فشنگی فن پراید
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
فشنگی فن پراید
سلام ، من مدتیه یه مشکلی پیش اومده 3-4 تا هم فشنگی فن عوض کردم ( شرکتی - سامفر - کره ای ) سوییچ رو که باز میکنم فن کار میکنه حتی در حالت سرد بودن موتور . سیم کشی مشکلی نداره رله ها ردیفه سیم رو از سوکت فشنگی در میارم میزنم بدنه قطع میکنه حرکت فن رو آخرین بار دیروز یه کرهای گرفتم(به گفته تعمیر کارش اصل ) همونجا خوب بود و فن کار نمیکرد و نیم ساعتی تقریبا صبر کردیم آمپر اومد بالا و فن شروع به کار کرد ( رو حدود 85 ) بعد از مدتی مجددا قطع کرد که آمپر اومد پایین. 3-4 ساعت بعدش دوباره تا سوییچ رو باز کردم فن هم کار کرد . لطفا اگه کسی از مشکل سر درآورده یا با مورد مشابهی برخورد داشته راهنمایی کنه
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4737 بار
- سپاسهای دریافتی: 8764 بار
Re: فشنگی فن پراید
سلام
فن با دور تند کار میکنه یا دور کند؟
دو مدار جداگانه دازه و دو رله ی جدا
اگر پلاتین تویِ رله چسبانده باشه فن خاموش نمیشه . روکش بیشتر رله ها رو میشه برداشت و داخلش رو چک کرد
آهنربای توی رله هم از کامپیوتر برق میگیره
کامپیوتر هم از سنسور دمای آب(فشنگی) پیام میگیره
اگر حرارت کم باشه از یکی از ترمینالهای کامپیوتر برق 12 ولت یا آمپر ضعیف میره برای آهنربای رله ی دور کند و پلاتینش میچسبه و مدار برق مثبت باتری وصل میشه به فن از طریق یک مقاومت تا ولتاژش بشه حدود 10 یا 9 ولت و فن با دور کند روشن میشه
اگر موتور خیلی داغ بشه و یا کولر روشن بشه , از یک ترمینال دیگه برق میره برای آهنربای رله ی دور تند و برق 12 ولت باتری وصل میشه به فن و با سرعت زیاد روشن میشه
اگر چند تا سنسور عوض کردین پس مشکل از سنسور نیست
سر منفی باتری رو 5 دقیقه بردارین و بعدش وصل کنین شاید کامپیوتر قاطی کرده و درست بشه
در بیشتر ماشینها اگر با موتور روشن فیش سنسور رو بکشین فن با دور کند روشن میشه
این نشانه ی سالم بودن سیمها و کامپیوتر و رله ی دور کند هست
اگر مطمئن هستین که آهنربای توی رله ها سالمه پس به احتمال زیاد کامپیوتر مشکل داره
فن با دور تند کار میکنه یا دور کند؟
دو مدار جداگانه دازه و دو رله ی جدا
اگر پلاتین تویِ رله چسبانده باشه فن خاموش نمیشه . روکش بیشتر رله ها رو میشه برداشت و داخلش رو چک کرد
آهنربای توی رله هم از کامپیوتر برق میگیره
کامپیوتر هم از سنسور دمای آب(فشنگی) پیام میگیره
اگر حرارت کم باشه از یکی از ترمینالهای کامپیوتر برق 12 ولت یا آمپر ضعیف میره برای آهنربای رله ی دور کند و پلاتینش میچسبه و مدار برق مثبت باتری وصل میشه به فن از طریق یک مقاومت تا ولتاژش بشه حدود 10 یا 9 ولت و فن با دور کند روشن میشه
اگر موتور خیلی داغ بشه و یا کولر روشن بشه , از یک ترمینال دیگه برق میره برای آهنربای رله ی دور تند و برق 12 ولت باتری وصل میشه به فن و با سرعت زیاد روشن میشه
اگر چند تا سنسور عوض کردین پس مشکل از سنسور نیست
سر منفی باتری رو 5 دقیقه بردارین و بعدش وصل کنین شاید کامپیوتر قاطی کرده و درست بشه
در بیشتر ماشینها اگر با موتور روشن فیش سنسور رو بکشین فن با دور کند روشن میشه
این نشانه ی سالم بودن سیمها و کامپیوتر و رله ی دور کند هست
اگر مطمئن هستین که آهنربای توی رله ها سالمه پس به احتمال زیاد کامپیوتر مشکل داره
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
-
- محل اقامت: حومه تهران
- سپاسهای ارسالی: 274 بار
- سپاسهای دریافتی: 130 بار
- تماس:
با اجازه اقا محمد عزیز
به نظر من به احتمال از ترمسات هم میتونه باشه چون عرض کردن امپر سریع میره بالا تا 85
کامپیوتر ماشین هم وقتی میبینه امپر دما بالا رفته فرمان روشن شدن فن رو صادر میکنه
باز هم آقا محمد آسمانی متخصص و من از تجربیات تون یاد میگیرم نظر شما مهمتر و تخصصی تر بوده
به نظر من به احتمال از ترمسات هم میتونه باشه چون عرض کردن امپر سریع میره بالا تا 85
کامپیوتر ماشین هم وقتی میبینه امپر دما بالا رفته فرمان روشن شدن فن رو صادر میکنه
باز هم آقا محمد آسمانی متخصص و من از تجربیات تون یاد میگیرم نظر شما مهمتر و تخصصی تر بوده
هاچبک پراید نیست 

سلام منم یه پراید کاربراتور دارم همین مشکل شمع فن دارم تا حالا چهار تا عوض کردم ولی یه هفته خوبه دوباره یکسره میشه هر جایی هم میبرم میگن شمع فن مشکل داره.حالا کسی می دونه مشکل از کجاست