با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک تویوتا کمری glمدل 2007 دارم میزان مصرف بنزین آن در شهر حدود 14.5 تا 15.5 لیتره که این غیر معمول است برای رفع این عیب به نمایندگی مراجعه کردم در آنجا دریجه گاز شستشو شده وفیلتر بنزین نیز تعویض گردید ضمنا شمعها نیز بازدید شد ولی عیب بر طرف نشد.یکی از دوستان مصرف 2 لیتر تینر 10000 را در یک باک بنزین سوپر داده است .آیا این پیشنهاد درست است؟ آیا روش دیگری بر کم کردن مصرف بنزین هست؟
میزان مصرف سوخت تویوتا کمری
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
Re: میزان مصرف سوخت تویوتا کمری
دیاگ زدن ماشینو ؟ کارکرد کیلومتر ماشین چقدره ؟ احتمال داره کاتالیزرش پر شده باشه
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- تماس:
همینطور سنسورهای اکسیژن باید چک بشه باتری هم همینطور
جکسون براون
جکسون براون
باسلام جدیدا دیاگ زدم ومعاینه فنی گرفتم ضمنا باطری (خشک) هم 4 ماه قبل عوض شده است.کارکرد ماشین 140.000 کیلومتر میباشد
- تماس:
عوامل زیادی می تونه در مصرف سوخت تاثیر داشته باشه از باد لاستیک تا حتی کیفیت سوخت
کاتالیزر در اون کیلومتر اگر تا حالا عوض نشده قطعا گرفته شده سنسورهای اکسیژن شمها و وایرها و ... هم می تونن در افزایش مصرف دخیل باشن
کاتالیزر در اون کیلومتر اگر تا حالا عوض نشده قطعا گرفته شده سنسورهای اکسیژن شمها و وایرها و ... هم می تونن در افزایش مصرف دخیل باشن
جکسون براون
جکسون براون
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4737 بار
- سپاسهای دریافتی: 8764 بار
obaee نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک تویوتا کمری glمدل 2007 دارم میزان مصرف بنزین آن در شهر حدود 14.5 تا 15.5 لیتره که این غیر معمول است برای رفع این عیب به نمایندگی مراجعه کردم
در آنجا دریجه گاز شستشو شده و فیلـتر بنزین نیز تعویض گردید ضمنا شمعها نیز بازدید شد ولی عیب بر طرف نشد.
یکی از دوستان مصرف 2 لیتر تینر 10000 را در یک باک بنزین سوپر داده است .آیا این پیشنهاد درست است؟ آیا روش دیگری بر کم کردن مصرف بنزین هست؟
سلام
اول باید مطمئن بشین نشتی یا تبخیر بنزین نداره . یعنی داخل و بیرون ماشین بوی بنزین نیاد
بعدش باید مطمئن بشین پمپ بنزین دزد مال مردم خور نیست و کم فروشی و یا بنزین مخلوط با هوا نمیفروشه و واقعاً 20 لیتر بنزین بزنین نه 15 لیتر بنزین مخلوط با هوا (برای توضیح بیشتر این صفحه ی تاپیک صرفه جوئی رو بخونید )
https://www.centralclubs.com/topic-t107 ... 4228690929
بعدش باید دیاگ بنزین تا از کار قطعاتی که در مصرف دخالت دارند مطمئن بشید مثل سنسور مپ , سنسور اکسیژن , سنسور co2 , سنسور حرارت هوای موتور , سنسور دمای هوای ورودی , سنسور دریچه گاز , فشار سوخت (سلامت فشارشکن سوخت یا همون رگولاتور سوخت ) , شمع نامناسب , گپ شمعها , تمیزی فیلـتر هوا تنظیم بودن تسمه تایم , سلامت واشر سرسیلندر و پیستونها و رینگها و سبلندرها (با گرفتن ضریب کمپرس سیلندرها مشخص میشه ) ,
موارد دیگه:
موازی بودن دو چرخ جلو با هم , تنظیم باد تایرها , رانندگی معقول (حرکت با شتاب کم و راندن با دور موتور بین 1600 تا 3200rpm )
سلامت سیستم کولر خصوصاً تمیز و سالم بودنِ کندنسر کولر که جلوی رادیاتور موتور هست . اگر له شده و پر از حشره و خاک هست پس گاز خوب خنک نمیشه و به موتور فشار میاد و مصرف بالا میره
بار و مسافر زیاد
نرم نبودنِ چرخها (مشکل در ترمزها و خرابی بلبرینگها
)
کثیفی فیلـتر بنزین باعث افت فشار سوخت و کاهش مصرف میشه
