سوال در مورد كامپيوتر پارس ELX

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث فنی و تخصصی مرتبط با خودرو و وسايل نقليه بحث و تبادل نظر کنيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

سوال در مورد كامپيوتر پارس ELX

پست توسط نيما غياثي »

با سلام وخسته نباشيد
آيا در كامپيوتر(همان سيستم هشداردهنده معروفش) ELX ميتوان درجه حرارت محيط خارج ماشين را ديد
اين در صورتيه كه سنسور دما در زير آينه سمت راست اين ماشين وجود داره اما من هرچقدر تو منوهاي اين ماسماسك جستجو كردم خبري از دماي خارج از ماشين نيست.
اما توي سمند من ديدم كه دماي بيرونو نشون ميده ... مگه اينا كامپيترشون با هم فرق ميكنه؟ :?
من شنيدم ميشه با دادن كدهاي مخصوصي به اين كامپيوتر ها ميشه امكاناتشو كم يا زياد كرد.
لطفا در صورت داشتن اطلاعات به من كمك كنيد. :sad:
ممنون :D
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

نيما غياثي عزيز
ضمن خوش امد گويي به شما :)
دماسنج در پرشيا و 405 روي اون قستي که ساعت نشان داده ميشه نمايان است ، اما در کامپيوتر مرکزي هم قاعدتا بايد باشه ، به دفترچه مراجعه کنيد دستور العمل رو احتمالا نوشته. اما دما در قسمت مالتي پلکس نشانگر ساعت نمايش داده ميشه ميتونيد از اون استفاده کنيد.
New Member

پست توسط نيما غياثي »

Mohsen1001 نوشته شده:نيما غياثي عزيز
ضمن خوش امد گويي به شما :)
دماسنج در پرشيا و 405 روي اون قستي که ساعت نشان داده ميشه نمايان است ، اما در کامپيوتر مرکزي هم قاعدتا بايد باشه ، به دفترچه مراجعه کنيد دستور العمل رو احتمالا نوشته. اما دما در قسمت مالتي پلکس نشانگر ساعت نمايش داده ميشه ميتونيد از اون استفاده کنيد.

mohsene عزيز اين چيزي كه شما ميگين در مورد پرشياي معمولي صادق هست اما تو پارس ELX همچين چيزي وجود نداره در ضمن من دفترچه راهنما رو 50 بار خوندم ، هيچي در اين مورد كه من سوال دلرم توش نيست.
مگه پارُس ELX از پارس معمولي جديد تر نيست ؟ پس چرا يه همچين چيز بدرد بخوري رو نداره ؟ يا شايد من فكر ميكنم نداره؟ :lol:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

سلام من سمند دارم ولي فقط دما داخل اتاق رو نشون ميده! شما کجا سمند ديدي که دما بيرون رو نشون ميده! :?
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

نيما غياثي عزيز
کامپيوتر سفري کارش همينه و بايد همه اينها رو نشون بده دماي خارج ، سرعت خودرو ، ميزان سوخت در باک و...
درصورتيکه براي شما اينچنين عمل نميکند حتما بايد به نمايندگي مجاز مراجعه کنيد چون راه ديگري نداريد و متاسفانه موارد زيادي ازاين قبيل ايرادها براي اين نوع کامپيوترهاي سفري مشاهده شده مخصوصا سمند که علتش عملکرد نادرست اونهاست و بايد توسط متخصص رفع ايراد بشه.

موفق باشيد
ارسال پست

بازگشت به “مباحث فنی و تخصصی خودرو”