عیب در سیستم برق سمند ef7پایه گاز سوز

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: بوشهر
سپاس‌های ارسالی: 517 بار
سپاس‌های دریافتی: 364 بار
تماس:

عیب در سیستم برق سمند ef7پایه گاز سوز

پست توسط mosiuo »

با سلام خدمت دوستان عزیز
یه خودرو سمند ef7پایه گاز سوز دارم مدل 89 که صفر از نمایندگی در سال 89 گرفتم.بعد از گذشت یک سال یه مشکلی پیدا کرد که هنوزم نتونستم کامل حلش کنم اونم اینه که وقتی کولرش رو روشن میکنی چراغ چک خودرو روشن میشه و موتو به اسطلاح سه کار میکنه یعنی یک پیستون از کار میفته خیلی جاها بردمش اما هیشکی نتونست درمونش کنه.تا همین امسال فهمیدم مشکل از دسته سیم موتورشه که قیمتشم 600 هزاره بالاخره اینم عوض کردم اما دوباره همونجوری شد .البته تازه فهمیدم که همه ماشینهای سمند این مدل این مشکل رو داشتن و ایرانخودرو صداشو در نیاورده.نمیدونم کسی از دوستان این مشکل براش پیش اومده یا نه اگه کسی راه قطعی تعمیرش رو میدونه لطفا بگه.
مرسی
اشک های که پس از هر شکست میریزیم، عرق هایست که برای پیروزی نریخته ایم!!!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4737 بار
سپاس‌های دریافتی: 8764 بار

Re: عیب در سیستم برق سمند ef7پایه گاز سوز

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

mosiuo نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزیز
یه خودرو سمند ef7پایه گاز سوز دارم مدل 89 که صفر از نمایندگی در سال 89 گرفتم.بعد از گذشت یک سال یه مشکلی پیدا کرد که هنوزم نتونستم کامل حلش کنم اونم اینه که وقتی کولرش رو روشن میکنی چراغ چک خودرو روشن میشه و موتو به اصطلاح سه کار میکنه یعنی یک پیستون از کار میفته خیلی جاها بردمش اما هیشکی نتونست درمونش کنه تا همین امسال فهمیدم مشکل از دسته سیم موتورشه که قیمتشم 600 هزاره بالاخره اینم عوض کردم اما دوباره همونجوری شد .
البته تازه فهمیدم که همه ماشینهای سمند این مدل این مشکل رو داشتن و ایرانخودرو صداشو در نیاورده.نمیدونم کسی از دوستان این مشکل براش پیش اومده یا نه اگه کسی راه قطعی تعمیرش رو میدونه لطفا بگه.
مرسی

سلام
عیب یابی درست انجام نشده
اگر دوست دارین اینترنتی عیب یابی کنیم به سوالاتی که مطرح میشه پاسخ دقیق بدین تا عیب پیدا بشه بإذن الله
1- سه کار میکنه یعنی با روشن کردن کولر , موتور به لرزش می افته ؟
2- این مشکل فقط در دور آرام پیش میاد یا در حال حرکت هم همینطوره ؟
3- واقعاً یک پیستون از کار میافته یا این تصور شما هست ؟
4- اگر واقعاً یک پیستون از کار میافته و ماشین 3 سیلندر کار میکنه , آیا موقع لرزش , وایرشمعها رو تَک تک کشیدین تا ببینین کدوم پیستون از کار میافته ؟
5- دیاگ زدین ببینین چه خطائی نشون میده ؟
6- از کجا فهمیدین عیب از سیمهای موتور هست ؟

اینها رو فعلاً پاسخ بدین برای شروع عیب یابی
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: بوشهر
سپاس‌های ارسالی: 517 بار
سپاس‌های دریافتی: 364 بار
تماس:

پست توسط mosiuo »

ماشین رو تمام نمایندگیهای استان بوشهر و شیراز بردم جوابی نگرفتم فقط پول خرج کردم.
1:این اتفاق معمولا با روشن کردن کولر صورت میگیره اما همیشگی هم نیست بعضی وقتا هست که باید خیلی هم باهاش مسیر رو طی کنی تا به این حالت دچار بشه بعضی وقتا هم همون اول کولر روشن کردن دچار میشه و چراغ چک روشن میشه اکثرا هم تو هوای گرم جنوب اینجوری میشه که فشار به ماشین میاد.
2:وقتی اینجوری میشه دیگه چه اروم باهاش بری یا تند فرقی نمیکنه معمولا با یه بار خاموش و روشن کردن موتور درست میشه اما فقط برا چند دقیقه.
3:حرفیه که تعمیر کارا میزنن موتور شروع به لرزش میکنه کم جون میشه و در حالت توقف ممکنه خاموشم بشه تو این حالت دیگه بزنی رو بنزینم فرقی نداره براش.
4:یادم میاد که اولای این قضیه هر تعمیر گاهی میرفتم همین کار رو میکرد اما بعدش دستگاه عیب یابش رو میاورد و یه نظریه میداد و میرفت.
5:اول گفتن مشکل از دسته سیمه عوض کردم درست نشد.بعد گفتن خطای سنسور اکسیژن میزه اینم عوض کردم درست نشد دیگه فقط مونده موتور رو یه جا عوض کنم.لعنت بر ایران خودرو
6:من که تعمیر کارش نیستم فقط حرفای رو میزنم که تو این چند سال تعمیر کارا زدن.هر حرفی رو چندتاشون میگفتن مجبور بودم قبول کنم.ظاهرا ایران خودرو هم اعلام کرده بوده که این مدلا برن دسته سیم رو بهینه کنن.
مرسی داداش
اشک های که پس از هر شکست میریزیم، عرق هایست که برای پیروزی نریخته ایم!!!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4737 بار
سپاس‌های دریافتی: 8764 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام
آیا کسی به استپر شک کرد ؟
بنده احتمال زیاد میدم که استپر مشکل داره
در دور آرام , استپر کار تنظیم هوای موتور رو انجام میده تا موتور به لرزش نیافته و یا خاموس نشه

دور آرام یا سلو يعنی موتور روشن , دنده خلاص , بدون گاز دادن

به انگلیسی اسمش ideal air control valve یا iac valve هست . سوپاپ کنترل هوای دور آرام
عکسها و کلیپهاش:
[External Link Removed for Guests]
به محض روشن شدن کولر در دور آرام , سر استپر اندکی به عقب برمیگرده تا هوای بیشتری به سیلندرها برسه و دور مونور بالا بره و به لرزش نیافته و یا خاموش نشه
با سرعتِ ثابتِ 70km برونید در یک جاده ی خلوت , کولر رو روشن کنین بدون اینکه پاتون رو از روی گاز بردارین
اگر هیچ مشکلی پیش نیومد و موتور به لرزش نیافتاد پس مشکل از استپر هست
اگر در همون حال کم کم متوقف بشید یا پا رو روی کلاچ گذاشتین , نشکل شروع شد پس به احتمال 99% استپر مشکل داره
استپر گران هست باید اول تست بشه بعدش تمیز بشه و سرش اندازه گرفته بشه
اگر همه چیز درسته اما باز درست کار نمیکنه پس یا یکی از سیمهاش قطعه یا خودش خرابه
شما گفتین چراغ چک روشن میشه پس احتمال اینکه یکی از سیمهای استپر از داخل قطعی داره خیلی زیاده
وقتی موتور به لرزش میافته سیمها رو تکون بدین ببینین تاثیری داره ؟
البته شما گفتین سیمهای موتور رو تعویض کردین درست نشد
اگر سیم استپر هم عوض شده پس احتمال معیوب بودن خود استپر قوت میگیره
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”