لرزش فرمان هنگام ترمز در سرعت بالا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

لرزش فرمان هنگام ترمز در سرعت بالا

پست توسط mohamadmahdi5867 »

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب آقای رنجبر. چند وقتیست در سرعت بالا وقتی ترمز میزنم فرمان لرزش دارد جهت اطلاع چند ماه پیش حدود دی ماه 95 همینطور شده بود رفتم مکانیکی برایم دیسک ترمز مارک لاهیجان ای بی اس دار و لنت ترمز گلد کره ایی و لوازم ترمز همه را عوض کرد نزدیک دویست هزار تومان شده بود ولی با گذشت حدود چهار ماه باز دوباره هنگام ترمز فرمان لرزش دارد به نظر شما با اینحال مشکل از کجاست و باید چیکار کنم لطف کنید مرا راهنمایی کنید. باتشکر فروان.
Major I
Major I
محل اقامت: AZ
سپاس‌های ارسالی: 213 بار
سپاس‌های دریافتی: 240 بار

Re: لرزش فرمان هنگام ترمز در سرعت بالا

پست توسط mohammad-ranjbar »

mohamadmahdi5867 نوشته شده:با سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب آقای رنجبر. چند وقتیست در سرعت بالا وقتی ترمز میزنم فرمان لرزش دارد جهت اطلاع چند ماه پیش حدود دی ماه 95 همینطور شده بود رفتم مکانیکی برایم دیسک ترمز مارک لاهیجان ای بی اس دار و لنت ترمز گلد کره ایی و لوازم ترمز همه را عوض کرد نزدیک دویست هزار تومان شده بود ولی با گذشت حدود چهار ماه باز دوباره هنگام ترمز فرمان لرزش دارد به نظر شما با اینحال مشکل از کجاست و باید چیکار کنم لطف کنید مرا راهنمایی کنید. باتشکر فروان.

سلام دوست عزیز
لرزش فرمان زمان ترمز قطعا مربوط به سیستم ترمز ماشینه و به خصوص دیسک های جلو
احتمالا اگر قبل از تعویض دیسک و لنت ها مشکل لرزش زیاد بود و با این وضعیت زیاد رانندگی کردین باعث کج شدن کالیپر یا پیستون ترمز شده که با وجود تعویض دیسک و لنت درست نشده
بهتره کالپر ها به دقت بازدید بشه و دیسک هم باید تراشکار خوب ببینه که ایا تا داره یا نه (ببنده روی دستگاه معلوم میشه )
و لنت ها از نظر ساییدگی برسی بشه ؟(ساییدگی متوازن باشه)
و اگر با دیسک داغ کرده وارد اب میشید یا توی سربالایی های سنگین زیاد ترمز میکنید میتونه باعث کج شدن دیسک بشه
اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا
فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت
پس تو را هر غم كه پيش آيد ز درد بر كسي تهمت منه، بر خويش گرد
فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

Re: لرزش فرمان هنگام ترمز در سرعت بالا

پست توسط mohamadmahdi5867 »

باسلام و تشکر فراوان از راهنمایی کامل و جامع جنابعالی.
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”