خاموش شدن خودرو

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

خاموش شدن خودرو

پست توسط ninamona »

با سلام
من يه پرايد مدل 86 دوگانه شركتي دارم كه وقتي ميزنم رو گاز تو سرعت پايين مثلا پشت چراغ راهنما خاموش ميشه البته وقتي رو بنزين هم هست تو سربالايي ها داغ ميكنه يعني آمپرش تا وسط مي ياد و بعدش ريپ ميزنه و خاموش ميشه بهم گفتن از سنسور سرعتشه عوضش كردم بازم درست نشد گفتن از وايره جفت وايراشم عوض كردم بازم درست نشد گفتن از شمعشه اونم عوض كردم نشد البته قبلا چراغ چكش روشن ميشد ولي الان يه مدتيه كه ديگه روشن نميشه ديگه نميدونم چيكار كنم لطفا راهنماييم كنيد.
New Member

Re: خاموش شدن خودرو

پست توسط ninamona »

ninamona نوشته شده:با سلام
من يه پرايد مدل 86 دوگانه شركتي دارم كه وقتي ميزنم رو گاز تو سرعت پايين مثلا پشت چراغ راهنما خاموش ميشه البته وقتي رو بنزين هم هست تو سربالايي ها داغ ميكنه يعني آمپرش تا وسط مي ياد و بعدش ريپ ميزنه و خاموش ميشه بهم گفتن از سنسور سرعتشه عوضش كردم بازم درست نشد گفتن از وايره جفت وايراشم عوض كردم بازم درست نشد گفتن از شمعشه اونم عوض كردم نشد البته قبلا چراغ چكش روشن ميشد ولي الان يه مدتيه كه ديگه روشن نميشه ديگه نميدونم چيكار كنم لطفا راهنماييم كنيد.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط the.world.of.glue »

ببینید دوست عزیز
این موارد زمانی پیش میاد که سیستم سوخت رسانی کثیف باشه از جمله سوپاپ ها، انژکتور و ...
شما می تونین با ریختن یک تمیز کننده خوب این مشکل رو حل کنین
ضمنا اگر هر 5000 تا 7000 کیلومتر یک تمیز کننده در ماشین بریزین دیگه همچین مشکلی پیدا نمیکنین و ماشین کاملا خوش گاز می شه و به هیچ عنوان نیاز به باز کزدن انژکتور نیست.
برای راهنمایی بیشتر به این سایت مراجعه کنین
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
محل اقامت: AZ
سپاس‌های ارسالی: 213 بار
سپاس‌های دریافتی: 240 بار

پست توسط mohammad-ranjbar »

ninamona نوشته شده:با سلام

سلام دوست عزیز
اگر مشکل خاموش شدن روی دور ارام در حالا گاز دارید
استپر گاز . سوکت استپر از نظر لقی و سولفاته شدن . سنسور موقعیت دریچه گاز (پتانسیو متر دریچه گاز)

داغ کردن ماشین توی سربالایی اصلا ربطی به سیستم سوخت رسانی نداره و من توصیه میکنم بجای استفاده از خیلی از محصولات غیر اصولی و ضرر زدن به ماشین با بنزین خوب و تعویض زود تر از موعد فیلتر بنزین استفاده کنید
مایعی که بتونه کربن سوپاپ رو شست و شو بده حتما پدر انژکتور و پمپ بنزین و ریل سوخت و سر سیلندر و ... خیلی از چیزا رو درمیاره

اگر تعمیر موتور و کف تراشی انجام دادید احتمال داره از کوچه شدن محفظا احتراق باشه
اگر نه ترموستات و واتر پمپ و فشنگی اب و به موقع باز کزدن فن ها و درب رادیاتور و رسوب گرفتن رادیاتور و مجاری اب رو چک کنید
اگر واتر پمپ با تسمه دینام میچرخه شل بودن و سالم بودن تسمه چک بشه
اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا
فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت
پس تو را هر غم كه پيش آيد ز درد بر كسي تهمت منه، بر خويش گرد
فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”