکشد و لنت های عقب هم کره ای می باشد، احساس میکنم نیاز است کاسه چرخ را تعویض بنمایم. پس اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید آیا نیاز به تعویض دارم یا خیر، و اگر دارم، چگونه می توانم حلقه فلزی بلبرینگ که داخل کاسه چرخ می باشد را در بیاورم و این حلقه را در کاسه چرخ جدید جا بیندازم؟ چون زمان تعویض لنت عقب احساس کردم که به این راحتی در نمیاد.
اسم این حلقه را نمیدانم حقیقتا.

ضمنا اطراف لنت عقب هم بسیار بسیار کثیف و پر از زنگ زدگی وجود دارد. آیا نیاز است آن را بشورم؟ با چه چیزی تمیز کنم؟
روی صفحه ای که لنت های عقب قرار گرفته، رنگ وجود داشته، الان خشک شده و ریخته است. آیا نیاز است با چیزی مانند اسپری بعد از شستشو رنگ کنم؟ یا خیر.
با تشکر فراوان از راهنمایی شما اساتید.