سفت شدن فرمان هیدرولیک
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
-
سفت شدن فرمان هیدرولیک
با سلام و خسته نباشید.من یه مشکلی دارم که تا حالا هیچ مکانیکی سر در نیاورده.یه سمند مدل 84 دارم.فرمونش وقتی موتور سرده خیلی نرم و راحته ولی وقتی موتور گرم میشه و چند بار فن ماشین کار میکنه فرمون سفت میشه.این مشکل تو رانندگی داخل شهر که معمولا با سرعت کم و نگه داشتن همراهه و فن هر چند وقت یه بار روشن میشه تا موتورو خنک کنه پیش میاد ولی تو جاده که اکثرا درجه آمپر پایینه و فن کار نمیکنه پیش نمیاد.ضمنا همه قطعات هیدرولیک رو از پمپ بگیر تا لوله ها رو عوض کردم.کسی اطلاعاتی داره که کارساز باشه؟
-
- سپاسهای ارسالی: 19 بار
- سپاسهای دریافتی: 12 بار
Re: سفت شدن فرمان هیدرولیک
ramouzmehdi نوشته شده:با سلام و خسته نباشید.من یه مشکلی دارم که تا حالا هیچ مکانیکی سر در نیاورده.یه سمند مدل 84 دارم.فرمونش وقتی موتور سرده خیلی نرم و راحته ولی وقتی موتور گرم میشه و چند بار فن ماشین کار میکنه فرمون سفت میشه.این مشکل تو رانندگی داخل شهر که معمولا با سرعت کم و نگه داشتن همراهه و فن هر چند وقت یه بار روشن میشه تا موتورو خنک کنه پیش میاد ولی تو جاده که اکثرا درجه آمپر پایینه و فن کار نمیکنه پیش نمیاد.ضمنا همه قطعات هیدرولیک رو از پمپ بگیر تا لوله ها رو عوض کردم.کسی اطلاعاتی داره که کارساز باشه؟
سلام وخسته نباشید
من یه حدسی میزنم که احتمالا از گیربکس یا بلبرینگ باشه که وقتی اون میله ی فرمون گرم میشه منبسط میشه ولی بقیه همینطور میمونن
یه امتحانی بکنید ولی من فقط حدس میزنم
- سپاسهای ارسالی: 1062 بار
- سپاسهای دریافتی: 3155 بار
Re: سفت شدن فرمان هیدرولیک
ramouzmehdi نوشته شده:با سلام و خسته نباشید.من یه مشکلی دارم که تا حالا هیچ مکانیکی سر در نیاورده.یه سمند مدل 84 دارم.فرمونش وقتی موتور سرده خیلی نرم و راحته ولی وقتی موتور گرم میشه و چند بار فن ماشین کار میکنه فرمون سفت میشه.این مشکل تو رانندگی داخل شهر که معمولا با سرعت کم و نگه داشتن همراهه و فن هر چند وقت یه بار روشن میشه تا موتورو خنک کنه پیش میاد ولی تو جاده که اکثرا درجه آمپر پایینه و فن کار نمیکنه پیش نمیاد.ضمنا همه قطعات هیدرولیک رو از پمپ بگیر تا لوله ها رو عوض کردم.کسی اطلاعاتی داره که کارساز باشه؟
جعبه فرمون رو چطور؟ اونم عوض کردین؟
[External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4737 بار
- سپاسهای دریافتی: 8764 بار
سلام
یکی از دوستان گفتند همین مشکل رو داشتند و علت این بود که مکانیک روغن موتور ریخته بوده توی سیستم به جای روغن هیدرولیک
آیا وقتی دو چرخ جلو روی جکه هم سفت هست ؟
یکی از دوستان گفتند همین مشکل رو داشتند و علت این بود که مکانیک روغن موتور ریخته بوده توی سیستم به جای روغن هیدرولیک
آیا وقتی دو چرخ جلو روی جکه هم سفت هست ؟
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا