سلام
من هم ۱۳۲ دارم مال من هم گاز میخورد وگاهی دور موتور تا ۶ هم میرفت چند جا رفتم ودرست نشد تا این که یک جوجه مهندس مشکلم را حل کرد محل ورودی هوا را باز کن چک کن تکه ای از پلاستیک جدا نشده وزیر ورودی سوخت نرفته باشه
مشکل گاز خوردن پراید hp+
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
Re:
MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:aliot نوشته شده:با سلام
پراید من هم دوگانه سوزه ... ولی فقط روی بنزین زیاد گاز میخوره ؟
آیا مشکل از استپر است ؟
روی بنزین , با موتور سرد روشن کنید بدون گاز دادن
آیا دور موتور بالاست ؟
یا اولش خوبه و تدریجاً با گرم شدن موتور , دور موتور میره بالا ؟
در ابتدا که موتور روشن میشه در حالت سرد دور روی 1200 تا 1500 هست و وقتی گرم میشه مخصوصا هنگام رانندگی وقتی کلاچ میگیرم دور تا 2500 هم بالا میره و بالا میمونه و کم کم پایین میاد روی 1500 گیر میکنه . خیلی کم میشه به دور نرمال 800 برسه .
تقریبا همون حالتی هست که شما فرمودین با گرم شدن موتور ، بیشتر گاز میخوره .
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4737 بار
- سپاسهای دریافتی: 8764 بار
aliot نوشته شده:MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:aliot نوشته شده:با سلام
پراید من هم دوگانه سوزه ... ولی فقط روی بنزین زیاد گاز میخوره ؟
آیا مشکل از استپر است ؟
روی بنزین , با موتور سرد روشن کنید بدون گاز دادن
آیا دور موتور بالاست ؟
یا اولش خوبه و تدریجاً با گرم شدن موتور , دور موتور میره بالا ؟
در ابتدا که موتور روشن میشه در حالت سرد دور روی 1200 تا 1500 هست و وقتی گرم میشه مخصوصا هنگام رانندگی وقتی کلاچ میگیرم دور تا 2500 هم بالا میره و بالا میمونه و کم کم پایین میاد روی 1500 گیر میکنه . خیلی کم میشه به دور نرمال 800 برسه .
تقریبا همون حالتی هست که شما فرمودین با گرم شدن موتور ، بیشتر گاز میخوره .
یه وقت که نرمال میشه سریعاً فیش استپز رو بکشین و رانندگی کنین اما اصلا کولر روشن نکنین
آیا باز هم دور موتور میره بالا ؟
اگر دیگه بالا نرفت پس یا استپر مشکل داره و یا کامپیوتر به دلیلی پیام اشتباه میده به استپر و سرش کوتاه میشه و هوای زیاد میره توی موتور و دور موتور میره بالا
درضمن اگر بالا رفتن دور موتور فقط از استپر باشه , دور موتور نوسانی میشه یعنی هی میره بالا میاد پائین چون با بالا رفتنش بنزین کم میاره و افت میکنه بعدش دوباره میره بالا و افت میکنه با سیکل منظم
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
Re: مشکل گاز خوردن پراید hp+
من هم این مشکلو دارم و واقعا گیج شدم چون استپرم رو هم عوض کردم. وقتی دور موتورم خود به خود بالا میره تنها راهش اینکه که خاموش روشنش کنم تا درست بشه. دوستان اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنهون میشم
-
- سپاسهای ارسالی: 373 بار
- سپاسهای دریافتی: 1777 بار
این مشکل با ECU های جدید زیاد دیده شده
گاهی هم دور نمیگیره مشاین با گرم شدن تو ماشینهای قدیمی با زیمنس هم این مشکل با عوض کردن استپ موتور شروع میشد یکی هم مشکلاتی با سوخت توی کشور وجود دار و تنها مشکل از پرایدها نیست
شما سنسور دریچه گاز رو هم عوض کنید این مشکل از اون هممیتونه باشه خود دریچه گازهای جدید هم به خاطر مشکل تو ساخت قسمت هوزینگ استپ موتور نشتی دارن و ماشین گاز میخوره دارن
تو یه جزوهابلاغیه به نمایندگی میخوندم که برق ورودی ECU هم باید چک بشه
متاسفانه پراید این مشکل شایع رو داره و اینکه شما نمیدونید که قطعه ای عوض کردید مثلا استپ موتور واقعا درست کار میکنه یا یک کالای نا مرغوب و بدون کنترل کیفی ممناسب هستش ؟ تجربه به من نشون داره استپر هایی که بعدا خریداری میشن اونقدر دقیق نیستن و لگ تو عملکردشون هست و حتی عملکرد و کیفیت وحشتناکی دارن . ولی احتمال اینکه مشکل شما از دریچه گاز و سنسور دریچه گاز باشه
گاهی هم دور نمیگیره مشاین با گرم شدن تو ماشینهای قدیمی با زیمنس هم این مشکل با عوض کردن استپ موتور شروع میشد یکی هم مشکلاتی با سوخت توی کشور وجود دار و تنها مشکل از پرایدها نیست
شما سنسور دریچه گاز رو هم عوض کنید این مشکل از اون هممیتونه باشه خود دریچه گازهای جدید هم به خاطر مشکل تو ساخت قسمت هوزینگ استپ موتور نشتی دارن و ماشین گاز میخوره دارن
تو یه جزوهابلاغیه به نمایندگی میخوندم که برق ورودی ECU هم باید چک بشه
متاسفانه پراید این مشکل شایع رو داره و اینکه شما نمیدونید که قطعه ای عوض کردید مثلا استپ موتور واقعا درست کار میکنه یا یک کالای نا مرغوب و بدون کنترل کیفی ممناسب هستش ؟ تجربه به من نشون داره استپر هایی که بعدا خریداری میشن اونقدر دقیق نیستن و لگ تو عملکردشون هست و حتی عملکرد و کیفیت وحشتناکی دارن . ولی احتمال اینکه مشکل شما از دریچه گاز و سنسور دریچه گاز باشه
به رویاهایت بی اندیش ..........