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
سلام با تشکر فراوان از دوستان بابت وقتی که برای مشکل من گذاشتید در صورت امکان نظرتان را در ارتباط با اضافه کردن 2 لیتر تینر 10.000 به یک باک بنزین سوپر بفرمایید
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4737 بار
- سپاسهای دریافتی: 8764 بار
obaee نوشته شده:سلام با تشکر فراوان از دوستان بابت وقتی که برای مشکل من گذاشتید در صورت امکان نظرتان را در ارتباط با اضافه کردن 2 لیتر تینر 10.000 به یک باک بنزین سوپر بفرمایید
سلام
یکی از علتهای اینکه تینر میریزند اینه که میخوان اگر انژکتور رسوب گرفته و درست بسته نمیشه و چکه داره , رسوبش برطرف بشه و کامل بسته بشه و چکه نکنه
اولاً که چکه ی انژکنور حتی اگر ثانیه ای یک قطره باشه باز هم مهم نیست چون موقع روشن بودن موتور اونقدر سریع روشن و خاموش میشه که فرصت چکه کردن پیدا نمیکنه
ثانیا شما میتونین با رعایت نکات ایمنی ریل رو از منیفولد جدا کنین و سوئیچ رو باز کنین (بدون استارت زدن) و چکه داشتن یا نداشتنشون رو عملاً ببینید تا نخواین بیخودی تینر بریزید توی باک که معلوم نیست عواقبش چیه
ثالثاً اگر قصد رسوب زدائی دارین بهتره محلول انژکتور شور اصلی باکیفیت بخرید و"طبق دستور روش استفاده کنید
==========================
یک عیب دیگر انژکتور , رسوب گرفتن و تنگ شدن مجرای عبور بنزین هست که موجب ضعیف شدن همون سیلندر و کاهش مصرف سوخت و کم جون شدن موتور میشه
این هم با محلول انژکتور شور برطرف میشه
سعی کنین امریکائی اصلی بخرین
مصرف بالای ماشین شما ممکنه ترکیبی باشه یعنی
تبخیر بنزین
اشتباه در اندازه گیری مصرف خصوصا اگر لاستیکها کوچکتر از استاندارد باشه
کم فروشی بنزین
رسوب گرفتن فشار شکن بنزین (رگولاتور سوخت)
نحوه رانندگی شما
معیوب بودن یک سنسور
یکی از علائم مصرف بالا دوده داشتن همه ی شمعها و ریختن آب و دوده ی سیاه از اگزوز هست
اگر فقط یک شمع دوده داره پس باید به انژکتورش شک کنین . با جابجائی همون انژکتور با انژکتور یک سیلندر دیگه که شمعش دوده نداره قابل تست کردن هست .
تمام قطعات ماشین قابل تست کردن هست تا بیخودی و از روی حدس و گمان کاری انجام ندیم و بیخودی قطعه عوض نکنیم
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
-
- سپاسهای ارسالی: 123 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
با سلام بنده هم یک کمری 2008 دارم که مشکل مصرف وحشتناک سوخت داشت که با تعویض 4 شمع مشکلم حل شد .من مارک دنسو اصلی خریدم 160 تومن و خداروشکر مشکلش حل شد اگه شمعهارو تعویض نکردید حتمن اینکارو بکنید
البته همونطور که دوستان گفتن میتونه عوامل زیادی دخیل باشه : مثل گشاد شدگی بیش از حد سوزنهای انژکتور و همینطور خطاهایی که در زمان ارسال دستور پاشش از مپ ای سی یو فرستاده میشه و گرفتگی کاتالیزور با توجه به کیفیت پایین بنزین ایران و خیلی مسایل دیگه ولی شمع رو جدی بگیرین چون بنده همه کاری کردم درست نشد ولی با تعویض شمع حل شد
در مورد تینر هم بنده شدیدن توضیه میکنم اینکارو نکنیین چون به سوزنهای انژکتور ضربه خواهد زد
البته همونطور که دوستان گفتن میتونه عوامل زیادی دخیل باشه : مثل گشاد شدگی بیش از حد سوزنهای انژکتور و همینطور خطاهایی که در زمان ارسال دستور پاشش از مپ ای سی یو فرستاده میشه و گرفتگی کاتالیزور با توجه به کیفیت پایین بنزین ایران و خیلی مسایل دیگه ولی شمع رو جدی بگیرین چون بنده همه کاری کردم درست نشد ولی با تعویض شمع حل شد
در مورد تینر هم بنده شدیدن توضیه میکنم اینکارو نکنیین چون به سوزنهای انژکتور ضربه خواهد زد