خاموش شدن 206 sd دوگانه سوز در حرکت - ایست

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

خاموش شدن 206 sd دوگانه سوز در حرکت - ایست

پست توسط mehdishadmehr »

سلام لطفا کمکم کنید ...
اقا ماشین من هم تو حرکت هم تو حالت ایست کامل و خلاص خاموش میکنه خود بخود ، بعدش هر چی استارت میزنم ماشین قشنگ استارت میخوره و در این حالت پمپ بنزینو چک میکنم هم برق داره هم کار میکنه و هم بنزین تا انژکتور میره اما ماشین روشن نمیشه ک نمیشه و باید انقد ب ایستم ک سرد بشه یا زمان بگذره و بعد استارت میزنم روشن میشه بعدش یه نکته مهم موقعه ای ک استارت میخوره روشن نمیشه سر سوکتهای که ب انژکتور وصله رو چراغ تست زدم مثبت سوکت برق داره اما منفیش برق نداره یعنی منفی قطع میشه توی این حالت ....و یه نکته ای رو بگم ک چه قبل خاموشی و چه بعدش ماشین تو حرکت هر ازگاهی ریپ میزنه اینجور نیس که تو دنده خاص و تو سرعت خاص و پشت هم باشه یکی 2 بار شایدم بیشتر شایدم کمتر ریپ میزنه بعدش خاموش میشه مخصوصا وقتهایی ک باک بنزین ماشین نشانگرش نزدیک 1/2 یا بیشتر باشه و اگه خاموشی توی حرکت اتفاق بیفته دنده بدم ماشین روشن میشه .....
... کوئل .وایر. شمع. پمپ بنزین. بی ام اس. دینام. دریچه گاز
سنسور اکسیژن. سنسور فشار هوا . سنسور دور موتور . سنسور سرعت.....همه اینا سالم هستن...
... فقط : کنستر بنزین نیس رو ماشین ..بی اس آی . استپر . ای سی یو . رو تست نکردم راستش ای سی یو ماشین من : جی 35 هست ماشین منم اس دی 2گانه سوزه و کسی ای سی یو تست نداشت ک تست کنم بعدش من فکر میکنم ای سی یو سالمه چون چراغ چک روشن نیست فقط اون بالا سمت چپ چراغ کمربند ایمنی و ایربک روشنه ...
دوستان لطفا راهنمایی کنید ...
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 124 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

Re: خاموش شدن 206 sd دوگانه سوز در حرکت - ایست

پست توسط dariush074 »

mehdishadmehr نوشته شده:سلام لطفا کمکم کنید ...
اقا ماشین من هم تو حرکت هم تو حالت ایست کامل و خلاص خاموش میکنه خود بخود ، بعدش هر چی استارت میزنم ماشین قشنگ استارت میخوره و در این حالت پمپ بنزینو چک میکنم هم برق داره هم کار میکنه و هم بنزین تا انژکتور میره اما ماشین روشن نمیشه ک نمیشه و باید انقد ب ایستم ک سرد بشه یا زمان بگذره و بعد استارت میزنم روشن میشه بعدش یه نکته مهم موقعه ای ک استارت میخوره روشن نمیشه سر سوکتهای که ب انژکتور وصله رو چراغ تست زدم مثبت سوکت برق داره اما منفیش برق نداره یعنی منفی قطع میشه توی این حالت ....و یه نکته ای رو بگم ک چه قبل خاموشی و چه بعدش ماشین تو حرکت هر ازگاهی ریپ میزنه اینجور نیس که تو دنده خاص و تو سرعت خاص و پشت هم باشه یکی 2 بار شایدم بیشتر شایدم کمتر ریپ میزنه بعدش خاموش میشه مخصوصا وقتهایی ک باک بنزین ماشین نشانگرش نزدیک 1/2 یا بیشتر باشه و اگه خاموشی توی حرکت اتفاق بیفته دنده بدم ماشین روشن میشه .....
... کوئل .وایر. شمع. پمپ بنزین. بی ام اس. دینام. دریچه گاز
سنسور اکسیژن. سنسور فشار هوا . سنسور دور موتور . سنسور سرعت.....همه اینا سالم هستن...
... فقط : کنستر بنزین نیس رو ماشین ..بی اس آی . استپر . ای سی یو . رو تست نکردم راستش ای سی یو ماشین من : جی 35 هست ماشین منم اس دی 2گانه سوزه و کسی ای سی یو تست نداشت ک تست کنم بعدش من فکر میکنم ای سی یو سالمه چون چراغ چک روشن نیست فقط اون بالا سمت چپ چراغ کمربند ایمنی و ایربک روشنه ...
دوستان لطفا راهنمایی کنید ...

این خاموش شدن خود به خود فقط تو حالت بنزین هست یا تو حالت گاز هم این اتفاق میفته؟
وقتی در حالت گرم روشن نمیشه یکی از علت هاش اینه که ماشین خفه کرده . تو اون حالت گاز رو تا ته فشار بده و استارت بزن ببین روشن میشه؟
برگ ها همه ریختن... ولی شاخه هست...
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: خاموش شدن 206 sd دوگانه سوز در حرکت - ایست

پست توسط mehdishadmehr »

سلام
گاز ک فعلا قطع هس چون سوزنشو در آوردم و فعلا با بنزین کار میکنه...
خفه نمیکنه ... بعدش گاز رو تا ته هم فشار میدم استارت میزنم روشن نمیشه اصلا..
ماشین خوب استارت میخوره پشت آمپر برق دارم پمپ بنزینم سالمه شیلنگ بنزین رو از سر ریل سوخت در آوردم و بنزین تا انژکتور میره پس خیالتون راحت پمپ سالمه ... مشکل اینجاس ک سوکتهایی ک سر انژکتور وصل میشه در این مواقع ک استارت میخوره روشن نمیشه قسمت منفی سوکت قطع میشه و فقط مثبت وصله و بخاطر همین جرقه ایجاد نمیشه .... بعدش یه چیز دیگه موقعی ک تو ماشین میشینم و درها رو قفل میکنم بعد چن ثانیه از زیر داشبورد از تو بی آس آی صدای قطع و وصل رله میاد انگار ... این عادیه ؟ ....
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”