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4737 بار
- سپاسهای دریافتی: 8764 بار
سلام
چند مورد از این مشکل با فلاش کردنِ برنامه ی کامپیوتر درست شد یعنی برنامه اش رو پاک میکنند و دوباره میریزند روش
چند مورد از این مشکل با فلاش کردنِ برنامه ی کامپیوتر درست شد یعنی برنامه اش رو پاک میکنند و دوباره میریزند روش
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
با سلام خدمت دوستان
من هم پرايد hp و مدل ٩٣ و ecuمدل بوش دارم چند روزي است كه دور موتور هنگام خلاص يا كلاچ گرفتن بالا ميره وقتي ميزنم دنده دور موتور مياد پايين و ثابت حدود ٢ميمونه .استپر موتور و سنسور ديچه گاز را عوض كردم و همچنين ecuرا فلش كردم درست نشد ك نشد اصفهان هستم اگر كسي را ميشناسيد ك تونسته مشكل را حل كنه (مشكل مشابه)ب من اطلاع بدين و همچنين راهنمايي بفرماييد بسيار سپاسگذار ميشوم
من هم پرايد hp و مدل ٩٣ و ecuمدل بوش دارم چند روزي است كه دور موتور هنگام خلاص يا كلاچ گرفتن بالا ميره وقتي ميزنم دنده دور موتور مياد پايين و ثابت حدود ٢ميمونه .استپر موتور و سنسور ديچه گاز را عوض كردم و همچنين ecuرا فلش كردم درست نشد ك نشد اصفهان هستم اگر كسي را ميشناسيد ك تونسته مشكل را حل كنه (مشكل مشابه)ب من اطلاع بدين و همچنين راهنمايي بفرماييد بسيار سپاسگذار ميشوم
- سپاسهای ارسالی: 124 بار
- سپاسهای دریافتی: 42 بار
Alinsr نوشته شده:با سلام خدمت دوستان
مشکل شما مربوط به سیم کشی مسیر انژکتور هست..که برا من هم همین مشابه این مشکل بود و سیم کشی سنسور دریچه گاز مشکل داشت..شما یه کار کن وقتی گاز میخوره و دور موتور رفته بالا برو رشته سیمی که به سنسور دریچه گاز وصل هست رو تکون بده ببین دور موتور میاد پایین؟
برگ ها همه ریختن... ولی شاخه هست...
سلام .برای پراید بنده هم الکی دور موتور بالا میرفت .دریچه موتور را عوض کردن تا یک هفته خوب بود ولی دوباره شروع شد .مشکل در سوکتها بود .سوکت سنسور را یه بار باز و بسته میکردم تا یکسال گاز نمیخورد .
-
dadaMeysam نوشته شده: یکشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۴, ۴:۵۹ ب.ظ سلام
آقا ما یه 132 دوگانه کارخونه HP+ مدل 91 داریم که الکی گاز میخوره. هر جا بردم دستگاه دیاگ گذاشتند نتونستند درست کنند.گاز خوردنش هم تو حالت حرکت هست هم وقتی که وایساده دور موتور تا 3 میره بالا گاهی وقتا هم تا 4 و 5، اگه کلاج رو نگه دارم و یه نیش گاز بدم دور موتور میاد پایین ولی دوباره میره بالا و رو عصابه.خوده سایپا میگه 1 و 900 بده موتور ماشینو عوض کنیم.یه مهندس علی ممنون نامی هم هست میگه باید ecu باز بشه برنامش عوض بشه هزینش بین 100 تا 300 تومنه. میخوام بدونم بدون عوض کردن برنامش راهی هست مشکلش حل بشه!!!
این هم عکس موتور
خواهشا کمک کنید
اینم جیمیلم
dadameysam74@gmail.com
pervisir نوشته شده: یکشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۶, ۸:۲۷ ق.ظ سلام .برای پراید بنده هم الکی دور موتور بالا میرفت .دریچه موتور را عوض کردن تا یک هفته خوب بود ولی دوباره شروع شد .مشکل در سوکتها بود .سوکت سنسور را یه بار باز و بسته میکردم تا یکسال گاز نمیخورد .
[media][/media]pervisir نوشته شده: یکشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۶, ۸:۲۷ ق.ظ سلام .برای پراید بنده هم الکی دور موتور بالا میرفت .دریچه موتور را عوض کردن تا یک هفته خوب بود ولی دوباره شروع شد .مشکل در سوکتها بود .سوکت سنسور را یه بار باز و بسته میکردم تا یکسال گاز نمیخورد .
سلام من اصلا تو ماشین شما استپر نمیبینم چرا