صدای گیربکس پارس با گرفتن کلاج قطع میشود

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

صدای گیربکس پارس با گرفتن کلاج قطع میشود

پست توسط judo.2007 »

هودروی پارس دوهفته اس که موتور کلا تعمیر شده و صفحه و کلاج نو لست بدلیل بی دقتی تعمیرکار دو پیچ صفحه کلاج شل بود و خر خر میکرد خلاصه گیر بکس باز شد و صفحه درومد ظاهرا تاب نداست و سالم بود دوباره بسته شد و جهت اطمینان بلبرینگ کلاج نیز عوص شو و والئو انداختم الان اون مشکل حل شده مناسفانه اکنون خودرو در حالت درجا صدایی شبیه تق تق ضعیفی میاد که با گرفتن کلاج قطع میشه؛ و در حال حرکت هم هیچ صدایی ظاهرا من نمیشنوم حالا مشکل از کجاست ایا دوباره باید هزینه کنم و گیربکس بیاد پایین ایا مشکل میتونه خطر ُساز باشه و میتونم بدون نگرانی مسافرت برم یا خیر؟ متشکر؛و سوال دوم اینکه بلافاصله پس از خاموش کردن خودرو وقتی گیج روغن و در میارم بسیار داغ هست و نمیشه دست زد در حالیکه فن به درستی عمل کرده و آمپر اب روی ۹۰ میباشد با توجه به اینکه قبل تعمیر موتور اب روغن قاطی میکرد با تعویض سه باره اب و ضد یخ رادیات باز هم روغن از سابق مانده در درب رادیات و در اب مشاهده میشود این اشکالی ایجاد نمیکند؟این چطور روغن تمیز میشه؟اینطور رانندگی با وجود مقدار ناچیز روغن در رادیات اشکالی در خنک کنندگی خودرو بوجود نمیاورد؟
Major I
Major I
محل اقامت: حومه تهران
سپاس‌های ارسالی: 274 بار
سپاس‌های دریافتی: 130 بار
تماس:

Re: صدای گیربکس پارس با گرفتن کلاج قطع میشود

پست توسط محسن فلاح »

judo.2007 نوشته شده:هودروی پارس دوهفته اس که موتور کلا تعمیر شده و صفحه و کلاج نو لست بدلیل بی دقتی تعمیرکار دو پیچ صفحه کلاج شل بود و خر خر میکرد خلاصه گیر بکس باز شد و صفحه درومد ظاهرا تاب نداست و سالم بود دوباره بسته شد و جهت اطمینان بلبرینگ کلاج نیز عوص شو و والئو انداختم الان اون مشکل حل شده مناسفانه اکنون خودرو در حالت درجا صدایی شبیه تق تق ضعیفی میاد که با گرفتن کلاج قطع میشه؛ و در حال حرکت هم هیچ صدایی ظاهرا من نمیشنوم حالا مشکل از کجاست ایا دوباره باید هزینه کنم و گیربکس بیاد پایین ایا مشکل میتونه خطر ُساز باشه و میتونم بدون نگرانی مسافرت برم یا خیر؟ متشکر؛و سوال دوم اینکه بلافاصله پس از خاموش کردن خودرو وقتی گیج روغن و در میارم بسیار داغ هست و نمیشه دست زد در حالیکه فن به درستی عمل کرده و آمپر اب روی ۹۰ میباشد با توجه به اینکه قبل تعمیر موتور اب روغن قاطی میکرد با تعویض سه باره اب و ضد یخ رادیات باز هم روغن از سابق مانده در درب رادیات و در اب مشاهده میشود این اشکالی ایجاد نمیکند؟این چطور روغن تمیز میشه؟اینطور رانندگی با وجود مقدار ناچیز روغن در رادیات اشکالی در خنک کنندگی خودرو بوجود نمیاورد؟

مشابه همین مشکل شما برای پراید پدرم بوده که
فکر میکردیم از بلبرینگ کلاچ است
ولی بعداز باز کردن گیربکس بلبرینگ های داخل گیربکس از بین رفته بودن .علت این مشکل وکلی هذینه هم

دزدی تعویض روغن که نیم لیتر واسگازین داخل گیربکس ریخته

فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
هاچبک پراید نیست تصویر
New Member

Re: صدای گیربکس پارس با گرفتن کلاج قطع میشود

پست توسط judo.2007 »

Up....لطفا اساتید به این سه سوال موجود در متن پاسخ بدهند چند ماهه درگیرم
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”