خاموش شدن پراید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

خاموش شدن پراید

پست توسط nami110 »

سلام.
مدتی هست که ماشینم در حین حرکت چراغ چک آن روشن می شود و دور موتور تا صفر کاهش می یابد و ماشین خاموش می شود. بعد از خاموشی، ماشین استارت می خورد و برق می آید ولی روشن نمی شود. باید دو الی سه دقیقه صبر کنم و بعد از آن ماشین دوباره روشن می شود. ماشینم پراید 132 است. این اتفاق بیشتر در ترافیک می افتد چون تا شمال رفتم و 1500 کیلومتر هم رفتم اما یکبار این اتفاق نیافتاد اما اکثراً در ترافیک تهران این اتفاق رخ می دهد. نکته جدیدی که فهمیدم این است که وقتی ماشین خاموش می شود و می خواهم دوباره روشنش کنم وقتی سوئیچ را باز می کنم صدای ویز پمپ نمی آید. اما بعد از دو الی سه دقیقه این صدا می آید و ماشین روشن می شود. مغزی پمپ بنزین، حبابگیر بنزین و استپر را عوض کردم اما تا الان درست نشد. یکبار هم وقتی چراغ چک روشن شد و ماشین رو به خاموشی رفت، کاری نکردم و گاز ندادم، یکدفعه بعد از چند ثانیه ماشین برگشت به حالت عادی. لطفاً کمکم کنید.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

Re: خاموش شدن پراید

پست توسط ASHKAN95 »

nami110 نوشته شده:سلام.
مدتی هست که ماشینم در حین حرکت چراغ چک آن روشن می شود و دور موتور تا صفر کاهش می یابد و ماشین خاموش می شود. بعد از خاموشی، ماشین استارت می خورد و برق می آید ولی روشن نمی شود. باید دو الی سه دقیقه صبر کنم و بعد از آن ماشین دوباره روشن می شود. ماشینم پراید 132 است. این اتفاق بیشتر در ترافیک می افتد چون تا شمال رفتم و 1500 کیلومتر هم رفتم اما یکبار این اتفاق نیافتاد اما اکثراً در ترافیک تهران این اتفاق رخ می دهد. نکته جدیدی که فهمیدم این است که وقتی ماشین خاموش می شود و می خواهم دوباره روشنش کنم وقتی سوئیچ را باز می کنم صدای ویز پمپ نمی آید. اما بعد از دو الی سه دقیقه این صدا می آید و ماشین روشن می شود. مغزی پمپ بنزین، حبابگیر بنزین و استپر را عوض کردم اما تا الان درست نشد. یکبار هم وقتی چراغ چک روشن شد و ماشین رو به خاموشی رفت، کاری نکردم و گاز ندادم، یکدفعه بعد از چند ثانیه ماشین برگشت به حالت عادی. لطفاً کمکم کنید.

سلام

دوست عزیز اول از همه دیاگ بزنید تا بفهمید خطایی که باعث روشن شدن چراغ چک میشه چیه! دوم هم اینکه رله پمپ بنزین رو عوض کنید ضرر نداره. ولی برای فهمیدن قطعی مشکل اول باید دیاگ بزنید و متوجه اشکال بشید.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4737 بار
سپاس‌های دریافتی: 8764 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

ASHKAN95 نوشته شده:
سلام

دوست عزیز اول از همه دیاگ بزنید تا بفهمید خطایی که باعث روشن شدن چراغ چک میشه چیه!
دوم هم اینکه رله پمپ بنزین رو عوض کنید ضرر نداره. ولی برای فهمیدن قطعی مشکل اول باید دیاگ بزنید و متوجه اشکال بشید.

سلام
در همه ی ماشینها چند تا رله ی شبیه به هم هست
اگر به رله ای شک داریم میتونیم با یک رله ی دیگه جابجاش کنیم تا مطمئن بشیم سالمه یا نه
با برق باتریِ ماشین و یک لامپ و یا اهم متر هم میشه چکش کرد
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

New Member

پست توسط justali »

با سلام
منم دقیقا همین مشکلو پیدا کردم
چراغ چک روشن شد و ماشین خاموش کرد
چند بار اینطور شد حالا کلا ماشبن روشن نمیشه
ممنون میشم جوابی بدید
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط Zxcvmnb »

سلام یک پراید مدل ۸۷ دارم که دوگانه کارخانه مدتی وقتی که روشنش می کنم نکن نکن می خوره و خاموش می شه اما وقتی می ره رو گاز خوب می شه پمپ بنزین شو عوض کردم سوزن هاشو شستشو دادم ساعی بنزین شو عوض کردم باک بنزین شو باز کردم گفتن شاید لوله ی باک بنزینش جرم گرفته باشه اما درست نشد به نظر شما مشکلش چیه؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تبریز
سپاس‌های ارسالی: 1772 بار
سپاس‌های دریافتی: 846 بار

