ایراد صفحه کلاچ خودرو وانت پیکان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار

ایراد صفحه کلاچ خودرو وانت پیکان

پست توسط ayazdian7 »

سلام .امروز مشکلی برای ماشینم (وانت پیکان) پیش اومده که فک کنم بخاطره تموم شدن صفحه کلاچشه . یعنی وقتی ماشین روشنه و دنده می زنم اصلا هیچ واکنشی نشون نمیده و حرکت نمیکنه . می خواستم بدونم راه حلی هست که خودم فعلا بتونم موقتا حرکتش بدم . تا بعداًً ببرم تعمیرگاه واسه تعویض صفحه کلاچ و غیره . خواهش میکنم هر چه زود تر جواب بدین خیلی ضروریه .
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4737 بار
سپاس‌های دریافتی: 8764 بار

Re: ایراد صفحه کلاچ خودرو وانت پیکان

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

ayazdian7 نوشته شده:سلام .امروز مشکلی برای ماشینم (وانت پیکان) پیش اومده که فک کنم بخاطره تموم شدن صفحه کلاچشه . یعنی وقتی ماشین روشنه و دنده می زنم اصلا هیچ واکنشی نشون نمیده و حرکت نمیکنه . می خواستم بدونم راه حلی هست که خودم فعلا بتونم موقتا حرکتش بدم . تا بعداًً ببرم تعمیرگاه واسه تعویض صفحه کلاچ و غیره . خواهش میکنم هر چه زود تر جواب بدین خیلی ضروریه .

سلام و خوش آمد به شما
سال نو هم مبارک
صفحه کلاچ هیچوقت یکدفعه اینجوری نمیشه که ماشین حتی یک سانت هم نتونه تکون بخوره بلکه تدریجاً ساییده و لاغر میشه و گاهی کلاچ زبر پا میلرزه و گاهی موقع ول کردن کلاچ یک صدایی شبیه یاکریم میده و خلاصه محاله یکدفعه اینطوری بشه
بنده فکر کنم یه چیزی توی گیربکس ول شده یا شکسته و دنده ها جا نمیره اصلاً
آیا قبل از این اتفاق هم علائمی مشاهده کردین که به درست بودن گیربکس شک کنین ؟ اگه بله , چی ؟
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار

Re: ایراد صفحه کلاچ خودرو وانت پیکان

پست توسط ayazdian7 »

سلام سال نوی شما هم مبارک و مرسی ک وقت میزارید . صفحه کلاچ ماشینم خیلی وقت بود که علائم ساییده شدنش رو میدیدم ولی بخاطر سهل انگاری برای تعویضش اقدام نکرده بودم . امروزم ماشین توی گل گیر کرده بود و فک کنم بخاطر فشاری که به صفحه کلاچ اومد باعث شد کلاً صاف شه . حالا میخواستم بدونم با این اوصاف آیا راه حلی هست که بتونم ماشین را موقتاً راه بندازم تا بتونم برای رفع مشکلش اقدام کنم؟؟؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4737 بار
سپاس‌های دریافتی: 8764 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

ayazdian7 نوشته شده:سلام
سال نوی شما هم مبارک و مرسی ک وقت میزارید .

صفحه کلاچ ماشینم خیلی وقت بود که علائم ساییده شدنش رو میدیدم ولی بخاطر سهل انگاری برای تعویضش اقدام نکرده بودم .
امروزم ماشین توی گل گیر کرده بود و فک کنم بخاطر فشاری که به صفحه کلاچ اومد باعث شد کلاً صاف شه .
حالا میخواستم بدونم با این اوصاف آیا راه حلی هست که بتونم ماشین را موقتاً راه بندازم تا بتونم برای رفع مشکلش اقدام کنم؟؟؟

سلام
اگر آب شل هم رسیده باشه به صفحه کلاچ پس خیس شدنش هم مزید بر علت شده یعنی ممکنه بعد از مدتی و با خشک شدنش دوباره بشه مثل قبل البته ممکنه چند روز طول بکشه
این صفحه دیگه باید عوض بشه حالا یا با بکسل باید ببرینش یا اینکه صبر کنین تا ببینین بعد از چند روز میتونه حرکت کنه یا نه
در ضچن , اگر دیسک کلاچ مشکلی نداشته و خوب و نرم کلاچ میگرفته پس بهتره فقط صفحه کلاچ عوض بشه البته مکانیک و خودتون هم دیسک رو با چشم بررسی کنین که ایرادی نداشته باشه
قبلنا دیسک رو جدا میفروختند و صفحه رو هم جدا
بنده خودم هم چند بار فقط صفحه عوض کردم و از دیسک 2 بار استفاده کردم که هم کلی پول صرفه جوئی کردم هم گرفتار مشکلات دیسکهای بنجل نشدم
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”