صدای لق لق خفیف از ماشین

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

صدای لق لق خفیف از ماشین

پست توسط capitan90 »

با سلام . من پراید 141 اخر 83 دارم که از سمت چپ شاگرد و عقب اون گاهی صدای لق لق میاد بیشتر هم از عقب سمت شاگرد هست زمانی که گاز میدم و با نیش ترمز و کلاچ میخوام اون گاز رو کنترل کنم کم بشه یا گاهی که میخوام دور بزنم بازم با نیش ترمز و کلاچ میخوام سرعت ماشین رو کم کنم . گاهی این صدای لق لق از سمت جلو شنیده میشه انگاری انتقال پیدا میکنه به جلو که رفتم یه جا نشون دادم گفت از جلوبندی هست و چهار تا لاستیک جلوبندی رو عوض کرد میزان فرمان کرد و آچارکشی و سر چوپوقی ها رو هم دو تا چکش زد و گریس مالید و یه لاستیک سیاه کوچک روی اون گذاشت و با اجرتش 60 هزار تومن ازم گرفت . اما تو مسیر بازگشت به خونه بازم اون صدای لق لق یا تلق تلق خفیف شنیده شد . به میزان فرمانی زنگ زدم گفتم این که عیبش سر جاشه از سمت چپ و عقب اون بازم این صدا میاد . میگه باید به ما میگفتی که از اون سمت هم صدا میاد که نگاه میکردم . به خودم گفتم بیخود لاستیک جلو بندی عوض کردین و هزینه رو دستم گذاشتین عیب اصلی هم برطرف نشد

ممنون میشم راهنمایی کنین که این اشکال از کدام قسمت ماشین میتونه باشه ایا اگزوزم به جایی خورده و صدا از اون میاد . ایا درگیر کردن کلاچ باعث تولید صدا میشه . ایا از پولوس هاش هست یا شمع ها . خلاصه از کجا ناشی میشه این صدا
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”