سلام
کنار استفاده از سمباده برای تمیز کردن قطعات موتور حقیر از اسپری انژکتور شور هم استفاده کردم خیلی خوب جواب داد اما کمی پوست دستمو اذیت کرد قیمتش 6تومنه
در مورد رینگها که فکر کنم فقط ایرانی گیرت بیاد
دوست عزیز هیچ کس مثل خودمون برای خودمون دلسوزی نمی کنه کاری که می کنید خیلی خوبه عالیه چون به بهترین وجه انجامش می دهید انشاالله خدا قدیر مددتان باشد
نکته بعدی اگر نیسانتون دیزل هست حتما حتما پولکی های موتورشو چک کنید که اگر بعدا خراب بشه مصیبته
باز کردن سر سیلندر
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 120 بار
- سپاسهای دریافتی: 327 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
Re: باز کردن سر سیلندر
سلام سمباده جواب نداد پیستونارو انداختم توی اب گرم وبعد دست اخر یه سمباده کشیدم اثرش فوق العاده بود رینگ و یاتاقانها رانصب کردم وبستم سر جاش و همچنین سینی جلو با چه مصبتی وسر سیلندر ببا مقدار گشتاور معکوس وبا دقت زیاد وگرفتن تایم ماشیندر گرفتن تایم به مشکلی نخوردم ام روی زنجیر تایم علامتی بود که می بایست با خارهای میل لنگ و میل سوپاپ ست می کردم تا سری بعد برای باز کردن سر سیلندر به مشکلی بر نمی خوردم
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
بالاخره تمام متعلقات رو سر هم کردم
حال ماشین اماده استارت زدن شده بود و نفس در سینه حبس (با توجه به اینکه هیچ تجربه ای در این زمینه نداشتم ) با توکل به خدا و خواندن ایت الکرسی استارت زدم بار اول و دوم روشن نشد.ایراد کار را در خوابیدن باطری حدس زدم وبا ماشین یکی از دوستانی که انجا حضور داشت باطری به باطری کردم باور نکردنی بود ماشین به بهترین شکل ممکن روشن شد در ضمن فیلر گیری هم کردم که مقداری صدای انگشتیها محسوس میباشد
حال ماشین اماده استارت زدن شده بود و نفس در سینه حبس (با توجه به اینکه هیچ تجربه ای در این زمینه نداشتم ) با توکل به خدا و خواندن ایت الکرسی استارت زدم بار اول و دوم روشن نشد.ایراد کار را در خوابیدن باطری حدس زدم وبا ماشین یکی از دوستانی که انجا حضور داشت باطری به باطری کردم باور نکردنی بود ماشین به بهترین شکل ممکن روشن شد در ضمن فیلر گیری هم کردم که مقداری صدای انگشتیها محسوس میباشد
-
- سپاسهای ارسالی: 120 بار
- سپاسهای دریافتی: 327 بار
m salek نوشته شده:و در انتها از راهنمایی های شما دوستان عزیزم اقای اسمونی و مهاجر تنها ممنونم
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله الذی هدانا لهذا
خیلی خیلی خوشحال شدم که در کار موفق شدید خداوند کریم پاداش کسانی که زحمت می کشند را به احسن وجه ادا می کند