سلام.
خودروی پژو پارس سفارشی مدیران.وقتی دمای آب پایین است ناگهان چراغ آمپر آب و stop روشن میشود و فن به کار میفتد .وقتی ماشین را خاموش میکنم فن همچنان در دمای پایین کار میکند. پس ا روشن کردن دوباره خودرو بازهم چراغها روشن میشوند.برای رفع مشکل کابل مثبت باطری را جدا میکنم و فن خاموش و وقتی خودرو را روشن میکنم مشکل برطرف میشود. این مشکل هر از چندگاهیی پیش میاید .گاهی یک یا دو بار در روز و گاهی چند روز به چند روز.
آیا مشکل از کامپیوتر است ؟ البته دیاگ زدم مشکلی نشان داده نشده است.
تعمیر پژو پارس
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
Re: تعمیر پژو پارس
آقا رامین عزیز از راهنمایی شما سپاسگزارم.پیگیری میکنم و نتیجه را اعلام میکنم . از اینکه دیر مطلب را خواندم عذر مرا پذیرا باشید . مدتی نت نداشتیم
ramin-am نوشته شده:مشکل یونیت فن و شمع آب و احتمالا رله فن هستش به یه باطری ساز مراجعه کنید و مشکل رو بگید به احتمال قوی همون بخش فن هستش .
تشکر از شما .پیگیری میکنم.
آقا رامین مشکل دیگری برایم پیش آمد که در میان میگذارم.
با اسپری تمیز کننده انژکتور در حال نظافت دریچه هوای موتور (یا اگر درست بدانم اتاق گاز) بودم که ناگهان نی اسپری با فشار به داخل شلیک شد و رفت توی لوله ای که در پشت دریچه هست و گویا هوا از آنجا وارد میشود و نتوانستم آنرا دربیاورم . به ناچار موتور را روشن کردم و دو روز از آن اتفاق گذشته . آیا نی اسپری سوخته و از بین رفته است یا هنوز در مسیر گیر افتاده است ؟
-
- سپاسهای ارسالی: 373 بار
- سپاسهای دریافتی: 1777 بار
نی اسپری رفته و توی منیوفیلد هوا گیر کرده نه اصلا نمیتونه وارد سیلندر بسه که بسوزه ولی حتما درش بیارید حتما
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
به رویاهایت بی اندیش ..........