rahmatkarimpoor نوشته شده:سلام خدمت تمام دوستان عزیز بنده موتور پراید هشتادو سه که انتهای گاز دود ابی و صبح موقع روشن کردن دود ابی داشت که مکانیک موتور رو باز کرد و درجه زد دیواره مشکلی نداشت .
میل سوپاپ .سر سیلندرو داد تراشکاری و رینگ و پیستون عوض کرد .
الان بعد دو روز صبح که روشنش کردم همچنان دود ابی کرد و قدرت موتور هم کم شده .
لطفآ راهنمایی کنید الان چکار کنم .
ممکنه پولو دور ریخته باشم
سلام دوست عزیز
اگر مکانیک دقیقاً همینجوری که گفتین معاینه کرده متاسفانه کارها درست انجام نشده
1- اول باید دید موتور چند هزار تا کار کرده . این خیلی مهم هست برای دانستن عمر قطعات
2- وقتی دود داره ,اول باید منشأ دود مشخص بشه (از ساق سوپاپها , از سیلندرها - از بنجلی روغن )
3- باید حالت شمعها چک بشه که آیا مثل همند یا نه .
اگر یک شمع بیشتر از بقیه دود زده هست یعنی اون سیلندر ایراد داره یا ایرادش بیشتر از بقیه هست
4- باید فیوز پمپ بنزین برداشته بشه و استارت زده بشه برای شنجش قدرت اویل پمپ . اگر با استارت زدن چراغش خاموش نمیشه پس پمپ ضعیفه و خوب روغن رسانی نمیکنه و همین عامل بزرگی برای سایش قطعات و فرسایش رینگها و پیستونها و سیلندرها و روغن سوزی هست
البته روغن و فیلتـر روغن در این تست باید تمیز باشه
5- اگر موتور روغن سوزی داره و قبلاً هم موتور تعمیر نشده پس فقط تعویض رینگ میخواد با رینگهای بزرگتر
همزمان کاسه نمد ساق سوپاپها هم عوض میشه چون سرسیلندر باز شده
همزمان طول فنر سوپاپها چک میشه و اگر بیش از حدِ نرمال کوتاه شده باید عوص بشه . شاید هم راهی برای صاف کشیدنش باشه در تراشکاری تا طولش نرمال بشه . فنر اگر کوتاه بشه سوپاپ دیر بسته میشه و مشکل ساز میشه خصوصاً در دور موتور بالای 2000
همزمان
تسمه تایم و سایر تسمه هم هم اگر زدگی داره یا ترک ترک شده باید عوض بشه
واشر سرسیلندر هم خود به خود باید عوض بشه
کاسه نمد سر میل لنگ و میل سوپاپ اگر خیلی قدیمی هست بهتره با درجه یکِ امریکائی یا اروپایی یا ژاپنی یا کره ای عوض بشه
تویل پمپ اگر در تست ضعیف بوده باید عوض بشه با بهترین نوع چون دوام موتور به روغن هست و پمپش و رانندگی خردمندانه و تعویض به موقع روغن و فیـلتر و سلامت سیستم خنک کننده
6- اگر موتور قبلا تعمیر شده پس باید سیلندر کمی تراش بخوره و پیستونهای یک درجه بزرگتر با رینگهای خاص خودش نصب بشه
7-
سرسیلندر به هیچ وجه نباید تراش داده بشه مگر اینکه تاب برداشته باشه . اون هم تابِ بیشتر از مقدار مجاز که فکر کنم 125 هزارم mm باشه یا 25 هزارم mm 8- سوپاپها باید شماره گذاری بشه قبل از باز شدن تا بعداً هر سوپاپ جای خودش بسته بشه وگرنه مشکل ساز میشه