پست توسط ho3ein2000 »

Zxcvmnb نوشته شده: پنج‌شنبه ۳ آبان ۱۳۹۷, ۱:۴۴ ب.ظسلام یک پراید مدل ۸۷ دارم که دوگانه کارخانه مدتی وقتی که روشنش می کنم نکن نکن می خوره و خاموش می شه اما وقتی می ره رو گاز خوب می شه پمپ بنزین شو عوض کردم سوزن هاشو شستشو دادم ساعی بنزین شو عوض کردم باک بنزین شو باز کردم گفتن شاید لوله ی باک بنزینش جرم گرفته باشه اما درست نشد به نظر شما مشکلش چیه؟

با سلام
شما شیر سی ان جی رو ببند و اجازه با کار کردن روی سی ان جی تمام گاز های موجود در لوله مصرف بشه اگه مشکل حل شد از شیر برقی رگولاتور هست که کامل قطع نمیکنه
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
New Member

پست توسط Zxcvmnb »

سلام خسته نبا شید اون کاری که شما گرفتید رو انجام دادم اما دوباره وقتی روشنش می کنم ماشین تکن تکن می خوره و باعث لرزش ماشین میشود وبعضی وقت ها خاموش میشود وبعضی وقت ها خاموش نمی شود و فقط تکن تکن میخوره تا چند لحضه و دوباره درست می شود ببخشید منضورم از تکن تکن همون پِرت پِرت کردن لطفاً کمک کنید
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تبریز
سپاس‌های ارسالی: 1772 بار
سپاس‌های دریافتی: 846 بار

پست توسط ho3ein2000 »

با سلام
شما باید صبر کنید گاز موجود در لوله های انتقال هم تمام شود
چون با همین مقدار گاز گاها خودرو تا یک دقیقه هم میتونه رو گاز کاز کنه
با این حساب باید به پمپ بنزین و سوزن های انژکتور شک کنیم
آخرین بار کی بردید برای دیاگ؟

خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 120 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار

پست توسط مهاجر تنها »

Zxcvmnb نوشته شده: جمعه ۴ آبان ۱۳۹۷, ۹:۴۳ ق.ظ سلام خسته نبا شید اون کاری که شما گرفتید رو انجام دادم اما دوباره وقتی روشنش می کنم ماشین تکن تکن می خوره و باعث لرزش ماشین میشود وبعضی وقت ها خاموش میشود وبعضی وقت ها خاموش نمی شود و فقط تکن تکن میخوره تا چند لحضه و دوباره درست می شود ببخشید منضورم از تکن تکن همون پِرت پِرت کردن لطفاً کمک کنید
به نام خدا
سلام
لرز موتور ماشین بیشتر اوقات بخاطر برق ماشین که از شمعها وایرها یا کوئل می باشد گاهی هم بخاطر قطعی سیمهای سوزن انژکتوره
شما ازمایش کنید اگر روی گاز خوب کار می کند وفقط روی بنزین اذیت می کند مشکل روی مدار سوخت می چرخه والا همون برق ماشین ایراد داره
منشا مشکلات سیستم سوخت رسانی
1.پمپ بنزین
2.سوزنهای انژکتور
3.مجموعه سنسورها
که البته نیاز به دیاگ هم هست
ایام اربعینیه را تسلیت عرض می کنم
New Member

پست توسط Zxcvmnb »

سلام یک پراید ۷۸ دارم که دوگانه کارخانه مدتی است که وقتی که روشنش می کنم نکن نکن می خوره و خاموش می شه اما وقتی می ره رو گاز خوب می شه پمپ بنزین شو عوض کردم باک بنزین شو باز کردم گفتن شاید لوله ی باک بنزینش جرم گرفته باشه اما درست نشد یکی از همکاران تون گفت که شیر گاز شو ببند شاید شیر برقی رگو لاتور خراب شده باشه اما آن هم نبود لطفاً کمک کنید
New Member

پست توسط Ebi kiyani »

سلام منم همین مشکلو داشت مال من تک سوز بنزینیه گاز سوز نیست مغزی پمپ رو با فیلتر بنزین عوض کردم درست شد
New Member

پست توسط Zxcvmnb »

سلام همه ی کار هایی که شما گفتین که شیر سی ان جی ببندم رو انجام دادم اما درست نشد لطفاً راهنمایی کنید
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”