Mamaldrug نوشته شده: شنبه ۳ آذر ۱۳۹۷, ۱۲:۵۲ ب.ظ ممنون از راهنماییتون.
من تماما سیستم اگزوز و کاتالیزورها و واشرها رو تعویض کردم و بارها توسط اگزوزساز کنترل شده و میگن هیچگونه نشتی نداره.
سر اگزوز خمیده رو به پایین بود و بو میومد و من حتی با یه سراگزوز از زیر سپر کشیدم بیرون.ولی بو همچنان میاد.
درها رو ریگلاژ کردم و برای صندوق عقب نوار درزبند استفاده کردم اما رفع نشد.
اما فکر میکنم این ایراد مربوط به سیستم اگزوز نیست.چون فقط تو جاده و وقتی که پا رو از روی گاز برمیدارم،مخصوصا زمانی که جاده یه مقدار حالت سرازیری داره اتفاق میفته و بقیه موارد مشکلی ندارم.حتی اگه ماشین رو در اون حالت تو حالت خلاص بذارم بو قطع میشه. در حالی که اگه مربوط به اگزوز باشه تو سربالایی ها که فشار بیشتره باید بیشتر خودشو نشون بده.
موتور حتی یه قطره آب و روغن کم نمیکنه.شمع ها هم تازه عوض شدن و بازشون هم میکنم تمیز تمیز هستند.مصرف ماشینم هم خوبه.
فکر میکنم ایراد مربوط به ecu یا قطعه ای باشه که زمانی که موتور در اون حالت خاص قرار میگیره بو شروع میشه.
نمیدونم چه کار باید کرد؟
سلام
قابلی نداشت دوست عزیز
.
وقتی توی یک ماشین گرانقیمت هستیم مثل بی ام و یا بنز یا کادیلاک یا فورد و غیره , اگه پنجره ها بشته باشه و دریچه ی هوای تازه هم بسته باشه , اگر وسط جنگل آتش گرفته هم باشید هیچ بویی نمیاد توی ماشین چون به خوبی ایزوله شده
.
.
ماشین شما 2 مشکل داره :
1- تولید بوی بد
2- رخنه ی این بو به داخل اتاقش
.
شما اول باید ببینید بوی چی هست
بوی روغن سوزی ؟ یا بوی خام سوزی ؟ یا بوی عادیِ گازهای اگزوز ماشین سالم ؟
جواب این سوال خیلی کمک میکنه به حل مشکلتون
.
کار بعدی اینه که راهِ نفوذ این بو به اتاق رو پیدا کنین
آیا دریچه ی هوای تازه کاملاً بسته میشه و سالم هست یا معیوبه و کامل بسته نمیشه ؟
جواب این سوال هم خیلی مهم هست در حل مشکل
.
تستش خیلی ساده هست :
کانالهای روی داشبورد رو طوری تنظیم کنین که باد فقط از کانالهای جلوی داشبورد خارج بشه یعنی از روی داشبورد و کنار پاها باد نزنه اصلاً
بخاری و کولر خاموش باشه
دریچه ی هوای تازه رو ببندین (اگر دکمه اش چراغ داره باید چراغش روشن باشه تا دریچه بسته باشه )
.

[External Link Removed for Guests]

عکسهای بیشتر
.
تمام پنجره ها هم بسته باشه
حالا رانندگی کنین با سرعت زیاد در جای ایمن . باید اصلاً باد نیاد از کانالهای روی داشبورد
اگر حتی ذره ای باد میاد از کانالهای روی داشبورد پس دریچه اش معیوبه و درست بسته نمیشه
معیوب بودن این دریچه باعث میشه که گازهای اطراف موتور بیاد توی اتاق
ضمناً در دیواره ی بین اتاق و موتور هم هیچ روزنه ای نباید باشه . به این دیواره میگن فایر وال firewall